hackertom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά τον τελευταίο καιρό δέχομαι βομβαρδισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων στον λογαριασμό μου στο Hotmail πώς μπορώ να τα μπλοκάρω...?? * Αυτό που έκανα εγώ αλλά δεν είδα αποτέλεσμα ήταν να τσεκάρω όλα τα ανεπιθύμητα και να πατήσω Mark as -> Phising Scam ... αλλά αποτέλεσμα κανένα....
cosmos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Έλα ρε tom και είσαι και hacker ;-P Αν είναι από ίδιο αποστολέα βάλτα στο "ανεπιθύμητη αλληλογραφία" και θα παίρνει και τα υπόλοιπα αυτόματα σαν ανεπιθύμητη...
hackertom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 xaxaxaxaxa....... Καλημέρα φιλαράκι cosmos000...... τι να κάνω ρε συ..... δεν ασχολούμε με τέτοια ψιλό πράγματα... ;-P θα το κάνω και ελπίζω να δουλέψει.... καλή σου ΜΕΡΑ αλάνι..... ---------- Προσθήκη στις 12:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:53 ---------- αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν μπορώ να το μπλοκάρω εντελώς... να μην δέχομαι τελείως μηνύματα από εκεί...?Μου την Σπάει να τα έχω έστω και σαν Junk!!!
cosmos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 χαχαχαχαχ πρέπει να σαι μεγάλη μούρη εσύ!!!Αποφάσισε τί θέλεις κ αγαπάς!!Να παίρνεις ή να μην παίρνεις?? edit: Μπας κ είναι τπτ από συνδρομές και μπορείς να σταματήσεις να σου έρχονται τελείως αν ακολουθήσεις κάποιον σύνδεσμο και σταματήσεις την συνδρομή??
hackertom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 θα με βοηθούσες πολύ να το κάνω να μην παίρνω ρε συ... δηλ το μπ0υρδελ0 δεν ξέρω πώς και τι μου έρχονται 300+ μηνύματα διαφημιστικά!!! ( ότι μακακία θες γράφει μέσα....) σε διάστημα 1-2 ορών!!! Πόσο δύσκολο είναι στην Microsoft να βάλει ένα Block This Sender!!! ΟΠΩΣ πολύ σωστά έχει και στο Windows Live Messenger...
cosmos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πόοοοοοσα??!!!! Στην μάνα σου το πες?? :-P Λοιπόν κολλητέ σου έχω την λύση (μάλλον δλδ δεν το χω δοκιμάσει ποτέ).Μπες στο hotmail στα εισερχόμενα και μετά δεξιά επάνω στο "επιλογές" και μετα "περισσότερες επιλογές".Εκεί στην λίστα πήγαινε στο "Ανεπιθύμητη αλλ/γραφία" και έπειτα στο "Ασφαλείς και αποκλεισμένοι αποστολείς" . Ρίξτου την διεύθυνση e-mail που σου τα πρήζει και απ ότι λέει εκεί τα διαγράφει αυτόματα (δεν το πάει δλδ στα ανεπιθύματα κτλ).Για δοκίμασε το και ενημέρωσε αν λειτουργεί κανονικά. Επίσης για να σε έχουν πεθάνει σε τέτοια σκουπίδια δες που έχεις δημοσιεύσει το mail σου (ανοιχτά σε topic σε fora κτλ )και μπαίνουν bot και παίρνουν τσ στοιχεία σου.
hackertom Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ΜΠΡΑΒΟ ρε cosmos000 δείχνει να δουλεύει!!! Σου έχω μια πρόταση.... Γιατι το Cosmos000 δεν το κανείς "hackerCosmos 000" xaxaxaxaxaxaxa...... Καλή σου μέρα φιλαράκι και ευχαριστώ......!!!!!!!!!!!!!!!!
cosmos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ω ωραία!!Χαίρομαι που δουλεύει . (σσσσ μην λες τέτοια και αποκαλύπτεις την πραγματικη ταυτότητα που είναι hacker cosmos 007 !!!xaxaxaxax)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.