gatsouma Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά γειά σας. Έχω laptop της acer και συγκεκριμένα το aspire 3613 WLMi. Θέλω να αλλάξω την κάρτα μνήμης από 256ΜΒ που είναι σε 1GB. Η εταιρία με ενημέρωσε πως αυτή τη στιγμή διαθέτει μόνο 256ΜΒ. Έτσι αποφάσισα να ψάξω στο εμπόριο. Βρήκα την KINGSTON KVR400D2S8R3/1G 400MHZ DDR2 ECC REGISTERED CL3 DIMM SINGLE RANK X8 1GB και θέλω να ρωτήσω αν θα την αναγνωρίσει. Το service manual του laptop λέει ότι γίνεται αναβάθμιση έως 2 GB δηλ. ένα σε κάθε slot (έχει δύο). Επίσης τα χααρακτηριστικά που δίνει για την μνήμη είναι τα παρακάτω: System memory : 256/512 MB of DDR2 400 memory, upgradeable to 2 GB using two soDIMM modules. Θα πρέπει να προσέξω και κάτι άλλο για το αν "πατάει" και αν αναγνωρίζει την κάρτα που προανέφερα της kingston;
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά γειά σας. Έχω laptop της acer και συγκεκριμένα το aspire 3613 WLMi. Θέλω να αλλάξω την κάρτα μνήμης από 256ΜΒ που είναι σε 1GB.Η εταιρία με ενημέρωσε πως αυτή τη στιγμή διαθέτει μόνο 256ΜΒ. Έτσι αποφάσισα να ψάξω στο εμπόριο. Βρήκα την KINGSTON KVR400D2S8R3/1G 400MHZ DDR2 ECC REGISTERED CL3 DIMM SINGLE RANK X8 1GB και θέλω να ρωτήσω αν θα την αναγνωρίσει. Το service manual του laptop λέει ότι γίνεται αναβάθμιση έως 2 GB δηλ. ένα σε κάθε slot (έχει δύο). Επίσης τα χααρακτηριστικά που δίνει για την μνήμη είναι τα παρακάτω: System memory : 256/512 MB of DDR2 400 memory, upgradeable to 2 GB using two soDIMM modules. Θα πρέπει να προσέξω και κάτι άλλο για το αν "πατάει" και αν αναγνωρίζει την κάρτα που προανέφερα της kingston; Η συγκεκριμένη που παραθέτεις δεν κάνει για laptops, αλλά για desktop/server συστήματα. Εσύ ψάχνεις για soDIMM, όπως αναφέρεις κι ο ίδιος. Επίσης καλύτερα ν' ανοίξεις δικό σου thread και για σένα (να είναι πιο εύκολο να σε βοηθήσουν), και επειδή δε λέει να hijackάρεις άλλα threads
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.