nem52 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια προσφατα σχετικα εφτιαξα το pc μου και δεν θελω να αλλαξω τωρα παλι mobo μονο για το USB 3.0 και sata 3.0 που βγηκε καθως υποσχεθηκα στον εαυτο μου να το παρατησω μπας και παρω κανενα αμαξι LOL αλλα με ενδιαφερει πολυ.. Ειδα καποιους controlles που μπορω να χρησιμοποιησω... και αυτη ειναι η ερωτηση μου.. μπορω??? πρεπει να ταιριαζει με την mobo μου κτλ κτλ?? και ποιο ειναι καλυτερο ? μπορειται να με διαφωτισετε?
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Να τα κάνεις τι από τώρα; Έχεις κανα γρήγορο flashάκι USB 3.0 που το πήρες σε χαμηλή τιμή; :Ρ Εδώ ακόμα την παλεύουμε με Sata 2.
nem52 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Να τα κάνεις τι από τώρα; Έχεις κανα γρήγορο flashάκι USB 3.0 που το πήρες σε χαμηλή τιμή; :Ρ Εδώ ακόμα την παλεύουμε με Sata 2. Απο τωρα.... σε ενα μηνα... σε δυο ... οπου να ειναι ερχεται δεν αργει κα ιτο θεμα μου ειναι οτι η ταχυτητα του USB 3.0 τα σπαει και ακομη και αν δεν θα τα χρησιμοποιησεις απο τωρα αλλα απλα θες να τα εχεις μην τυχον... ειανι αυτη η φωνουλα μεσα σου που σου λεει YOU'VE GOT TO HAVE THIS!!!
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ναι, σε πιάνω, αλλά δε χρειάζεται να πετάξεις τα λ7 σου, είναι νωρίς ακόμα. Μια χαρά είναι το pc σου, άλλοι παλεύουν για πολύ υποδεέστερα.
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ναι, σε πιάνω, αλλά δε χρειάζεται να πετάξεις τα λ7 σου, είναι νωρίς ακόμα. Μια χαρά είναι το pc σου, άλλοι παλεύουν για πολύ υποδεέστερα. +11111 nem52 λογικά θα βγουν κάρτες PCI κάρτες για να ενσωματώσεις και USB3. το SATA3 απορώ για τί πράγμα το θές, ακόμα και oi SSD είναι σε SATA2
nem52 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 +11111 nem52 λογικά θα βγουν κάρτες PCI κάρτες για να ενσωματώσεις και USB3. το SATA3 απορώ για τί πράγμα το θές, ακόμα και oi SSD είναι σε SATA2 Ναι βασικα πιο πολυ για usb 3.0...
nem52 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008479 Ναι αλλα ταιριαζει με την μητρικη??? κατι λεει απο κατω αν δεις συμβατο με κατι που δεν καταλαβαινω.. για αυτο το λογο ρωτησα απο την αρχη.. μηπως δηλαδη ταιριαζουν σε συγκεκριμενες μητρικες μονο (ενταξει και τα χρηματα στην τελικη σιγα... 25 ευρω.. ουτε ενα σαββατο εξω δεν ειναι πια.. )
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 αυτό δεν το ξέρω ακριβός, άς απαντήσει κάποιος που ξέρει. πάντως μην σε ξενερώνει που δεν έχει η μητρική σου γιατί σίγουρα μπορείς να βάλεις
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Με τι να ταιριάζει; Μπαίνει σε PCIe x1 και η μητρική σου έχει τέτοια θύρα.
nem52 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Με τι να ταιριάζει; Μπαίνει σε PCIe x1 και η μητρική σου έχει τέτοια θύρα. Και ομως νομιζω οτι τα τσιπακια αυτων εχουν ασυμβατοτητα.. περιμενε θα σου φερω παραδειγμα. EDIT:τωρα οσο και αν εψαξα δεν βρηκα αλλα ΟΛΑ οσα ειχα δει μεχρι σημερα λεγανε οτι και καλα το ταδε κανει μονο σε μητρικη asus maximus, formula κτλ... τωρα απο οτι βλεπω δεν γραφουν τιποτα τετοιο.. αυτο που λεω εγω το ειχα δει στο e-shop. αλλα και παλι και στο link που εδωσε παραπανω ο φιλος αμα δεις στα specs κατι λεει kati Συμβατό με Intel xHCI-rev0.9
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δε γνωρίζω κάτι τέτοιο να σου πω την αλήθεια.
nem52 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δε γνωρίζω κάτι τέτοιο να σου πω την αλήθεια. ok.. αν καποιοσ ξερει ας μου πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.