Προς το περιεχόμενο

web development tool

niksakl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω για εργαλεία για html development, κάτι σαν το quanta plus, το οποίο δυστυχώς έχει μείνει πολύ πίσω...

Μπορείτε να μου προτείνετε τέτοια εργαλεία; Αν είναι μάλιστα και FOSS ακόμα καλύτερα!

Επίσης θα προτιμούσα να τρέχουν σε kubuntu - τώρα αν είναι και windows.... τι να κάνουμε; θα κάνω reboot ;)

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, ελπίζω να καταλάβατε τι ψάχνω.

Δημοσ.

Κατεβάζω το netbeans για δοκιμή. Πάντως από ότι είδα δεν είναι για html, αλλά java, c, php... διάφορα εκτός html... Κάνω λάθος;

Δημοσ.

ναι, από ότι κατάλαβα με to netbeans κάνεις πολλά, αλλά τελικά είναι και για html? και αν ναι, πως; Δοκιμάζω και το Komodo!

Δημοσ.

θέλω αν γίνεται να μπορεί να μου προτείνει την συνέχεια του κώδικα καθώς γράφω, όσο το δυνατόν να με καθοδηγεί δηλαδή κατά την εγγραφή...

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε... αλλά κάτι τέτοιο χρειάζομαι, να μου βγάζει pop με τις δυνατές συνέχειες του κώδικα που γράφω...

Δημοσ.

Ναι κάνει και το netbeans για html, φτιάξε ένα αρχείο html και δοκίμασε να γράψεις. Γενικά απ' ότι κατάλαβα επειδή μάλλον θα χρειάζεται και βοήθεια για τα tags κατέβασε το Komodo.

Δημοσ.

Υπάρχει και το Bluefish, δεν είναι σπουδαίο αλλά κάνει τη δουλειά του και έχει και αυτό που ζητάς. Καλώς ή κακώς το Dreamweaver είναι σε άλλο επίπεδο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...