Προς το περιεχόμενο

Forsaken World online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια τι θα λεγατε γι αυτο το game?στισ 28 οκτωμβριου μπαινει σε close beta εγω ηδη εχω βαλει key και ειμαι ετοιμος για την πρωτη δοκιμη! :-D ειδα καποια trailer και gameplay που μου αρεσαν και μαλλον ειναι κατι καλο...τωρα θα το δουμε!οποιος θελει beta key εχω αλλα 2 παντως αν βρειτε καμια καλη πληροφορια γι αυτο το game πειτε μας και εμας!! :lol: :lol: λοιπον το site ειναι αυτο http://fw.perfectworld.com/

Δημοσ.

Δεν θελω να σου χαλασω την ιδεα, πολυ γαματο παιχνιδι ειναι, δεν θα ξαναρθεις μετα απο ενα μηνα βριζοντας τους Developer, οχι.

Δημοσ.

Πιθανόν να εννοεί ότι το παιχνίδι είναι χάλια και θα ξαναέρθει μετά από ένα μήνα να βρίζει τους developers. To όχι στο τέλος μάλλον είναι ατυχής μετάφραση του κλασσικού not (The game will be great, not!).

Δημοσ.

και γιατι να ειναι χαλια αν εννοει αυτο?εμενα μου φεναιτε απο τα πολυ καλα F2P τωρα για το αν ειναι χαλια αυτος που το ξερει.....ενας θεος ξερει!εγω περιμενω να το δω παντως!

Δημοσ.

Βλεπει το μελλον λογικα και ξερει οτι δεν του αρεσε και ηρθε στο παρελθον να τον προειδοποιησει οτι δεν του αρεσε στο μελλον αρα να μην το ξαναδοκιμασει στο παρελθον για να μην χρειαστει στο μελλον να γυρισει παλι στο παρελθον να τον προειδοποιησει.

Δημοσ.

Ναι απο αυτα που διαβασα και βιντεο που ειδα ειναι πολυ ωραιο για F2P τωρα αν μπω beta θα το τσεκαρω και καλυτερα.

Δημοσ.

Εγω παιδια εκανα apply το μεσημερι,αμεσως μου ηρθε το κλειδι και ειμαι μεσα. Αλλα μου βγαζει πολλα προβληματα. Στην αρχη δεν μπορουσα να επικοινωνησω με κανενα NPC. Εκανα restart το game και μετα δεν μπορουσα να κανω επιθεση και ειχα πολυ lag. Στην Log in screen μου εδειχνε 380 ms το ΠΟΛΥ και μεσα στο game απο 600 ( στην αρχη ) μεχρι και 9500 ms. Δεν μπορω να παιξω. Εψαξα για port forward και δεν βρηκα καμια αναφορα,εκανα επανεκκινηση υπολογιστη και router αλλα καμια διαφορα. + οτι δεν μπορω να βρω πως να βαλω skills στα 1,2,3,4,5 κτλ κτλ παρα μονο στα F1-F9 . Απογοητευτικα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...