grkostis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ο λόγος της δημιουργίας αυτής της σελίδας και του forum είναι να φτιάξουμε ένα σημείο συζήτησης και συνάντησης όλων των εργαζομένων σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με την παράδοση εμπορευμάτων και αγαθών στους πολίτες αυτής της χώρας Ένα σημείο επαφής και συναναστροφής όπου θα μπορούμε να επικοινωνούμε και να περνάμε τις ελεύθερες ώρες μας Εδώ θα μπορούμε να ψάχνουμε για εργασία από άλλους φιλους και από εδώ να προσφέρουν οι επαγγελματίες θέσεις εργασίας Μην διστάσετε να έρθετε μαζί μας σε επαφή εάν θέλετε να διαφημίσετε τα προϊόντα σας η να προσφέρετε εργασία http://www.deliverades.gr
isay Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Σαν πολύ ΑΔΕΙΟ δεν είναι; Ένα μήνυμα και αυτό από τον admin. Μήπως βιάστηκες να το διαφημίσεις;
grkostis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αυτος ειναι ο κορμος του φορουμ.Οποιαδηποτε προταση παιδια ειναι αποδεκτη.Θα παρακαλουσα εαν γινεται να ενημερωνετε τους ντελιβεραδες που σας φερνουν την παραγγελια στο σπιτι σας.Μεσα στην επομενη εβδομαδα θα ανεβασω πλουσιο υλικο.Αλλωστε και εγω ντελιβερας ειμαι και ο χρονος ειναι λιγος πλεον.Ευχαριστω για τα καλα σας λογια
status Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αυτος ειναι ο κορμος του φορουμ.Οποιαδηποτε προταση παιδια ειναι αποδεκτη.Θα παρακαλουσα εαν γινεται να ενημερωνετε τους ντελιβεραδες που σας φερνουν την παραγγελια στο σπιτι σας.Μεσα στην επομενη εβδομαδα θα ανεβασω πλουσιο υλικο.Αλλωστε και εγω ντελιβερας ειμαι και ο χρονος ειναι λιγος πλεον.Ευχαριστω για τα καλα σας λογια Βάλε και tapatalk να είναι διαθέσιμο από κινητά κλπ.
originalhoyas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Σαν πολύ ΑΔΕΙΟ δεν είναι; Ένα μήνυμα και αυτό από τον admin. Μήπως βιάστηκες να το διαφημίσεις; Μάλλον άργησε για να έχει ακόμα μόνο το δικό του μήνυμα :-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.