Προς το περιεχόμενο

γράψιμο συναυλίας 8,5 GB σε DVD...

metalas94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...

έχω μια συναυλία στον υπολογιστή που είναι σε μορφή MKV File (.mkv), είναι 8.00 GB, θέλω να τη γράψω σε DVD, αγόρασα ένα τον 8,5 GB αλλά δεν τα κατάφερα....

δοκίμασα και να την μικρίνω αλλά χαλάει η ποιότητα της...

μπορείτε να με βοη8ήσετε?

ή ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να την κόψω και να την γράψω σε 2 DVD απλά 4,7 GB?

ευχαριστώ εκ τον προτέρων...

Δημοσ.

μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο αναλυτικότερα πως θα το κάνω σε 2 part?

σε DVD τον 8,5 δεν μπορώ να το γράψω όλο μαζί, και να το παίζει το DVD?

Δημοσ.

Ναι σε ενα dual layer dvd 8,5gb μπορεις να την γραψεις κατευθειαν.Αν θες να κανεις part με το winrar πατα δεξι click στο αρχειο και μετα add to archive και εχει μια επιλογη split volumes,bytes και απο εκει διαλεγεις το μεγεθος των parts...

Δημοσ.
Γεια σας...

έχω μια συναυλία στον υπολογιστή που είναι σε μορφή MKV File (.mkv), είναι 8.00 GB, θέλω να τη γράψω σε DVD, αγόρασα ένα τον 8,5 GB αλλά δεν τα κατάφερα....

Τι ακριβός έγινε,έβγαλε μήνυμα λάθους ή απλά δεν την βλέπει η φέτα σου;

δοκίμασα και να την μικρίνω αλλά χαλάει η ποιότητα της...

Με ποιο πρόγραμμα δοκίμασες;

Το mkv κατά κανόνα κάνει πολύ μεγάλη συμπίεση με πολύ καλή ποιότητα,οι φέτες κατά κανόνα παίζουν .avi και ποιο σπάνια .mkv.

Αν πρέπει να το μετατρέψεις σε avi θα γίνει πολύ μεγαλύτερο απο 2 dvd.

Εσύ θες να παίζει σε φέτα;και αν ναι σε όλες η έχεις κάποια συγκεκριμένη που ας παίξει εκεί και δεν σε νοιάζει να παίξει αλλού;

Δημοσ.

πήγα να το γράψω με το Ashampoo Burning Studio 2010, κατευθείαν σε DVD τον 8,5GB, και κατά την διάρκεια μου έβγαλε σφάλμα ότι δεν πέτυχε...

το είχα κάνει και πιο μικρό ώστε να χωρέσει σε ένα απλό DVD 4,7GB, αλλά η ποιότητα από HD έγινε μάπα :-D...

θέλω να παίζει σε DVD player...

καμιά ιδέα ?

Δημοσ.

τοτε πρεπει να τη μετατρεψεις σε dvd ,αλλα θα χασει ποιοτητα

δηλαδη δεν εχει νοημα...

σα να προσπαθεις να μετατρεψεις ενα dvd σε βιντεοκασετα...

Δημοσ.

Καλή ποιότητα θα καταφέρεις ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό είναι λίγο ζόρι αλλά αν προσέξεις θα κάνεις καλή δουλειά,απλά να θυμάσαι ότι ισχύ 1,5 περίπου ώρα ανά dvd.

Δημοσ.

γιατι δεν δοκιμαζεις το πιο απλο ;

ξανα αγορασε ενα dvd dl 8.5gb αλλα αυτη τη φορα παρε ενα verbatim 8x και καψτο με ταχυτητα 4χ.

Υποψιαζομαι οτι αγορασες καποιο dual layer οχι και τοσο καλη μαρκα και απετυχε η εγγραφη.

κανω λαθος ;

Δημοσ.
γιατι δεν δοκιμαζεις το πιο απλο ;

ξανα αγορασε ενα dvd dl 8.5gb αλλα αυτη τη φορα παρε ενα verbatim 8x και καψτο με ταχυτητα 4χ.

Υποψιαζομαι οτι αγορασες καποιο dual layer οχι και τοσο καλη μαρκα και απετυχε η εγγραφη.

κανω λαθος ;

Ναι αλλά ακόμα και να κάνει την εγγραφή, mkv σε φέτα πάλη δεν θα δει.

Δημοσ.
Ναι αλλά ακόμα και να κάνει την εγγραφή, mkv σε φέτα πάλη δεν θα δει.

φυσικα και οχι. Ανεφερε ομως οτι προσπαθησε να τη μετατρεψει σε δισκακι των 4.7 και μειωθηκε η ποιοτητα. Ισως ξαναδοκιμαζε σε δισκακι των 8.5 και γινοταν λιγοτερη συμπιεση. (δεν ξερω τι προγραμμα χρησιμοποιησε).

Ισως αυτο που τον πειραξε να μην ηταν η ποιοτητα dvd, αλλα το προγραμμα μετατροπης βλεποντας δισκο 4.7 να του εκανε μεγαλυτερη συμπιεση για να χωρεσει και τελικα εισεπραξε πιξελιασματα.

Ας μας πει και τι προγραμμα χρησιμοποιησε και αν ειχε ρυθμισεις για να ξαναφτιαξει το video σε μονό ή dual layer δισκο.

Δημοσ.

χρησιμοποίησα το DVDVideoSoft Free Studio και διάλεξα αυτό DVD NTSC Long Play (MPEG2, 2.15 Mbit, 29.9 fps, 352x240, Audio - 128 Kbit Stereo) διότι ήταν 3,96 GB...

ξέρεις κάποιο καλύτερο converter?

το βίντεο πρώτα το είχα γράψει σε κανονικά 4,7 GB και μετά σε dual layer δίσκο, δεν άλλαξα τίποτα στο dual layer, όπως ήταν το αρχείο το έγραψα σε DVD video, αλλά δεν πέτυχε...

τa dual layer που έχω είναι PHILIPS DVD+R DL 8x...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...