koulouri Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Επειδη το pc μου ειναι μπουρι και το laptop της πουρι.. Σκεφτομαι να ανοιξω το laptop να βγαλω τον σκληρο της, να τον βαλω στο PC μου& να κανω format-install winΧΡ&ολα τα προγραμματα που θελω και μολις τελειωσω να τον βαλω παλι στο laptop.. Θα γινει ή επειδη εχει γινει στο δικο μου hardware install θα χει προβλημα; Τους drivers θα τους περασω ΜΟΝΟ στο τελος για το laptop..
TheELF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Θα έχει προβλήματα,περνάει μόνο του τα driver στην εγκατάσταση,δεν μπορείς να του πεις να μην το κάνει.
tarantules Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Άκου τι θα κάνεις... Θα κάνεις κανονικά εγκατάσταση στο laptop της τα XP,θα τα σετάρεις σωστά με τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα που θέλει και μετά θα φτοιάξεις ένα image αρχείο με κάποιο πρόγραμμα (πχ clonezilla που είναι και free) και όταν ξαναχρειαστεί να κάνεις format απλά θα περάσεις το image και μέσα σε 3-4 λεπτά το πολύ θα έχεις πάλι ένα πεντακάθαρο σύστημα on the scratch έτοιμο και προπαντώς ΗΔΗ σεταρισμένο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.