goodMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Θεωρητικά είναι πιο εύκολο να τον... χακάρεις παρά να τον εντοπίσεις μέσω της ασύρματης εκπομπής του. Τρέξε ένα wireshark ή ettercap για να σνιφάρεις το δίκτυό σου και άρα να βρεις σε ποιά site μπαίνει ο "εχθρός", ποιά username χρησιμοποιεί κλπ. Αν σου κάτσει να μπαίνει σε κανα facebook τότε είναι πιθανό να τον βρεις. Κατεβασα το wireshark! Τωρα τι πρεπει να κανω ειναι αλλο θεμα.Πρωτη φορα το βλεπω...Τι κανω βρε παιδια ? Δειτε την εικονα στο router μου ...
isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Κατεβασα το wireshark! Τωρα τι πρεπει να κανω ειναι αλλο θεμα.Πρωτη φορα το βλεπω...Τι κανω βρε παιδια ? Δειτε την εικονα στο router μου ... Απο την συγκεκριμένη εικόνα που επισύναψες, έκρινες οτι σου κλέβουν Internet; Ακολουθησες τους κλασσικούς κανόνες για κωδικό wpa2;
goodMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Απο την συγκεκριμένη εικόνα που επισύναψες, έκρινες οτι σου κλέβουν Internet; Ακολουθησες τους κλασσικούς κανόνες για κωδικό wpa2; Ναι απο αυτη.Τωρα θελω να βρω ποιος ειναι συνδεδεμενος για να παω να τον τεμαχισω και να τον πεταξω στα λιονταρια!
kanesaxo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εγω λεω να τον βρεις,να του δινεις λιγο ιντερνετ και να σου πληρωνει κατι το μήνα Στα αστεια το λεω,αλλα το χει κανει γνωστος μου σε φιλο που δεν ηθελε να βαλει γραμμη οτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.