niksakl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα, Ψάχνω για εργαλεία για html development, κάτι σαν το quanta plus, το οποίο δυστυχώς έχει μείνει πολύ πίσω... Μπορείτε να μου προτείνετε τέτοια εργαλεία; Αν είναι μάλιστα και FOSS ακόμα καλύτερα! Επίσης θα προτιμούσα να τρέχουν σε kubuntu - τώρα αν είναι και windows.... τι να κάνουμε; θα κάνω reboot Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, ελπίζω να καταλάβατε τι ψάχνω.
niksakl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κατεβάζω το netbeans για δοκιμή. Πάντως από ότι είδα δεν είναι για html, αλλά java, c, php... διάφορα εκτός html... Κάνω λάθος;
31337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 NetBeans.......RuL3Z! Δοκίμασε και το KomodoEdit αν θές......ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
niksakl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ναι, από ότι κατάλαβα με to netbeans κάνεις πολλά, αλλά τελικά είναι και για html? και αν ναι, πως; Δοκιμάζω και το Komodo!
leukonas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ultraedit + Frontpage + Visual studio + dreamweaver+Visual Web Developer Express+μερικά απο τα οποία χρησιμοποιώ.Βέβαια υπάρχουν πάρα πολλά
niksakl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 θέλω αν γίνεται να μπορεί να μου προτείνει την συνέχεια του κώδικα καθώς γράφω, όσο το δυνατόν να με καθοδηγεί δηλαδή κατά την εγγραφή... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε... αλλά κάτι τέτοιο χρειάζομαι, να μου βγάζει pop με τις δυνατές συνέχειες του κώδικα που γράφω...
thanocaster Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το αδερφάκι του eclipse, το aptana
alexandr0s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ναι κάνει και το netbeans για html, φτιάξε ένα αρχείο html και δοκίμασε να γράψεις. Γενικά απ' ότι κατάλαβα επειδή μάλλον θα χρειάζεται και βοήθεια για τα tags κατέβασε το Komodo.
nplatis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει και το Bluefish, δεν είναι σπουδαίο αλλά κάνει τη δουλειά του και έχει και αυτό που ζητάς. Καλώς ή κακώς το Dreamweaver είναι σε άλλο επίπεδο...
Seldimi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 phpDesigner ) εδώ και χρόνια φανατικά ... η το Eclipse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.