Προς το περιεχόμενο

Προτεινετε μια καλη ταινια

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Δεν ειμαι μεγαλος φαν των ταινιων αλλα τωρα τελευταια εχω ορεξη να δω μια καλη ταινια. Ψαχνω κατι που να εχει καλη ιστορια, αν ειναι αληθινη ιστορια ακομα καλυτερα, με δραση αλλα οχι υπερβολικα πραγματα (οχι ανατιναξεις, fbi agents) κτλ τα εχω βαρεθει, επισης οχι πολλους διαλογους και σκηνες γυρισμενες σε γραφεια κτλ γιατι τα βαριεμαι. Κατι με ωραια τοπια, ωραιες γυναικες, ωραια αυτοκινητα αλλα να εχει και ουσια η ιστορια. Για να παρετε μια ιδεα, μου αρεσουν πολλες ταινιες του Denzel Washington, η τελευταια του που ειδα και μου αρεσε πολυ ηταν σε μια που παριστανε τον σωματοφυλακα μιας πλουσιας οικογενειας και στο τελος απηγαγαν το μικρο κοριτσακι απο το σχολειο για λυτρα και στο τελος παραδινεται ο ιδιος στους κακοποιους για να αφησουν το κοριστακι να παει στη μαμα του, και γινεται η "ανταλαγη" πανω σε ενα λοφο (σ'αυτη τη σκηνη εκλαψα). Οποιος καταλαβε ποια ταινια εννοω καταλαβε τι περιπου ψαχνω.

Ακουω προτασεις

Δημοσ.

Πραγματι, πολλες ειδικες λεπτομεριες. Για να σου προτεινουμε εστω και μια ταινια που να 'χει ολα αυτα που θες στον βαθμο που τα θες πρεπει να διεξαγουμε 3μηνη ερευνα.

Δες το Fast & Furious 4. Εχει οκ ιστορια (που δεν ειναι αληθινη), δραση, δεν εχει διαλογους σε γραφεια, εχει ωραια τοπια-αυτοκινητα-μπιτσιζ.

Αν θες ουσια δε θα βρεις τα περισσοτερα απο τα αλλα που ζητας, ειναι αντιφατικο.

Δημοσ.

Δες το Fast & Furious 4. Εχει οκ ιστορια (που δεν ειναι αληθινη), δραση, δεν εχει διαλογους σε γραφεια, εχει ωραια τοπια-αυτοκινητα-μπιτσιζ.

Οντως μια χαρα τοπια...:-D

aaaxp.jpg

Δημοσ.

the transporter και fast and furious ειναι του στυλ που δε μαρεσουν:mad:, το ενα μου θυμιζει matrix και το αλλο γιαπονεζικα 18χρονα με tuned civics. Καλα ρε παιδια τοσα πολλα ζηταω; Ωραια, ας το παρουμε αλλιος. Ποια ταινια προτεινετε με ενδιαφερον αλλα χωρις ανατιναξεις, fbi, csi, nasa κτλ Και ας μην εχει γκομενες και αμαξια, νταξι. μια ταινια που να θυμιζει καθημερινοτητα και δε χρειαζεται να ειναι παραγωγη του hollywood. Κατι με ουσια και χωρις πολλες σαλτσες δηλαδη. Οτιδηποτε με ναρκωτικα, πορνες, χωρισμους, το παιδι να χανει τη μανα κτλ αλλα οχι αλλο με fbi agents. ελεος

edit: τιποτα καλο με καρχαριες υπαρχει;

Δημοσ.
Οτιδηποτε με ναρκωτικα, πορνες, χωρισμους, το παιδι να χανει τη μανα κτλ

Requiem for a dream, Alpha Dog, American Gangster, Hustle & Flow, Strange Circus, Breaking the waves, Accattone, Ψυχη βαθια, Σπιρτοκουτο, Ευδοκια, Ουρανια, Κυνοδοντας, ειναι μερικες που μου 'ρθαν τωρα στο μυαλο (παραδοξα αρκετες ελληνικες).

Δημοσ.

Νοικιασα my name is khan που την ειδα σε τραιλερ και μ'αρεσε. Θα τη δω αποψε. Μετα νοικιαζω το blow που φενεται γαματη,μετα θα κοιταξω και τις υπολοιπες που προτεινατε.:-) thanks

Δημοσ.

Κι εμενα περιπου ιδιο στυλακι με τον Hellaslover μαρεσουν ...

Δδλ οχι μουφιες .... Να εχει καλο story ( αν ειναι και αληθινο ακομα καλυτερα :P ) και να ειναι σοβαρη...

Ας πουμε η ταινια Men of Honor με τον συγκλονιστικο Cuba Gooding Jr. και τον Robert de Niro να κανουν πολυ καλο διδυμο μου αρεσε πολυ ...

Πιστευω καταλαβατε τι θελω...:-D

Σοβαρες προτασεις μονο παρακαλω ... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...