newonenew Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα . Οταν ειχα παρει τον υπολογιστη μου ,μου ειχαν δωσει το Home Edition SP2. Το θεμα μου ειναι ,οτι το cd χαλασε και δεν το διαβαζει . Υπαρχει καποιος τροπος αφου εχω το κλειδι να βρω το cd ωστε να μην περασω σπασμενα windows .Γιατι να παρω καινουριο δε βγαινω οικονομικα!!!!!!:-) Ευχαριστω πολυ!!!!!
washcloud Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος, στο αντικαθιστούν στο σημείο αγοράς. Στη χειρότερη θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις με την Μάικροσοφτ (Ελλάδας, οκ), και να στο αντικαταστήσουν αυτοί, αλλά όντως το κάνουν, διότι δεν είναι το "πλαστικό" που αγοράζεις -ούτε καν το λειτουργικό, ως σύνολο αρχείων- αλλά "πνευματικά δικαιώματα" στην ουσία. (...αν και το να κατεβάσεις/κάψεις σε δικό σου δισκάκι τα Win - εφ' όσον έχεις το serial number, ούτε στην παρανομία σε βγάζει, και θα δουλεύουν κανονικά, και θα είναι το ίδιο γνήσια)
newonenew Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Προς tritonas00 Δεν καταλαβαινω τι με ρωτας ... το cd δεν το διαβαζει καθολου ... σε usb πως να το περασω ? Προς washcloud Ξερεις μηπως απο που να το κατεβασω ?Γιατι εχω και ενα θεμα με τους ιους ...τους τραβαω σα μαγνητης !!!!! Ευχαριστω πολυ!!!
washcloud Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Απαγορεύεται να σου υποδείξω, αλλά δεν απαγορεύεται να σου πω μια καλημέρα με προσωπικό μήνυμα
RcManiac Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Απαγορεύεται να σου υποδείξω, αλλά δεν απαγορεύεται να σου πω μια καλημέρα με προσωπικό μήνυμα Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι
washcloud Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ...ώρες-ώρες όμως δε σκέφτομαι καθόλου. Για παράδειγμα, αν και δεν τα πολυπάω καλά με τις σελίδες της Μάικροτέτοιας (μαντέψτε γιατί), ΝΟΜΙΖΩ ότι μπορείς να κατεβάσεις τα αρχεία εγκατάστασης των Windows (..."λογικά" για ΟΛΕΣ τις εκδόσεις των...; ), εφ' όσον βέβαια είσαι συνδεδεμένος με γνήσια Windows, και τους παρέχεις (μάλλον) το serial number ή κάτι σχετικό....... Ας επιβεβαιώσει/αντικρούσει κάποιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.