Προς το περιεχόμενο

win32k.sys τι ακριβως φταιει?

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα εμφανιστηκε ξαφνικα χωρις να χω προσθεσει hardware.

Μπλε οθονη με κινεζικα οπου το μονο που διακρινεται ειναι το win32k.sys και το Kernel Data Inpage Error.

Καταφερα να κανω φορματ και ενω μου εμφανιστηκε 1-2 φορες το ιδιο μηνυμα καταφερα να μπω στην επιφανεια εργασιας και αναμενω.Τελικα ειναι προβλημα software η hardware?Ψαχνοντας στο ιντερνετ δεν βρηκα σαφη απαντηση.Πως μπορω να καταλαβω αν φταει MB,Ram,σκληρος η καρτα γραφικων?

Δημοσ.

Τα προβληματα συνεχιζονται (BOD ανα πασα στιγμη) και το μηνυμα ειναι Kernel Stack Inpage Error...Καμια ιδεα?

Δημοσ.
Το προβλημα εμφανιστηκε ξαφνικα χωρις να χω προσθεσει hardware.

Μπλε οθονη με κινεζικα οπου το μονο που διακρινεται ειναι το win32k.sys και το Kernel Data Inpage Error.

Καταφερα να κανω φορματ και ενω μου εμφανιστηκε 1-2 φορες το ιδιο μηνυμα καταφερα να μπω στην επιφανεια εργασιας και αναμενω.Τελικα ειναι προβλημα software η hardware?Ψαχνοντας στο ιντερνετ δεν βρηκα σαφη απαντηση.Πως μπορω να καταλαβω αν φταει MB,Ram,σκληρος η καρτα γραφικων?

Congratulations......

Έχεις corrupted Registry!

Kαλό Back up και μετά ένα γερό format!

Δημοσ.

Η πρωτη μου σκεψη ηταν αυτη...Οτι κατι παιζει με software και εκανα format αλλα το προβλημα ξαναεμφανιστηκε...

Δημοσ.
Η πρωτη μου σκεψη ηταν αυτη...Οτι κατι παιζει με software και εκανα format αλλα το προβλημα ξαναεμφανιστηκε...

το Win32k.sys οφείλετε σε πρόβλημα των windows.

δοκίμασε να κάνεις ανασυγκρότηση των δίσκο σου. Kαι έναν έλεγχο και διόρθωση σφαλμάτων με την εντολή CHKDSK /F :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...