Προς το περιεχόμενο

USB 3.0 και SATA III controllers

nem52

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια προσφατα σχετικα εφτιαξα το pc μου και δεν θελω να αλλαξω τωρα παλι mobo μονο για το USB 3.0 και sata 3.0 που βγηκε καθως υποσχεθηκα στον εαυτο μου να το παρατησω μπας και παρω κανενα αμαξι LOL :P αλλα με ενδιαφερει πολυ.. Ειδα καποιους controlles που μπορω να χρησιμοποιησω... και αυτη ειναι η ερωτηση μου.. μπορω??? πρεπει να ταιριαζει με την mobo μου κτλ κτλ?? και ποιο ειναι καλυτερο ? μπορειται να με διαφωτισετε?

Δημοσ.
Να τα κάνεις τι από τώρα;

Έχεις κανα γρήγορο flashάκι USB 3.0 που το πήρες σε χαμηλή τιμή; :Ρ

Εδώ ακόμα την παλεύουμε με Sata 2.

Απο τωρα.... σε ενα μηνα... σε δυο ... οπου να ειναι ερχεται δεν αργει :P κα ιτο θεμα μου ειναι οτι η ταχυτητα του USB 3.0 τα σπαει και ακομη και αν δεν θα τα χρησιμοποιησεις απο τωρα αλλα απλα θες να τα εχεις μην τυχον... ειανι αυτη η φωνουλα μεσα σου που σου λεει YOU'VE GOT TO HAVE THIS!!! :P

Δημοσ.

Ναι, σε πιάνω, αλλά δε χρειάζεται να πετάξεις τα λ7 σου, είναι νωρίς ακόμα.

Μια χαρά είναι το pc σου, άλλοι παλεύουν για πολύ υποδεέστερα.

Δημοσ.
Ναι, σε πιάνω, αλλά δε χρειάζεται να πετάξεις τα λ7 σου, είναι νωρίς ακόμα.

Μια χαρά είναι το pc σου, άλλοι παλεύουν για πολύ υποδεέστερα.

+11111

nem52 λογικά θα βγουν κάρτες PCI κάρτες για να ενσωματώσεις και USB3. το SATA3 απορώ για τί πράγμα το θές, ακόμα και oi SSD είναι σε SATA2

Δημοσ.
+11111

nem52 λογικά θα βγουν κάρτες PCI κάρτες για να ενσωματώσεις και USB3. το SATA3 απορώ για τί πράγμα το θές, ακόμα και oi SSD είναι σε SATA2

Ναι βασικα πιο πολυ για usb 3.0...

Δημοσ.

Ναι αλλα ταιριαζει με την μητρικη??? κατι λεει απο κατω αν δεις συμβατο με κατι που δεν καταλαβαινω.. για αυτο το λογο ρωτησα απο την αρχη.. μηπως δηλαδη ταιριαζουν σε συγκεκριμενες μητρικες μονο (ενταξει και τα χρηματα στην τελικη σιγα... 25 ευρω.. ουτε ενα σαββατο εξω δεν ειναι πια.. )

Δημοσ.

αυτό δεν το ξέρω ακριβός, άς απαντήσει κάποιος που ξέρει.

πάντως μην σε ξενερώνει που δεν έχει η μητρική σου γιατί σίγουρα μπορείς να βάλεις

Δημοσ.
Με τι να ταιριάζει; Μπαίνει σε PCIe x1 και η μητρική σου έχει τέτοια θύρα.

Και ομως νομιζω οτι τα τσιπακια αυτων εχουν ασυμβατοτητα.. περιμενε θα σου φερω παραδειγμα.

EDIT:τωρα οσο και αν εψαξα δεν βρηκα αλλα ΟΛΑ οσα ειχα δει μεχρι σημερα λεγανε οτι και καλα το ταδε κανει μονο σε μητρικη asus maximus, formula κτλ... τωρα απο οτι βλεπω δεν γραφουν τιποτα τετοιο..

αυτο που λεω εγω το ειχα δει στο e-shop. αλλα και παλι και στο link που εδωσε παραπανω ο φιλος αμα δεις στα specs κατι λεει kati Συμβατό με Intel xHCI-rev0.9

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...