Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με MSI-K8N NEO PLATINUM!

JohNickZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω να σας κανω μια ερωτηση, οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη.. Εχω ενα σχετικα παλιο συστημα με ΑΜΔ 3200+ 64ΒΙΤ, καρτα μητρικη ΜΣΙ-Κ8Ν ΝΕΟ ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ και αντιμετωπιζω ενα πολυ περιεργο προβλημα.. Εχω δοκιμασει 2-3 καρτες γραφικων AGP: RADEON 9800PRO που δουλευε απροσκοπτα για πολυ καιρο, μια MANLI 64MB και μια GRFORCE ASUS NVIDIA N6600GT.. Ολα δουλευαν καλα μεχρι π η ραντεον αρχισε μια να αναβει κανονικα κ να δειχνει εικονα στην οθονη κ να φοτωνει κανονικα κ μια να μην ανοιγει καθολου κ να μην δειχνει εικονα κ γενικα οταν αναβε ηταν σε αδρανεια χωρις να δειχνει τιποτα. Τωρα τελευταια αναβει μονο μια στο τοσο, πολυ σπανια κ δουλευει καλα αλλα μονο οταν γουσταρει. Οταν δεν υπαρχει καρτα πανω στο πισι ακουγεται ενας ηχος με 3 μπιπ. Στην αρχη νομισα οτι ειναι η καρτα γραφικων που ειχε προβλημα.. Αλλαξα κ εβαλα τις αλλες δυο που σασ αναφερω αλλα συμβαινει το ιδιο πραγμα. Ενω δεν ακουγεται θορυβος για προβλημα στην καρτα γραφικων δν ακουγεται ουτε το ενα μπιπ που το πισι αναβει κ δουλευει κανονικα , ανοιγει 1 στις εκατο (ακουγεται το ενα μπιπ), αλλιως δεν αναβει η οθονη (δεν ακουγεται τπτ) κ ειναι σε αδρανεια. Πιο μπορει να ειναι το προβλημα κ γιατι αναβει καπου καπου κανονικα?! Η καρτες γραφικων ειναι καλες κ δουλευουν οταν μια στο τοσο αναβει το πισι οποτε δν νομιζω να εχουν προβλημα. Το προβλημα ειναι στο μβ?! κ αν ειναι εκει γιατι αναβει που κ που?! Μηπως υπαρχει κανα αλλο προβλημα με κανα τροφοδοτικο?! Υπαρχει αυτη η πιθανοτητα?

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο μαρκας, εχω ενα οτι να ναι 300βατ κ το ςχω κ αρκετο καιρο. Λες να ειναι το τροφοδοτικο που κανει αυτο το προβλημα, γιατι μονο αυτο δν ειχα την ευκαιρια να αλλαξω. Αλλα κ παλι, γιατι αναβει μια στο τοσο?!

Α ξεχασα κατι ακομη. Οταν το συνδεω στο ρευμα, το πισι αναβει μονο του χωρις να πατησω τον διακοπτη.. Κ σιγουρα τα τζαμπερ κ ολα ειναι ρυθμισμενα σωστα. Επισης μπαταρια στο μβ υπαρχει κ ειναι καλη.. Παντως οτν δουλευε ειχαν βγαλει προβλημα οι usb, συνδεα συσκευη αλλα δν καναν τπτ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...