dolmadakias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 παιδια τι θα λεγατε γι αυτο το game?στισ 28 οκτωμβριου μπαινει σε close beta εγω ηδη εχω βαλει key και ειμαι ετοιμος για την πρωτη δοκιμη! ειδα καποια trailer και gameplay που μου αρεσαν και μαλλον ειναι κατι καλο...τωρα θα το δουμε!οποιος θελει beta key εχω αλλα 2 παντως αν βρειτε καμια καλη πληροφορια γι αυτο το game πειτε μας και εμας!! :lol: λοιπον το site ειναι αυτο http://fw.perfectworld.com/
Massiv0r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δεν θελω να σου χαλασω την ιδεα, πολυ γαματο παιχνιδι ειναι, δεν θα ξαναρθεις μετα απο ενα μηνα βριζοντας τους Developer, οχι.
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ουτε εγω καταλαβα τιποτα... πρεπει να βαλεις υποτιτλους απο κατω
Bourdoulas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Πιθανόν να εννοεί ότι το παιχνίδι είναι χάλια και θα ξαναέρθει μετά από ένα μήνα να βρίζει τους developers. To όχι στο τέλος μάλλον είναι ατυχής μετάφραση του κλασσικού not (The game will be great, not!).
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Αστο δεν σωζεται δεν βγαζει νοημα το παλικαρι
A7X. Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Αστο δεν σωζεται δεν βγαζει νοημα το παλικαρι Εγώ έβγαλα νόημα πάντως
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 O Bourdoulas έκανε καλή μετάφραση, έβγαλα κι εγώ νόημα τώρα.
dolmadakias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 και γιατι να ειναι χαλια αν εννοει αυτο?εμενα μου φεναιτε απο τα πολυ καλα F2P τωρα για το αν ειναι χαλια αυτος που το ξερει.....ενας θεος ξερει!εγω περιμενω να το δω παντως!
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Βλεπει το μελλον λογικα και ξερει οτι δεν του αρεσε και ηρθε στο παρελθον να τον προειδοποιησει οτι δεν του αρεσε στο μελλον αρα να μην το ξαναδοκιμασει στο παρελθον για να μην χρειαστει στο μελλον να γυρισει παλι στο παρελθον να τον προειδοποιησει.
dolmadakias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 χαχαχαχαχαχα περα απο την πλακα JERONIMO το ειδες εσυ?σου αρεσε?
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ναι απο αυτα που διαβασα και βιντεο που ειδα ειναι πολυ ωραιο για F2P τωρα αν μπω beta θα το τσεκαρω και καλυτερα.
dolmadakias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ok...παντως εγω ειμαι 100% οτι θα το δοκιμασω..
Intruder7s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εγω παιδια εκανα apply το μεσημερι,αμεσως μου ηρθε το κλειδι και ειμαι μεσα. Αλλα μου βγαζει πολλα προβληματα. Στην αρχη δεν μπορουσα να επικοινωνησω με κανενα NPC. Εκανα restart το game και μετα δεν μπορουσα να κανω επιθεση και ειχα πολυ lag. Στην Log in screen μου εδειχνε 380 ms το ΠΟΛΥ και μεσα στο game απο 600 ( στην αρχη ) μεχρι και 9500 ms. Δεν μπορω να παιξω. Εψαξα για port forward και δεν βρηκα καμια αναφορα,εκανα επανεκκινηση υπολογιστη και router αλλα καμια διαφορα. + οτι δεν μπορω να βρω πως να βαλω skills στα 1,2,3,4,5 κτλ κτλ παρα μονο στα F1-F9 . Απογοητευτικα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα