Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή επεξεργαστή

monoxromos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλες,φιλοι εχω εναν dell optiplex 270 p.4 και μνημη 2 G ειναι καλο μηχανημα αλλα θελω να δουλευει πιο ανθεντικα και πιο γρηγορα.

Αν αλλαξω επεξεργαστη ή κατι αλλο θα παει πιο γρηγορα;

Τι προτεινετε και φυσικα να ειναι συμβατο με το μηχανημα αυτο...

Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Χμμ.. socket 478 δεν είναι αυτός;

Σχεδόν το αποκλείω να μπορείς να αναβαθμίσεις σε κάτι καλύτερο.

Με ποιο λειτουργικό τον δουλεύεις;

Δημοσ.

Εννοούσαν κρατά τα λεφτά σου να πάρεις ένα καινούριο σύστημα, στο παρόν δεν μπορείς να κανείς και πολλά. Θα μπορούσες μια αναβάθμιση με νέο επεξεργαστή, μητρικη, μνήμες.

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.
Εγω θα ελεγα οτι δεν αξιζει να αναβαθμισεις P4, κρατα τα λεφτα σου να τον κανεις διπυρηνο.

παιδια ευχαριστω,εχω λειτουργικο win xp pro.

πως γίνεται διπύρηνος;δεν ειναι θεμα επεξεργαστη;

Για αυτο το είπε

Τι εννοείς πώς γίνεται διπύρηνος;
Δημοσ.
Χμμ.. socket 478 δεν είναι αυτός;

Σχεδόν το αποκλείω να μπορείς να αναβαθμίσεις σε κάτι καλύτερο.

Με ποιο λειτουργικό τον δουλεύεις;

o 479 μπαίνει και σε 478?

αν ναι βρίσκεις διπύρηνο σε 479 αν και τότε δεν νομίζω η τιμή να συμφέρει

Δημοσ.
Τοτε να ρωτησω κατι αλλο.Απο το υπαρχον συστημα dell optiplex 270 pen.4 win.xp Πως βλεπετε αυτο το καινουργιο συστημα

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0523104&catid=010100

Σας ευχαριστω πολυ

αν είναι να πάρεις καινούριο pc θα πρότεινα να μην πάρεις έτυμο και να τον φτιάξεις εσύ

π.χ δες μια πρόχειρη σύνθεση

case + psu:COOLERMASTER RC

cpu:AMD Phenom II X2 555

ram:OCZ Gold 4GB

mobo:Gigabyte

συνολο:297E

Δημοσ.

* Αν είναι τελικά να αλλάξεις υπολογιστή, καλύτερα ανάφερε τις χρηματικές σου δυνατότητες αλλά ΚΑΙ το τί ακριβώς κάνεις σ' έναν υπολογιστή στο thread "Αναβαθμίσεις", και ζήτα να σου παρουσιάσουν "πακέτα" με ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ parts (μητρική, επεξεργαστή, μνήμες, κάρτα γραφικών κλπ κλπ), από το να πάρεις "ετοιματζίδικο" σύστημα (πόσο μάλλον δε από το Μουλτιράμα...). Λογικά θα "κερδίσεις" σε χρήμα, ποιότητα, και χρόνους εγγυήσεων. Αν μάλιστα θα μπορέσεις να το στήσεις και μόνος, θα γλυτώσεις ακόμη περιοσσότερα χρήματα.

...Κατά τ' άλλα -αν και δεν ξέρω τις απαιτήσεις σου από έναν υπολογιστή- απλά και μόνο το να επανεγκαταστήσεις Windows -που δεν ξέρω αν το έχεις κάνει "πρόσφατα"- υπάρχει περίπτωση να σε καλύψει.

Άντε στη "χειρότερη", αν τυχόν είναι κα'να ρημάδι ο σκληρός δίσκος (πόσα GB είναι; Διότι θα είναι ενδεικτικό και της "τεχνολογίας" του), το να βάλεις νέο δίσκο θα βελτιώσει, μέχρι ίσως κι αισθητά τις επιδόσεις (μόνο δίσκο όμως, διότι από άποψης επεξεργαστή, αν και δεν είπες στα πόσα GHz τρέχει, δε θα δεις μάλλον τρελλές διαφορές, κι από μνήμη έχει ήδη "αρκετή").

* δεν είχα προσσέξει τη 2η σελίδα...Ακριβώς αυτό που έγραψα είχε ήδη προτείνει κι ο αποπάνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...