Προς το περιεχόμενο

IP και αριθμός τηλεφώνου

nik324

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι λίγο άκυρη η ερώτηση αλλά έτσι μου ηρθέ χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου...

Αν κάποιος εντοπίσει την IP,τότε μπορεί να εντοπίσει και τον αριθμό του τηλεφώνου και στην συνέχεια τα στοιχεία του(όνομα επίθετο κτλ);

Δημοσ.

OXI εκτός αν έχει τελεστεί αδίκημα, οπότε η αστυνομία επικοινωνεί με τον παροχό της IP και λαμβάνει όλα τα υπόλοιπα στοιχεία.

Δημοσ.
Και η Ip είναι εύκολο να εντοπιστει;

Πανεύκολο! Σε οποιοδήποτε site συνδέεσαι δίνεις την ip σου. Επίσης με οποιονδήποτε συνδέεσαι για ανταλλαγές p2p (για παράδειγμα torrents και uTorrent) πάλι οι άλλοι χρήστες γνωρίζουν την ip σου. Γενικά όπου γίνεται ανταλλαγή πληροφοριών, γίνεται και επικοινωνία της ip σου. Για δοκίμασε εδώ :-)

Δημοσ.

Θεωρητικά δεν είναι εφικτό κάποιος να βρει από τον πάροχο τα στοιχεία ενός χρήστη του διαδυκτίου; Θεωρητικά μιλάμε πάντα...

Δημοσ.

Τι σημαίνει το "θεωρητικά" δηλαδή;

Ο πάροχος έχει τα στοιχεία όλων των πελατών του. Δεν τα μοιράζει όμως στον οποιονδήποτε.

Με εισαγγελική εντολή θα τα δώσει στην αστυνομία. Σε κανέναν άλλον.

Οπότε αν οι πράξεις κάποιου συντελούν ποινικό αδίκημα δεν χρειάζεται καν να ψάξεις εσύ για την IP του. Απευθύνεσαι απλά στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος της αστυνομίας και τα κανονίζουν αυτοί όλα.

Αν όμως δεν υπάρχει κάποιο αδίκημα δεν πρόκειται να σου δώσει στοιχεία κανένας.

Δημοσ.
Θεωρητικά δεν είναι εφικτό κάποιος να βρει από τον πάροχο τα στοιχεία ενός χρήστη του διαδυκτίου; Θεωρητικά μιλάμε πάντα...

petro γιατί δεν παραθέτει το πλήρες πρόβλημα σου; Έτσι θα πάρεις πλήρεις απαντήσεις

Η IP σου μπορεί να αποκαλυφθεί πολύ εύκολα αλλά τα στοιχεία σου πολύ δύσκολα. Έστω ότι εσύ έχεις την ip 1234. Μπορώ πολύ εύκολα να δω σε ποιο παροχό ανήκεις (forthnet, hol, ote, Κλπ) και αν τύχει να έχω κάποιο πολύ γνωστό στο κατάλληλο πόστο στον κατάλληλο παροχό, τότε μπορώ να μάθω και τα στοιχεία σου. Αυτό βέβαια είναι το σπάνιο της υπόθεσης, οπότε τα στοιχεία σου μπορούν να αποκαλυφθούν πολύ δύσκολα. Υπάρχει μια εξαίρεση, να εχεις διαπράξει σοβαρό αδίκημα, οπότε αναλαμβάνει του θέματος η αστυνομία.

Δημοσ.

αν ο άλλος δουλεύει στον ISP σου ή έχει γνωστό που δουλεύει σε αυτόν τότε θα μπορεί πιθανότατα να βρει τα στοιχεία σου από την IP σου. Κακώς μεν αλλά γίνεται.

Δημοσ.
αν ο άλλος δουλεύει στον ISP σου ή έχει γνωστό που δουλεύει σε αυτόν τότε θα μπορεί πιθανότατα να βρει τα στοιχεία σου από την IP σου. Κακώς μεν αλλά γίνεται.

atria σε τέτοιους είδους logs και data ΔΕΝ έχουν πρόσβαση όλοι όσοι δουλεύουν στον ISP. Άν έχεις τον κατάλληλο γνωστό, στο κατάλληλο πόστο, ΙΣΩΣ πάρεις τις πληροφορίες που θες.

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα απλά ρωτάω από περιέργεια...

Οταν λέω ''θεωρητικά'' εννοώ ας πούμε ότι κάποιος ''μπάινει'',χακάρει τα αρχεία του ISP με κάποιον τρόπο, και καταφέρνει να δει τα στοιχεία όποιου θέλει...

Θεωρητικά μπορεί κάποιος να μας παρακολουθεί μέσω webcam

Δημοσ.

αν με τον ορο webcam εννοεις το οτι καποιος βλεπει που μπηκαμε και τι κανεμε, τοτε ναι. και αυτος ειναι ο ISP σου. το αν θα τα δωσει σε καποιον αυτα τα στοιχεια αυτο το απαντησαν τα παιδια.

Δημοσ.

Εννοώ ότι στα λόγια-στην θεωρεία κάποιος μπορεί να μας παρακολουθεί-να βλέπει το πρόσωπο μας όταν καθόμαστε μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μας...Στην πράξη όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο...Αυτό ρωτάω και για τα στοιχεία κάποιου χρήστη του internet...Στην πράξει είναι πανδυσκολο να γίνει κάτι τέτοιο....Υπάρχει όμως περίπτωση να πραγματοποιηθεί αυτή η ''πράξη'';

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...