Bloodrage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 +1 για 470 αλλα μακρια απο Palit Gainward να προτημησει asus,gigabyte,evga
vasilisga Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Γιατί μακριά από Palit/Gainward; +1 η palit ξερω βγαζει πολυ καλες υλοποιησεις...
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν κλοκάρει καλά, δε βλάπτει να το μάθουμε, αλλά δε νομίζω πως απασχολεί τον TS.
Beastakos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Nα εχει υποψιν του οτι αν προχωρησει στην 470 θα πρεπει το καλοκαιρακι να ψαχτει με custom cooling modifications, γιατι ειναι πολυ ζεστη καρτα και δεν ενδεικνυται για τις καλοκαιρινες θερμοκρασιες της Ελλαδας. Για μενα ουτε η μια ουτε η αλλη περιπτωση ειναι ιδανικες αγορες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρα θα ειναι η καρτα το καλοκαιρι,μην λεμε οτι θελουμε.......
vasilisga Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Nα εχει υποψιν του οτι αν προχωρησει στην 470 θα πρεπει το καλοκαιρακι να ψαχτει με custom cooling modifications, γιατι ειναι πολυ ζεστη καρτα και δεν ενδεικνυται για τις καλοκαιρινες θερμοκρασιες της Ελλαδας.Για μενα ουτε η μια ουτε η αλλη περιπτωση ειναι ιδανικες αγορες. για πες ποια του προτεινεις?
Beastakos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρα θα ειναι η καρτα το καλοκαιρι,μην λεμε οτι θελουμε....... Δεν νομιζω να λεω οτι θελω για μια καρτα που σε ιδανικες συνθηκες δωματιου σε load πιανει τους 93 για την πλακα της. Δηλαδη στους 33C δωματιου, θεωρεις οτι θα την loadareis με ανεμελια και ανεση? ΥΓ. 105C ειναι το threshold της. για πες ποια του προτεινεις? A. Eιτε την 470 με δυνατο συστημα ψυξης απο ανοιξη και μετα αν κοιταει ξερες επιδοσεις (4-5-10 frames παραπανω σε μεγαλες αναλυσεις με ΑΑχ4 κλπ) και την θελει εδω και τωρα. Β. Ειτε περιμενει τις AMD λιγες μερες. Γ. 5850 Και οι 3 παραπανω imho ειναι καλυτερες επιλογες απο μια stock 470@Greece summer, η 2 χ 5770
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πρωτον εαν εχεις 33C στο δωματιο σου δεν στεκεσαι,ποσο μαλλον να παιξεις παιχνιδια,εδω εγω ημουν μια χαρα με 28C δωματιου με την GTX480 και δεν θα ειναι αυτος με την 470 που ειναι και πιο δροσερη?Σταματηστε την παραπληροφορηση παρακαλω.Η καρτα ΕΦΟΣΩΝ εχει καλο air-flow ΔΕΝ θα εχει απολυτως κανενα προβλημα.
Darth_Fanis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πρωτον εαν εχεις 33C στο δωματιο σου δεν στεκεσαι,ποσο μαλλον να παιξεις παιχνιδια,εδω εγω ημουν μια χαρα με 28C δωματιου με την GTX480 και δεν θα ειναι αυτος με την 470 που ειναι και πιο δροσερη?Σταματηστε την παραπληροφορηση παρακαλω.Η καρτα ΕΦΟΣΩΝ εχει καλο air-flow ΔΕΝ θα εχει απολυτως κανενα προβλημα. Ναι παρακαλώ σταματήστε τη παραπληροφόρηση. Αφού ο Psycho_Warhead έχει αυτή τη κάρτα αυτό ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ σημαίνει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Καλά μας δουλεύεις; Εδώ έχει βουήξει ο κόσμος οτι η σειρά GTX400 έχει σοβαρά προβλήματα θερμοκρασίας και καίνε όσο ένα εργοστάσιο της ΔΕΗ μας λές τώρα οτι έιναι μια χαρά; Γι αυτό άλλωστε απέτυχαν σα σειρά. Εκτός και αν έχεις τα λεφτά να πάρεις κάποια πολύ καλή υλοποίηση με καλό σύστημα ψύξης. Θα πρέπει κάποιος να έχει αυτοκτονικές τάσεις για να πάρει κάρτα της σειράς GTX( πλήν της 460). Με τα λεφτά της GTX470 μπορεί να πάρει μια HD5870 και να είναι κομπλέ.
LouCi4er Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Παιδια,ειναι γεγονος και δεν αλλαζει με τπτ οτι οι GTX 470-480 ειναι αρκετα ζεστες αλλα μην τα παραλεμε κιολας.Εμενα εχει φιλος μου την 470( Gainward) και ειναι οντως πιο ζεστη απο την δικια μου 5850 αλλα οχι οτι εχει προβλημα ή οτι το καλοκαιρι δεν παιζαμε.Μια χαρα παιζαμε.Σε full load εχει μια διαφορα των 10 βαθμων με την 5850,στοκ και οι 2.Αμα εχεις καλο κουτι με καλο air flow δεν εχεις κανενα απολυτος προβλημα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κλασικος υπερβολικος....... ---------- Προσθήκη στις 19:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:40 ---------- Παιδια,ειναι γεγονος και δεν αλλαζει με τπτ οτι οι GTX 470-480 ειναι αρκετα ζεστες αλλα μην τα παραλεμε κιολας.Εμενα εχει φιλος μου την 470( Gainward) και ειναι οντως πιο ζεστη απο την δικια μου 5850 αλλα οχι οτι εχει προβλημα ή οτι το καλοκαιρι δεν παιζαμε.Μια χαρα παιζαμε.Σε full load εχει μια διαφορα των 10 βαθμων με την 5850,στοκ και οι 2.Αμα εχεις καλο κουτι με καλο air flow δεν εχεις κανενα απολυτος προβλημα. Ετσι ακριβως ομως.....Ετσι να τα λεει και κανας αλλος γιατι αμα τα λεω εγω βγαινω fanboi
Venisk Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Χτές έφτιαξα έναν υπολογιστή με i5 και asus gtx470..έπαιξα mafia 2, dirt 2, battlefield 2 σε 2560 x 1440 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα..ούτε με θερμοκρασία ούτε με θόρυβο..
Beastakos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πρωτον εαν εχεις 33C στο δωματιο σου δεν στεκεσαι,ποσο μαλλον να παιξεις παιχνιδια,εδω εγω ημουν μια χαρα με 28C δωματιου με την GTX480 και δεν θα ειναι αυτος με την 470 που ειναι και πιο δροσερη?Σταματηστε την παραπληροφορηση παρακαλω.Η καρτα ΕΦΟΣΩΝ εχει καλο air-flow ΔΕΝ θα εχει απολυτως κανενα προβλημα. Εγω φετος το καλοκαιρι που ειχα 33C στο διαμερισμα μου, ζουσα σε αλλη χωρα? Οσοι βγαινανε σε αυτο εδω το section με καμενες καρτες λογω υψηλων θερμοκρασιων (το ενα τοπικ μετα το αλλο) ζουσαν κι αυτοι σε αλλη χωρα? Αν εχεις κλιματισμο η δε ζεις σε αστικο κεντρο τοτε πετυχαινεις τους 28C μεσα στο κατακαλοκαιρο, διαφορετικα 30+. Επισης ποιος σου ειπε οτι ειναι δροσεροτερη η 470 απτην 480? Ιδιες load θερμοκρασιες χτυπανε. Επισης στην τελευταια σου προταση που μιλας περι καλου airflow για την gtx470 πανω κατω στα λεγομενα μου ερχεσαι Το γεγονος ειναι οτι η 470 για 4-5 frames παραπανω καταναλωνει 100watts+ απο μια 5850, τα οποια μεταφραζονται σε τουλαχιστον +10C και σε db θορυβου. Απο τη σειρα gtx4χχ η 460 ειναι vfm και τα σπαει. Για την 470 και την 480 η ιδια η nvidia προσπαθει να κανει βελτιωσεις για τα προβληματα που προανεφερα. Λες ναναι κι αυτοι fanboys της ati που αναγνωριζουν τα προβληματα που αναφερω κι εγω και τα οποια στην Ελλαδα γινονται εντονοτερα τους θερινους μηνες? ΥΓ. Επειδη ειδα εναν χαρακτηρισμο που δεν μου αρεσε, περιμενω να δω ποια προταση μου ειναι παραπληροφορηση, αλλιως ας ειμαστε προσεκτικοτεροι. YΓ2. Σου μιλαει κατοχος ακριβης nvidia, αν θεωρεις οτι τα βλεπω μονοπλευρα τα πραγματα. Χτές έφτιαξα έναν υπολογιστή με i5 και asus gtx470..έπαιξα mafia 2, dirt 2, battlefield 2 σε 2560 x 1440 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα..ούτε με θερμοκρασία ούτε με θόρυβο.. Λογικο μου ακουγεται και συμφωνω. Κανεις δεν ειπε το αντιθετο. Με ιδανικες συνθηκες δωματιου και καλοκαθαρισμενες και με καλο airflow και φρεσκια παστα, εχουν το 93ρακι. Αν δεν ισχυει κατι απο αυτα αρχιζουν οι προβληματισμοι, αυτο ειπα εγω :>
Venisk Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 470 ή ακόμα η 5850 για μια 23αρα είναι μία χαρά..δόξα τον Αλλάχ και οι 2 εταιρείες έχουν εγγύηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.