Προς το περιεχόμενο

5770crossfire η gtx 470

ksideras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστηχως πρεπει να αγωραστει απο eshop εινε διπλα και δεν εχει της 5870 εχει 2 αλλα εχουν 500+ οποτε δεν κοιταω προς τα εκει και μενει η 5850 απο οσψ διαβασα δεν εχουν μεγαλη διαφορα της ταξυς 15% επανω η 5870 απο την 5850 οποτε πιστευω αξηζει

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δυστηχως πρεπει να αγωραστει απο eshop εινε διπλα και δεν εχει της 5870 εχει 2 αλλα εχουν 500+ οποτε δεν κοιταω προς τα εκει και μενει η 5850 απο οσψ διαβασα δεν εχουν μεγαλη διαφορα της ταξυς 15% επανω η 5870 απο την 5850 οποτε πιστευω αξηζει

Mε overclocking η 5850 φτάνει τις επιδόσεις μιας 5870 @ stock.

Δημοσ.
Αυτή να είναι άραγε αυτή που απεικονίζεται;

Φαίνεται καλή περίπτωση..

Αναμένουμε καμια μείωση στις τιμές; Σκέφτομαι να την τσιμπήσω :Ρ

saphire <==> 2 χρονια εγγυηση,

Ενω η ASUS ειναι και με custom συστημα ψυξης και με 3χρονια εγγυηση :-)

Αν δεν πας για CF, γιατι δεν περιμενεις τις amd 6xxx λιγο ακομα?

---------- Προσθήκη στις 16:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:39 ----------

η 5850 στο eshop ξεκιναει απο 305 ευρω. Και μαλιστα ειναι η ιδια με αυτην που πουλαει το visionstudio 40 ευρω φθηνοτερα... Γιατι δε την παραγγελνεις απο vision να στη στειλουν? Εξαλλου θα εχεις σιγουρα καλυτερο aftersales απο το visionstudio, σε σχεση με το eshop...

Δημοσ.

την ASUS Θα παρω με τα μεγαλο fun τραβαω και ενα o/c (δεν ξερω να κανω αλλα καπιο guide θα υπαρχει ) και ειμε ετοιμος

Δημοσ.

Και τι να παρει?6870 η οποια ειναι λιγο πανω απο την 5850? ΚΑΙ φυσικα θα κοστιζει περισσοτερο.

Δημοσ.
saphire <==> 2 χρονια εγγυηση,

Ενω η ASUS ειναι και με custom συστημα ψυξης και με 3χρονια εγγυηση :-)

Δεν το βλέπω και τόσο σόι όμως να σου πω την αλήθεια, και δεν έχει και δεύτερο DVI.

Βέβαια ο ένας παραπάνω χρόνος εγγύηση μετράει.

Κοίτα, η ασχολία μου με το gaming έχει μειωθεί σ' ένα βαθμό.

Η 8800GT μια χαρά τα πήγαινε τόσο καιρό σε 1680*1050. Και σε 1920*1080 που είμαι πλέον δηλαδή, το παλεύει αρκετά, αλλά όταν θα θελήσω να παίξω κανα πιο σύγχρονο game από κάτι adventures που παίζω συνήθως δε θα τα βγάλει τόσο εύκολα πέρα.

Δε θα την άλλαζα, αλλά με δελεάζει η καλύτερη ενεργειακή συμπεριφορά της σε σχέση με την 8800GT σε κατάσταση ηρεμίας και το γεγονός ότι έχω την εντύπωση πως με αντάπτορα DVI-HDMI η 8800GT δεν είναι σε θέση να μεταφέρει ήχο (σκοπεύω να τη συνδέσω με τηλεόραση).

Όλα αυτά τα λέω για να καταλάβεις ότι δεν έχω τρελές απαιτήσεις, εξάλλου ξέρω ότι μια 5850 σε 1920*1080 θα με καλύψει για πολύ καιρό.

Και επειδή δεν έχω διαβάσει τι θα παίζει με τη σειρά 6 της ATi.

Αν έχει 150% ή 200% καλύτερες επιδόσεις, σκέφτομαι ότι θα μου είναι αχρείαστες.

Εκτός κι αν εννοείς ότι θα πέσουν αρκετά οι τωρινές τιμές της σειράς 5. Εκεί πάω πάσο.

Δημοσ.

Δε λέω ότι αποτελεί έλλειψη στην Asus, απλά μπορεί και να χρειαστεί.

Βέβαια υπάρχουν και αντάπτορες, τέλος πάντων.

Πάντως αν είναι όντως τόση η διαφορά ανάμεσα στη σειρά 5 και 6, να αρχίσω να το σκέφτομαι πιο σοβαρά για την 5850 :Ρ

Δημοσ.

Το Cayman(High-End Single GPU) που θα ειναι το 6970 θα ειναι περιπου 30% πανω απο την 5870.Με λιγα λογια αξιζει να περιμενεις για τις τιμες και μονο.

Δημοσ.
Mε overclocking η 5850 φτάνει τις επιδόσεις μιας 5870 @ stock.

Αναλογα τι εννοεις oc.Δηλαδη μια 5850 στα 1000/1200 δεν την φτανει απλα,την ξεπερναει κατα πολυ ( την στοκ 5870).Για να καταλαβεις 5850-5870 στα ιδια ρολογια εχουν μια διαφορα της ταξης του ~3-5% υπερ της 5870.Εγω παντως πιστευω δεν αξιζουν τα ~+100 ευρω που ζηταει μια 5870 γι' αυτη τη διαφορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...