InsertCoinToJoi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα παιδια, εχω μερικα τερματικα τα οποια δεν ξερω τι μνημες φορανε πανω... ειναι 2ετια και βαλε.... ειπα να τα βαλω καμμια μνημουλα... εχει προγραμμα που να μου δειχνει αν ειναι ddr ddr2 τι ταχυτητες και τα σχετικα για να αγορασω κατι συμβατο?
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Όταν λες τερματικά; Δώσε περισσότερες πληροφορίες.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ναι PC ενοω παιδια... αν περνει η μητρικη 400mhz και εγω τις βγαλω και βαλω δυο dimmakia που ειναι σε πιο υψηλη ταχυτητα θα εχω προβληματα συμβατοτητας? δεν με νοιαζει αν λογο μητρικης δεν πιασουν το μαξιμουμ απλα αν θα τρεχουν απροβληματιστα με ενδιαφερει.... τι λετε?
v-tidus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αν παιρνει 400mhz 99% παιρνει ddr1 οποτε και να θες δεν υπαρχει παραπανω συχνοτητα.
cosmos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δες ποιά μητρική έχεις και ποιές μνήμες υποστηρίζει.Και αναλόγως με τα mhz παίζεις προς τα πάνω στην αγορά των μνημών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.