Προς το περιεχόμενο

Απο AVI σε MP4

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Θελω να μεταφερω μικρα αρχεια που ειναι σε AVI στο κινητο μου,της Sony Ericson[το AINO].Υποστηριζει αρχεια MP4.Θελω να ρωτησω για την αναλυση που θα πρεπει να το μεταφερω.Για την μετατροπη εχω το προγραμμα:OJOsoft total video converter.Υπαρχουν απο οτι βλεπω πολλες αναλυσεις:640*480,320*240,720*480,720*576,176*144 και πολλες ακομη.Υπαρχει καποια στανταρ επιλογη που θα πρεπει να επιλεξω? Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Θα πρέπει να δεις το εγχειρίδιο,για το πιες αναλύσεις υποστηρίζει το κινητό σου. (Η απλά να κάνεις μερικά πειράματα)

Δημοσ.
Θα πρέπει να δεις το εγχειρίδιο,για το πιες αναλύσεις υποστηρίζει το κινητό σου. (Η απλά να κάνεις μερικά πειράματα)

Απο οτι βλεπω υποστηριζει δυο[2] μεγεθη Βιντεο: 1.640*480 & 2.640*352.

Οι επιλογες για ληψη Βιντεο ειναι σε nHD[16:9] & VGA.

Δημοσ.

:shock: HD κινητό; τζάμι, μπορείς να επιλέξεις ότι θες,πρέπει ώμος να προσέχεις το μέγεθος σε MB ή να πω GB;; Εκτός και αν έχεις άφθονο χώρο.

Βασικά θέμα γούστου είναι το τι σου "κάθετε" καλλίτερα στο μάτι.

Δημοσ.

αν το κινητό σου είναι αυτό. τότε έχεις ανάλυση οθόνης 240 x 432. και δεν υπάρχει λόγος να το μετατρέψεις σε μεγαλύτερη από αυτή την ανάλυση. επειδή το OJOsoft total video converter πρέπει να το πληρώσεις για να έχεις την full έκδοση σου προτείνω το format factory που είναι free και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος από τις μετατροπές που έχω κάνει.

Δημοσ.
αν το κινητό σου είναι αυτό. τότε έχεις ανάλυση οθόνης 240 x 432. και δεν υπάρχει λόγος να το μετατρέψεις σε μεγαλύτερη από αυτή την ανάλυση. επειδή το OJOsoft total video converter πρέπει να το πληρώσεις για να έχεις την full έκδοση σου προτείνω το format factory που είναι free και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος από τις μετατροπές που έχω κάνει.

Το κινητο μου πραγματι ειναι αυτο.Το προγραμμα[format factory],το κατεβασα και ειναι ωραιο απο οτι βλεπω.Το επαιξα λιγο.Ομως θελω τωρα στην αρχη λιγη βοηθεια.Εχω ενα αρχειο AVI με αναλυση 720*576.Ανοιγω το factory.Απο που θα ρυθμισω το 240*432? Δωσε μου τα πρωτα βηματα.Ευχαριστω.

Δημοσ.

πετάς το video που θες και σου εμφανίζει ένα παράθυρο μια διάφορα format,διαλέγεις το "all to mp4" και πατάς setting.

στο νέο παράθυρο βάζεις τις παρακάτω επιλογές.

video encode=divx (αλλά δοκίμασε και τις άλλες επιλογές,σε εμένα μόνο αυτή έπαιζε)

video size=400x240

bitrate=512

και στο additional subtitle μπορείς να ενσωματώσεις και υπότιτλο αν θες.

Γενικά παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις μέχρι να βρεις την ανάλυση που φαίνεται καλύτερα. αν έχεις πρόβλημα χώρου μπορείς να χαμηλώσεις το bitrate εις βάρος όμως της ποιότητας.

Δημοσ.
πετάς το video που θες και σου εμφανίζει ένα παράθυρο μια διάφορα format,διαλέγεις το "all to mp4" και πατάς setting.

στο νέο παράθυρο βάζεις τις παρακάτω επιλογές.

video encode=divx (αλλά δοκίμασε και τις άλλες επιλογές,σε εμένα μόνο αυτή έπαιζε)

video size=400x240

bitrate=512

και στο additional subtitle μπορείς να ενσωματώσεις και υπότιτλο αν θες.

Γενικά παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις μέχρι να βρεις την ανάλυση που φαίνεται καλύτερα. αν έχεις πρόβλημα χώρου μπορείς να χαμηλώσεις το bitrate εις βάρος όμως της ποιότητας.

Η ενημερωση πληρης.Σε ευχαριστω πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...