Προς το περιεχόμενο

Forsaken World online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω παιδια εκανα apply το μεσημερι,αμεσως μου ηρθε το κλειδι και ειμαι μεσα. Αλλα μου βγαζει πολλα προβληματα. Στην αρχη δεν μπορουσα να επικοινωνησω με κανενα NPC. Εκανα restart το game και μετα δεν μπορουσα να κανω επιθεση και ειχα πολυ lag. Στην Log in screen μου εδειχνε 380 ms το ΠΟΛΥ και μεσα στο game απο 600 ( στην αρχη ) μεχρι και 9500 ms. Δεν μπορω να παιξω. Εψαξα για port forward και δεν βρηκα καμια αναφορα,εκανα επανεκκινηση υπολογιστη και router αλλα καμια διαφορα. + οτι δεν μπορω να βρω πως να βαλω skills στα 1,2,3,4,5 κτλ κτλ παρα μονο στα F1-F9 . Απογοητευτικα....

Φιλε δεν γινεται αυτο που λες δεν εχει ανοιξει καν η closed beta ακομα, κατι ειπαν για 28 οκτωμβριου χωρις να ειναι σιγουρο ομως.

Δημοσ.

Λοιπον εχεις δικιο. Εγω ειδα το e-mail που μου ηρθε και με μπερδεψε και αντι για το forsaken world πηγα στο perfect world.

Ζητω συγνωμη παιδια για το λαθος!

Δημοσ.

Σιγα δεν εγινε και τιποτα τραγικο να ζητησεις συγνωμη και εγω παραλιγο να κανω λογαριασμο στο perfect world καταλαθος το site τους φταιει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μηπως 8α Μπορουσες Να Μου Δωσεις Ενα Beta Key? Περιμενω Αυτο Το Game Πως Και Πως..Ρε Φιλε...

---------- Προσθήκη στις 21:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:02 ----------

Μηπως 8α Μπορουσες Να Μου Δωσεις Ενα Beta Key? Περιμενω Αυτο Το Game Πως Και Πως..Ρε Φιλε...

---------- Προσθήκη στις 21:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:03 ----------

• 4 μήνες μετά...
  • 6 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το εχει αρχισει ενα φιλαρακι, το κατεβαζω και εγω να δω τι παιζει... Αλα δεν νομιζω να το αντεξω για πολυ οπως το εχω δει.

• 3 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω generate program για το forsaken αν εχει κανένας των παρακαλώ να μου το στείλει γιατι κάποιος μου μαμισε όλο το account

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...