jakegate7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 μπορεί να μην έχει αυτή την επιλογή, κοίτα εδώ
goodMan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Με την απάντηση που σου είχα δώσει σε αυτό το παλαιότερο θέμα που άνοιξες δεν έγινε δουλειά τελικά... ; Δεν υπαρχει τετοια επιλογη..... Το τι μπορει να γινει ενας θεος το ξερει.... Πισω απο το ρουτερ δεν ειναι γραμενοι οι κωδικοι ? Εχει αρκετους και δεν ξερω... ποιον να διαλεξω για να τον αλλαξω απο το interface? Επισης οπως και στην παρακατω εικονα ετσι επελεξα τον "πειρατη" πατησα delete και σβηστηκε αλλα μετα απο 3 λεπτα ξανασυνδεθηκε..... ( ε ρε τι τραβαμε στις 4 το βραδυ.... )
parsifal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ακολούθησε το link που δίνει ο jakegate7. Αφού το Speedtouch σου είναι αυτό που δίνει η Cyta, μάλλον ανήκεις ακριβώς στην περίπτωση που περιγράφεται (και για την οποία δίνεται λύση) στο link...
goodMan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Στο λινκ λεει να εκτελεσω τις παρακατω εντολες : >Άνοιξε ένα οποιοδήποτε telnet client και δώσε: telnet open 192.168.10.254 user:default username pass:default pass wireless ifconfig state disabled και μου εμφανισε ενα σχημα.Ετρεξα την εντολη wireless ifconfig state disabled και μου εμφανισε: The wireless interface is currently disabled, configuration is not possible now. ΚΑΙ απο στο interface του ρουτερ μου ΧΑΘΗΚΕ ο πειρατης!! ΟΛΕ!! μηπως υπαρχει και κανενας τροπος να μαθω ποιος ειναι ο πειρατης ?? λιγοι εδω γυρω εχουν ιντερνετ........!!! Τι κανω ?
parsifal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Στο λινκ λεει να εκτελεσω τις παρακατω εντολες : >Άνοιξε ένα οποιοδήποτε telnet client και δώσε: open 192.168.10.254 user:default username pass:default pass wireless ifconfig state disabled και μου εμφανισε name@name:~$ open 192.168.1.25 Δε βρίσκω περιγραφέα αρχείου που να αναφέρεται στην κονσόλα Δεν έχεις ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες. Πρέπει πρώτα να τρέξεις έναν telnet client και μέσα σε αυτόν να δώσεις την εντολή open <διεύθυνση_του_router_σου>. Όχι κατευθείαν στην κονσόλα. Εναλλακτικά, δώσε απευθείας στην κονσόλα την παρακάτω εντολή: >telnet <διεύθυνση_του_router_σου>
goodMan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δεν έχεις ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες. Πρέπει πρώτα να τρέξεις έναν telnet client και μέσα σε αυτόν να δώσεις την εντολή open <διεύθυνση_του_router_σου>. Όχι κατευθείαν στην κονσόλα. Εναλλακτικά, δώσε απευθείας στην κονσόλα την παρακάτω εντολή: >telnet <διεύθυνση_του_router_σου> Στο interface δεν εμφανιζετε πια.Εχει εξαφανιστει. Που βλεπω την διευθυνση του ρουτερ μου ?
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 εναρξη-εκτελεση πληκτρολογεις cmd στην κονσολα γραφεις ipconfig /all η διευθυνση του ρουτερ ειναι η ip που γραφει στο DHCP server
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 λογικα πρεπει να ειναι telnet 192.168.1.254 επισης μεσα απο το Interface και να μην μπορεις να κλεισεις το wireless απλα αλλαξε κωδικο.
goodMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ξανα μανα τα ιδια εχω. Καποιος εχει μπει και τον εμφανιζει στο interface του router μου ( στο wirelles ). Υπάρχει τροπος να βρω ποιος ειναι ?
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ο σκοπός δεν είναι τόσο το να βρεις ποιός είναι, όσο το να κλειδώσεις σωστά το wifi για να μην μπορέσει να ξαναμπεί.
goodMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ο σκοπός δεν είναι τόσο το να βρεις ποιός είναι, όσο το να κλειδώσεις σωστά το wifi για να μην μπορέσει να ξαναμπεί. Θελω να τον βρω ομως.Απο εκει και μετα θα το κλειδωσω αναλογα.Υπαρχει τροπος ? Στο router μου εμφανιζει την Physical Address και το ονομα του pc ( ειναι του τυπου 2-43dff2rrwf )
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Θελω να τον βρω ομως.Απο εκει και μετα θα το κλειδωσω αναλογα.Υπαρχει τροπος ? Στο router μου εμφανιζει την Physical Address και το ονομα του pc ( ειναι του τυπου 2-43dff2rrwf ) Oχι δεν μπορεις.Εκτος κ αν αρχισεις να ψαχνεις τα pc της γειτονιας για τη συγκεκριμενη mac address και το συγκεκριμενο ονομα. Απο κει και περα οπως ειπε πριν και ο nzeppos, στοχος ειναι να το κλειδωσεις σωστα.
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Θεωρητικά είναι πιο εύκολο να τον... χακάρεις παρά να τον εντοπίσεις μέσω της ασύρματης εκπομπής του. Τρέξε ένα wireshark ή ettercap για να σνιφάρεις το δίκτυό σου και άρα να βρεις σε ποιά site μπαίνει ο "εχθρός", ποιά username χρησιμοποιεί κλπ. Αν σου κάτσει να μπαίνει σε κανα facebook τότε είναι πιθανό να τον βρεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Θεωρητικά είναι πιο εύκολο να τον... χακάρεις παρά να τον εντοπίσεις μέσω της ασύρματης εκπομπής του. Τρέξε ένα wireshark ή ettercap για να σνιφάρεις το δίκτυό σου και άρα να βρεις σε ποιά site μπαίνει ο "εχθρός", ποιά username χρησιμοποιεί κλπ. Αν σου κάτσει να μπαίνει σε κανα facebook τότε είναι πιθανό να τον βρεις. Υποθετω πως αν δεν μπορει να αποτρεψει τον συγκεκριμενο να μπαινει στο ασυρματο του, το sniffing, το κλεψιμο cookies κλπ κλπ ειναι λιγο παραπανω απο τις δυνατοτητες του προς το παρον.Νο offence προς τον ts φυσικα, συζητηση κανουμε.
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Καλά κι εγώ το ίδιο υποθέτω, απλώς το γράφω για ενημέρωση τόσο των άλλων μελών που διαβάζουν το θέμα, όσο και για τον ίδιο το φίλο goodMan (στην περίπτωση που θέλει να το ψάξει περισσότερο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.