jemadux Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 βασικα , θελω και καποια στιγμη να βαλω freeBSD σχετικα εχω ελευθερο χρονο .... και εχω διαβασει λιγο την εγκατασταση του freeBSD .... αλλα στο παλιο λαπτοπ δεν ειναι τοσο συμβατο με το ethernet ... αλλα το linux ειναι συμβατο ... υπομονη εχω δοξα το Θεο ... αλλα ρωταω αμα ειναι σχεδον ευκολη ή θα παιδευτω 15 μερες στο στησιμο ... επειδη εχω προσπαθησει να βαλω gentoo και ηταν πληρης αποτυχια δεν θα ηθελα να βρεθω σε τετοια θεση οι ερωτησεις ειναι οι εξης 1. Ειναι συμβατο με σχετικα καινουργιο λαπτοπ? 2. Θα δυσκολευτω στην εγκατασταση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Βάλε PC-BSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 εχω βαλει σε virtualbox ... καλο ειναι αλλα δεν με κανει αισθηση το pc-bsd οπως δεν μαρεσουν ubuntu / fedora / opensuse και προτιμω archlinux ή debian bd και θελω να το στηνω σχεδον μονος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 και θελω να το στηνω σχεδον μονος μου Διάβασε αυτό και βάλε FreeBSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 χαιρω πολυ ... αλλα δεν απαντας στην 1η ερωτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Απαντάω σε αυτό: 2. Θα δυσκολευτω στην εγκατασταση ? Αν διαβάσεις το handbook δεν θα δυσκολευτείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odious Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 http://www.freebsdgr.org/ και η ελληνικη τεκμηριωση(αμα σε ενδιαφερει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 το ξερω ... το δευτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 κόψε τα trolling threads, άμα γουστάρεις πραγματικά απλά ψαχτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 κόψε τα trolling treahds, άμα γουσταρεις πραγματικά απλά ψαχτό πραγματικά όμως, το θέμα έχει καταντήσει αηδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.