Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μετά από update στα Windows

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εδω και δυο μερες εμινα χωρις pc!!! Ειχα κανει ενα update των windows και μετα μου ζητισε να κανω εππανεκηνιση οταν εκανα πριν φορτοσουν τα windows μου βγαζει αυτο που λεει ’’κανονικη εκινηση των windows .......’’ και μετα παταω κανωνικη εικκηνιση εκηνη την στιγμη απενεργοποιουνται ποντικι και πληκρολογιο και αρχιζουν να φορτονουν τα windows μετα μαριζει η οθωνη κα αρχηζει να φορτονει κατι αρχεια (τωρα ειναι 427/98357)και μετα μου βγαζει πριν το 427/98357 το !! 0xc0000034 !! τι να κανω

Δημοσ.
Παιδια εδω και δυο μερες εμινα χωρις pc!!! Ειχα κανει ενα update των windows και μετα μου ζητισε να κανω εππανεκηνιση οταν εκανα πριν φορτοσουν τα windows μου βγαζει αυτο που λεει ’’κανονικη εκινηση των windows .......’’ και μετα παταω κανωνικη εικκηνιση εκηνη την στιγμη απενεργοποιουνται ποντικι και πληκρολογιο και αρχιζουν να φορτονουν τα windows μετα μαριζει η οθωνη κα αρχηζει να φορτονει κατι αρχεια (τωρα ειναι 427/98357)και μετα μου βγαζει πριν το 427/98357 το !! 0xc0000034 !! τι να κανω

Ασφαλή λειτουργία μπαίνει ? Αν ναι μπες και κάνε επαναφορά συστήματος. Αν δεν μπαίνει (υποθέτω ότι έχεις ήτε vista ή 7) βάλε το dvd εγκατάστασης και δες από εκεί για επαναφορά ή για επιδιόρθωση προβλημάτων εκίνησης

Δημοσ.

δεν μπενει πρωτον καν στα windows vista και τα εχω στα αγγλικα οποτε οτι εντολες μου λετε να κανω να μου τις λετε στα αγγλικα(για τις εντολες του pc μιλαω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...