Προς το περιεχόμενο

Αγορα Πληκτρολογιου για gaming ..

billvwrulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι πάρα πολύ καλό το x8.

1) Πολύ άνετο στο χέρι και στον αντίχειρα.

2) Έχει το κατάλληλο βάρος (τουλάχιστον για εμένα)

3) Εν ώρα παιχνιδιού κορυφαίο καθώς έχει 3 κουμπιά που ρυθμίζεις το dpi

4) τα macro στα υπόλοιπα κουμπιά εμένα με βόλεψαν αρκετά

5) Η μπαταρία κρατάει αρκετά ( Σε προειδοποιεί έγκαιρα για να το φορτίσεις , μπορείς να παίζεις και να το φορτίζεις ταυτόχρονα)

Όσο για το lag δεν μου έχει τύχη ποτέ!

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

MICROSOFT SIDEWINDER X6.Φιλε και εγω εψαχνα κανενα gaming πληκτρολογιο και τα παιδια εδω μου ειπαν για το microsoft x6 .το πηρα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενο.εχει πολλες λειτουργιες χρησιμες οι οποιες με βοηθησαν πολυ.εκτος απο τις λειτουργιες που εχει ειναι πανεμορφο απο κοντα .

Δημοσ.

G15 Keyboard:

Καλό μεν, προσφέρει πολλά και παρέχει και οθόνη για να βλέπεις status του game αλλά αυτό είναι παγίδα. Αν αποσπάς την προσοχή σου για να δεις τι γίνετε στην οθόνη ενώ ώρα gaming, έχασες απλά οπότε δεν το χρειάζεσαι.

Ποντίκι μην αλλάξεις το G500 είναι τέλειο, δεν ξέρω για SideWinder αλλά από G500 και G5 ξέρω.

Δεν είναι ηλίθια η Logitech που έκανε το πιο σύγχρονο ποντίκι με καλώδιο και αυτό το έκανε για να μην υπάρχει ούτε 1ms latency και ούτε χαζή είναι που έβαλε τόσα κουμπιά για να καλύπτει τις ανάγκες ενός gamer.

SiderWinder X4:

Το έβαλα σε ένα φίλο μου. Είναι επίπεδο, βολικό, μαλακά κουμπιά, ωραία φωτεινότητα και customizable keys.

ενοείτε πως το χ6 θα νε καλύτερο μιας και είναι η επόμενη έκδοση όσο για το Reclusa Gaming μου φαίνεται πολύ classic.

PS) Πότε μην πάρεις ποντίκια επειδή έχουν logo του αγαπημένου σου game. Πεταμένα λεφτά. Πάρε καλύτερα ένα gaming mousepad γιατί αυτό πραγματικά θα σε βοηθείσει

Δημοσ.

κατοχος SiderWinder X6, πραγματικα πολυ καλο.Το εχω ενα χρονο και μονο θετικα σχολια

μπορω να κανω....πριν ειχα το G11 και δεν το συγκρινω.......

edit

πρωρα βγηκε το χ6 και μετα απο ενα χρονο κυκλοφορησε το χ4.....;)

Δημοσ.
MICROSOFT SIDEWINDER X6.Φιλε και εγω εψαχνα κανενα gaming πληκτρολογιο και τα παιδια εδω μου ειπαν για το microsoft x6 .το πηρα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενο.εχει πολλες λειτουργιες χρησιμες οι οποιες με βοηθησαν πολυ.εκτος απο τις λειτουργιες που εχει ειναι πανεμορφο απο κοντα .

Mαλλον εκει θα καταληξω και εγω μιας και δεν μου προτεινε κανεις κανα αλλο ....

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-G15-New-920-000367.htm

Είναι πολύ κακό πραγματικά να έχεις μόνο σαν επιλογή το Sidewinder...επειδή μιλάς για gaming πιστεύω πως αξίζει έστω να του ρίξεις μια ματιά...

Το άκυρο post που έγινε με το θέμα της οθόνης είναι μεγάλο ψέμα...βοηθάει απίστευτα και με μερικά στοιχεία αλλά ακόμα και όταν είσα έξω στο net να βλέπεις διάφορες ενδείξεις κτλ...ειδικά αν ψάξεις στο Internet έχουν βγάλει απίστευτα πράγματα...

Προσωπικά το λατρέυω γιατί μπορώ να βλέπω ανα πάσα στιγμή αν έχω κάπιο e-mail...ακόμα και όταν παίζω...(επιλέγω πάντα ρολόι σαν ένδειξη) αλλιώς υποστηρίζει ΜΕΡΙΚΑ games να σου δείχνει ενδείξεις...στο 2142 όταν παίζω σχεδόν όλα τα βλέπω απο εκεί...

Απο θέμα φωτισμού και θέμα Keystroke είναι επίσης καταπληκτικό.

Profile και μακροεντολές είναι συνηθισμένα όπως είχε η παλιά έκδοση...και λειτουργούν κλασικά μέσω προγράματος...το κάνεις ότι θέλεις...

Το sidewinder το είχα για ένα διάστημα αλλά πιστεύω πως η Logitech στο τομέα αυτών έχει διαπρέψει με διαφορά...

Η προσωπική μου άποψη θα ήταν το G15 με κλειστά τα μάτια...:-)

Δημοσ.

G15, το προηγούμενο πληκτρολόγιό μου. Η οθόνη μια μέρα χάλασε , ο φωτισμός του πυγολαμπίδα σε σύγκριση με το Χ6, όμως δεν είνα κακό στα υπόλοιπα, έχει την ποιότητα της Logitech

Δημοσ.

Πυγολαμπίδα του πρώτου G15 ...η έκδοση που δείχνουμε τώρα ξεπερνάει παρασάγκες τον φωτισμό του X6

Για τη πρώτη έκδοση που είμαι και κάτοχος...θα πω πως έχεις απόλυτο δίκαιο..αλλά δεν ισχύει για την δεύτερη

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το g15 ειναι πολυ ακριβω ... 90 Ε τωρα αυτο που δειχνει στο plaisio δε το πιστευω ... γιατι γνωριζω τι εστι plaisio :-(

Απο την αλλη το sidewinder x6 το βρισκω 38 Ε δε λεω μπορει να ειναι καλο αλλα δε θελω να ξεφυγω τοσο ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...