Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Sony Vaio VGN-FZ

dio25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το laptop μου και θα ήθελα όσο γίνεται μερικές γνώμες.Ανοίγω κανονικά το Laptop μου δείχνει το λογότυπο Vaio και μετά δείχνει ότι φορτώνουν τα Windows ( έχω τα Windows Vista Home Premium) και μετά αντί να με βάλει κανονικά και να δείξει την επιφάνεια εργασίας μου βγάζει γκρίζα οθόνη και δεν κάνει τίποτα άλλο,μένει εκεί.Πάτησα F8 στο λογότυπο του Vaio μου έβγαλε μερικές επιλογές πάτησα κάποιες από αύτες (επιδιόρθωση έκανα αλλά τίποτα.και επίσης δοκίμασα και την επαναφορά αλλά παλι τη γκρίζα οθονη έβγαλε) αλλά συνεχίζει να κάνει το ίδιο.Έπισης αν ξέρει κάποιος με ποια πλήκτρα μπορώ να πάτησω οταν βγαίνει το λογότυπο για να κάνω κάτι σαν "μικρό format".Ευχαριστω

Δημοσ.
Καλησπέρα σας.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το laptop μου και θα ήθελα όσο γίνεται μερικές γνώμες.Ανοίγω κανονικά το Laptop μου δείχνει το λογότυπο Vaio και μετά δείχνει ότι φορτώνουν τα Windows ( έχω τα Windows Vista Home Premium) και μετά αντί να με βάλει κανονικά και να δείξει την επιφάνεια εργασίας μου βγάζει γκρίζα οθόνη και δεν κάνει τίποτα άλλο,μένει εκεί.Πάτησα F8 στο λογότυπο του Vaio μου έβγαλε μερικές επιλογές πάτησα κάποιες από αύτες (επιδιόρθωση έκανα αλλά τίποτα.και επίσης δοκίμασα και την επαναφορά αλλά παλι τη γκρίζα οθονη έβγαλε) αλλά συνεχίζει να κάνει το ίδιο.Έπισης αν ξέρει κάποιος με ποια πλήκτρα μπορώ να πάτησω οταν βγαίνει το λογότυπο για να κάνω κάτι σαν "μικρό format".Ευχαριστω

μηπως δεν είναι θέμα του υπολογιστή αλλά της οθόνης ή της κάρτας γραφικών? δοκίμασες να το συνδέσεις σε μια εξωτερική οθόνη να δεις αν κ εκεί σου βγάζει πάλι γρίζα οθόνη?

Δημοσ.

Δεν δοκίμασα αύτο με την οθόνη που αναφέρεις φίλε μου αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω και κάποια διαθέσιμη για να πω την αλήθεια :P Δοκίμασα χτες να κάνω boot απο cd με αύτα τα αρχεία http://neosmart.net/blog/2008/windows-vista-recovery-disc-download/ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Μια άλλη ερώτηση πρόσφατα μου πέρασαν σε ένα άλλο laptop τα windows 7 αλλά χωρίς cd μπόρω με κάποιο τρόπο είτε δημιουργώντας αντίγραφα μέσα απο το laptop είτε αν τηλεφωνήσω στη microsoft να μου στείλουν τα cd και να τα περάσω στο Sony που έχω το πρόβλημα? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Επιστρέφω πάλι με νέα ερώτηση.Τελικά ο δίσκος μου παρέδωσε πνεύμα οπότε πρέπει να το αλλάξω εδώ θέλω μια μικρή βοήθεια.Εν αρχή είναι εύκολο να αλλάξω το δίσκο μόνος μου?και δεύτερον ο δίσκος μου είναι αύτος 200GB 5400rpm SATA αν τον αλλάξω με κάποιον απο αυτους θα λειτουργεί κανονικά ?

Fujitsu MHW2120BH 120GB HDD (8MB Cache, 5400 rpm, Sata 1.5Gb/s)

Samsung HM250JI 250GB 2.5" HDD BULK (8MB Cache, 5400RPM, Sata)

Fujitsu 160GB HDD (5.400 rpm, Sata, Buffer 8 MB, MHW2160BH)

Ευχαριστώ και συγνώμη για το πρήξιμο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...