Προς το περιεχόμενο

Word->PDF και ToC/Links

Loser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ξέρει κανείς πώς μπορώ ένα word κείμενο να το μετατρέψω σε pdf στο οποίο όμως να υπάρχει το table of contents (στη δεξιά στήλη του preview) και να είναι clickable τα references και τα άλλα links?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ναφαίνετε το table of contents είναι θέμα του προγράμματος που χρεισημοποιεί αυτος που θα διαβάσει το pdf. Όσων αφορά την δημιουργεία του το pages σου παρέχει άμεσο export σε pdf άμα θες τα links για να παίζουν θα πρέπει να έναι σωστή η μορφοποιείση του κειμένου σου στα περιεχόμενα. Ελπίζω να σε κάλυψα.

thanks, αλλά το θέμα δεν είναι πώς δημιουργώ τα pdf (στο word γίνεται είτε από το save as είτε από το print) αλλά το pdf να περιέχει τα επιπλέον στοιχεία (ΤοC, references, links....)

Δηλαδή ενώ δημιουργώ το pdf, στο preview από το sidebar->table of contents βλέπω μόνο τον τίτλο του κειμένου. Ποιο κάτω στο table of contents του κειμένου (που έχει μπει από το word) κανένα link δεν μπορεί να γίνει click. Αργότερα στο κείμενο έχω references π.χ. [1], [2],.. τα οποία όμως στο pdf φαίνονται ως κείμενο και δεν γίνονται click ώστε να οδηγούν στο αντίστοιχο σημείο.

Έχω δει pdf που έχουν ενεργοποιημένα αυτά στα στοιχεία (δεν είναι θέμα viewer, στο preview τα ανοίγω όλα). Το θέμα είμαι πώς δημιουργώ ένα τέτοιο pdf.

Η λύση του pages, δεν βολεύει καθώς το κείμενο είναι 170 σελίδες, μορφοποιημένο και με σχήματα, που αν το ανοίξω στο pages υπάρχουν μεγάλες διαφορές, κυρίως ως προς την μορφοποίηση.

1.Ανοίγεις το pdf σου στο preview.

2.Επιλέγεις το κείμενο που θες να είναι link

3.Tools ->Annotate ->Add Link

screenshot20101008at731.png

4.Διαλέγεις χρώματα κτλ,επιλέγεις αν το link είναι για net ή εσωτερικό

5.Save

αυτό ήθελες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...