Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με nvlddmkm error

hashashin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χθες ειχα προβλημα καθε φορα που επαιζα games μετα απο κανα 20λεπτο η οθονη παγωνε και αναγκαζομουν να κανω επανεκκινηση.

Εγκατεστησα τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων(8800 GTS 512) ομως το προβλημα συνεχιζεται και αυτη την φορα μου βγαζει ενα error:"το προγραμμα nvlddmkm σταματησε να λειτουργει και ανακτηθηκε με επιτυχια απο τα windows" και αρχιζει να κανει κατι τρελα η οθονη σαν εγχρωμο "χιονι".Αλλες φορες δεν μου βγαζει καν το μηνυμα και κανει επανεκκινηση μονος του.

Τι να κανω?Εχω σκαναρει τον υπολογιστη για ιους αλλα τιποτα ρε γαμωτο.

Εψαξα στο google βρηκα πολλα αλλα λυση καμια!:mad:

ΥΓ Σορρυ αν εγραψα σε λαθος κατηγορια αλλα δεν ημουν σιγουρος που να το γραψω.

Δημοσ.

Η υπερθερμαίνεται η κάρτα γραφικών ή δεν περάστηκαν σωστά τα driver.

Αφού βγάζει και πολύχρωμα μάλλον είναι το πρώτο.

Κατέβασε το GPUTool και παρακολούθησε της θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Με το GPUTool πιανω θερμοκρασιες 75 C .Ειναι πολυ αυτο .Τωρα θα δοκιμασω να βγαλω την καρτα γραφικων και να την καθαρισω λιγο.

Βασικα τωρα που μου ξαναεβγαλε το μηνυμα λεει ακριβως αυτο :"Το προγραμμα οδηγησης οθονης nvlddmkm σταματησε να ανταποκρινεται και ανακτηθηκε με επιτυχια"

---------- Προσθήκη 09-10-2010 στις 01:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 08-10-2010 στις 22:52 ----------

Ακομα τα ιδια κανει ρε γαμωτο.:cry:

Δημοσ.
Τωρα παρατηρησα πως δεν εχω απεγκαταστησει του προηγουμενους drivers.Μηπως φταει αυτο?

Τους παλιούς drivers θα τους απεγκαταστήσεις με το Driver Sweeper.

Δημοσ.

Το προβλημα ακομα υπαρχει.Δεν μου εχει ξαναβγαλει παραξενα η οθονη.Απλως καθε 30 λεπτα κρασαρει και κανει επανεκκινηση.Καποιες φορες βγαζει και το μηνυμα με το error.Μαλλον θα κανω format μπας και λυθει.

Ακρη δεν εχω βγαλει μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Μήπως δεν έχεις φορτώσει τον σωστό driver για την κάρτα σου;

Αν είναι NVIDIA θα τον βρεις στην σελίδα της NVIDIA.

Μου το έκανε και μένα αυτό παλιά αλλά δεν μου έβγαζε το "το προγραμμα nvlddmkm σταματησε να λειτουργει και ανακτηθηκε με επιτυχια απο τα windows".

Στην θέση του nvlddmkm έγραφε τον αριθμό του driver π.χ. 258.96.

Δημοσ.

Το συστημα μου ειναι:

Intel Core Duo 8400

Geforce 8800 GTS 512

4GB RAM

ASUS P5K motherboard

PSU 450W CHIEFTEC

Κατεβασα αυτους τους drivers http://www.nvidia.co.uk/object/win7-winvista-32bit-258.96-whql-driver-uk.html

Πιστευω ειναι οι σωστοι.

Βρηκα αυτο στα forums της nVidia: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=100800&hl=nvlddmkm

Μηπως φταιει το PSU?Ξερετε πως μπορω να το ελεγξω?

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια και εγω το ιδιο προβλημα εχω... ειχα καιρο να το δω(περιπου 1 χρονο) μου το εκανε μια φορα το μηνα ... Εχθες ομως κατεβασα ενα πατσακι για το λολ και μολις πηγα να μπω σημερα μου κρασαρε 2 φορες και αρχισε να μ πεταει το προβλημα καθε 10 δευτερολεπτα. γενικοτερα οπωτε προσπαθω να κανω κατι π να αλλαζει ι οθονη (βιντεο , παιχνιδια, προγραμματα) η οθονη κλεινει και ανοιγει μονη της . μονο η οθονη και μ βγαζει το προβλημα με το nvlddmkm κατευασα τα σωστα drivers αλλα ακομα το κανει μπορειτε να βοηθησετε? Α και κατευασα το cputool αλλα επειδη δεν ξερω και πολλα απο αυτα και δεν το σκαλιζω πολυ το pc δεν εβγαλα ακρη .

-*παρακαλώ βοήθεια*- ευχαριστω

Υ.Γ το προβλημα χειροτερευει τωρα τα χρωματα της οθονης πετανε απο εδω κ αποκει σαν χιονα αν μπορειτε πειτε !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...