Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Ε-Shop!!!

Bloodrage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου αν είχες αγοράσει από το πλαίσιο θα είχες το καλύτερο after sale, κάτι το οποίο e-shop δεν παρέχει καθόλου. Πάρε τα χρήματα σου και αγορασε από άλλο καταστημα τις Μνημες τις αρεσκείας σου.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1ον ΔΕΝ ειναι αλλο μαγαζακι ειναι το Ιδιο

2ον Δεν καταλαβαινω πως εισαι τοσο Μα τοσο Noobie οταν στο εξηγω 2 φορες και δεν το καταλαβαινεις...

OCZ 6gb DDR3 1866 (lat 9/9/9/28) ειχε ο ανθρωπος γιατι να παει σε lat 10/10/10/32 που του δινουν ενω υπαρχει αντιστοιχη Kingston που δουλευει 1866 (lat 9/9/9/28)...

Παντως η εντεταλμενη υπηρεσια κανει καλα και εδω την δουλεια της.... Ευτυχως υπαρχουν και υγιεις φωνες χωρις προσωπικο συμφερον που κοιτουν να μην τους κοροιδευουν καθε λογης χαφιεδομαγαζα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ ξέρω που είμαι. Υπάρχουν οι ίδιες σε ένα μαγαζάκι στο Πεκίνο, να τις φέρουν απο εκεί? Σοβαρέψου λίγο. Άλλη εταιρία είναι εκεί στη Κύπρο.

Οι προδιαγραφές είναι γενικές. 3GB DDR κάτι είχες, τέτοια θα πάρεις. Τώρα εσύ αν πιστεύεις ότι θα μπορεί να πείσει κάποιον (προστασία καταναλωτή?) για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες πες μου και εμένα.

Και στο κάτω κάτω δεν υπάρχουν λέμε οι ίδιες. Τί να κάνουμε τώρα.

αν θέλει το κατάστημα μια χαρά μπορούν να βρεθούν, μιλάει με OCZ και καθαρίζει το θέμα, αλλά πρέπει να υπάρχει θέληση και το eshop μάλλον δεν την έχει...

Δημοσ.
1ον ΔΕΝ ειναι αλλο μαγαζακι ειναι το Ιδιο

2ον Δεν καταλαβαινω πως εισαι τοσο Μα τοσο Noobie οταν στο εξηγω 2 φορες και δεν το καταλαβαινεις...

OCZ 6gb DDR3 1866 (lat 9/9/9/28) ειχε ο ανθρωπος γιατι να παει σε lat 10/10/10/32 που του δινουν ενω υπαρχει αντιστοιχη Kingston που δουλευει 1866 (lat 9/9/9/28)...

Παντως η εντεταλμενη υπηρεσια κανει καλα και εδω την δουλεια της.... Ευτυχως υπαρχουν και υγιεις φωνες χωρις προσωπικο συμφερον που κοιτουν να μην τους κοροιδευουν καθε λογης χαφιεδομαγαζα...

Αρχικά είσαι πολύ αγενής και αναγκάζομαι να σου μιλήσω με τον ίδιο τρόπο για να καταλάβεις.

1) Προφανώς έχει μεγάλη άγνοια για το πώς στήνεται μια εταιρία. Άλλη χώρα, άλλη εταιρεία, άλλοι νόμοι. Πρωτού ποστάρεις τη γνώμη σου καλό είναι να "αναβαθμίσεις" τις γνώσεις σου πέρα σε επίπεδο πέρα του δημοτικού. Δεν είναι τυχαίο που στην Έλλαδα ισχύουν αυτές οι πρακτικές σε επίπεδο πωλήσεων. Τέτοιοι "γύφτοι" που είναι μερικοί, μόνο με τέτοιες πρακτικές σώνονται οι εταιρίες. Μας αξίζει αυτά που παθαίνουμε.

2&3) όπερ έδει δείξαι.

---------- Προσθήκη στις 21:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:43 ----------

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο , και λογικο ειναι να μην ισχυει.Δηλαδη αν εχεις αγορασει μια τηλεοραση η εναν προβολεα και εχεις δωσει 2-3000 Ε , τι θα κανουν ? θα σου κοψουν πιστωτικο 2000 Ε και θα σου πουν παρε κατι αλλο ? :-)

Δυστηχώς ναι. Εδώ αυτοκίνητο αγοράζεις, που ακόμα και ελαττωματικό να βγει, δεν στο αλλάζουν. Για λεφτά πίσω, ούτε κουβέντα.

Τελικά, δεν καταλαβαίνω. Του δίνουν πίσω όλο το ποσό (έστω και σε πιστωτικό) και δεν είναι ευχαριστημένος; Τί καλύτερο από αυτό περιμένετε;

Δημοσ.
....Δεν είναι τυχαίο που στην Έλλαδα ισχύουν αυτές οι πρακτικές σε επίπεδο πωλήσεων. Τέτοιοι "γύφτοι" που είναι μερικοί, μόνο με τέτοιες πρακτικές σώνονται οι εταιρίες. Μας αξίζει αυτά που παθαίνουμε.

.....

Δυστηχώς ναι. Εδώ αυτοκίνητο αγοράζεις, που ακόμα και ελαττωματικό να βγει, δεν στο αλλάζουν. Για λεφτά πίσω, ούτε κουβέντα.

Τελικά, δεν καταλαβαίνω. Του δίνουν πίσω όλο το ποσό (έστω και σε πιστωτικό) και δεν είναι ευχαριστημένος; Τί καλύτερο από αυτό περιμένετε;

Εγώ βλέπω πως ο ίδιος πέφτεις μέσα σε αντιφάσεις. Πέρα αυτού που δε με απασχολεί καθόλου, δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει η ανάγκη υπεράσπισης των επιχειρήσεων απέναντι στους καταναλωτές... Εκτός και αν εγώ ζω σε άλλη χώρα και εσύ στην ελλάδα βλέπεις 10 καλές και άγιες επιχειρήσεις και 10εκ γύφτους έλληνες καταναλωτές - βαμπίρ, που τους πίνουν το αίμα... Και φυσικά ως άλλος V. Helsing πήρες σβάρνα τα fora να υπερασπιστείς τον τίμιο έλληνα μεταπωλητή απέναντι στον σατανικό καταναλωτή που βγήκε σβάρνα στα μαγαζιά από τα έγκατα της κολάσεως...

Εν τέλη έχεις φυσικά δίκιο πως εμείς φταίμε, απλά συμβαίνει για άλλους λόγους. Συμβαίνει επειδή βλέπουμε τον δίπλα μας σαν αντίπαλο και όχι τον απέναντι... Σου είναι ευκολότερο να συνασπιστείς με το κάθε e-shop/πλαίσιο και κάθε επιχείρηση που (καλώς) έχει τζίρους εκατομμυρίων και όχι με τον καταναλωτή που σίγουρα δεν έχει κέρδος από την αγορά του (όχι τουλάχιστον άμεσα, αφού δεν μεταπουλά με κέρδος). Απλά έδωσε ένα ποσό για να κάνει την δουλειά του και τελικά δεν την κάνει. Και πρέπει να αγωνιστεί ο κάθε επίσης καταναλωτής (εσύ), ο νομοθέτης, ο κρατικός μηχανισμός για να προστατέψει το κάθε ανήμπορο eshop από το να χάσει 40-50Ε από τα νύχια του πονηρού καταναλωτή.... Και εγώ που είχα την εντύπωση πως στον πολιτισμό ο νόμος προστατεύει τα συμφέροντα του ανίσχυρου απέναντι στον ισχυρό... Για πες μας αλήθεια: αν αφήσεις τον ανίσχυρο με τον ισχυρό μόνους τους, χωρίς νόμο και πολιτεία, ποιος από τους 2 λες θα φάει το αγγούρι;

Από τις παραπάνω τοποθετήσεις σου φαντάζομαι πιστέυεις το καημένο το eshop...

χμμμμμμμ....

Δημοσ.
Εγώ βλέπω πως ο ίδιος πέφτεις μέσα σε αντιφάσεις.

Καθόλου αντιφάσεις. Ίσα ίσα. Αυτό που λέω έιναι ότι σε γενικές γραμμές καμία εταιρεία δεν δίνει λεφτά πίσω. Θα προσπαθήσουν να το φτίαξουν, να σου πουν ότι το χάλασες κτλ.

Αλλά εδώ όμως, το μαγαζί δίνει τα λεφτά πίσω. Τίμια πράγματα.

Όσο για το πόσο "γύφτοι¨είμαστε, να σου πω ότι εδώ στην ΗΠΑ που ζω, αν πάρεις κάτι (ακόμα και αν είναι μπουκάλι γάλα και πεις το μισό) και δε σου αρέσει, το γυρνάς πίσω και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω (και όπως λένε no questions asked). Μέχρι στιγμής, κανείς δεν το έχει κάνει. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι καταναλωτές θα ασκήσουν αυτό το δικαίωμα (που το κέρδισαν) μόνο αν πράγματι δεν μέινουν ικανοποιημένοι από το προϊόν.

Αλλά στην Ελλάδα, λόγω της γυφτιάς που αναφέρω και της φυσικής φοβίας που έχουμε (όλοι θέλουν το κακό μας, οι κακές εταιρέιες, η κακή Ευρώπη κτλ) αν εφαρμοσούν την ίδια τακτική, η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν θα ξαναπληρώσει το γάλα.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, μας δίνουν τα λεφτά πίσω και θέλουμε άλλο μοντέλο (ακριβότερο). Αν στον ιδρυτή του θέματος του έδιναν ίδιες "προδιαγραφές" αλλά φτηνότερο μοντέλο, πάλι θα γκρίνιαζε.

Καλά μας κάνουν. Μόνοι μας τα παθαίνουμε όλα.

Δημοσ.

Οπότε σύντομα θα δούμε ένα θέμα με τίτλο: "Πρόβλημα με με πελάτη!!!!", από τον χρήστη eshop, που θα ζητά την βοήθεια από τον χρήστη πλαίσιο, κοτσόβολο κα. ...

Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος... Και μου φέρνεις σαν παράδειγμα την κραυγαλαία οικονομία των ΗΠΑ απέναντι στην ελλάδα... Μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει πως το 40% της παγκόσμιας παραγωγής γάλακτος καταναλώνεται - πετιέται εκεί από το 0,04 του παγκόσμιου πληθυσμού, συνεπώς είναι τόσο φτηνό που κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να το πάει πίσω... Βέβαια πες το αυτό στον μέσο Κινέζο που αν πάρει ένα μπουκάλι γάλα και είναι ξυνισμένο έχει δαπανήσει ένα μεροκάματο...

Τέσπα, είναι ζήτημα οπτικής μάλλον, εγώ προτιμώ να κοιτό το δικό μου καλό και τον "ομοίων" μου, παρά το αν ο κάθε μεσάζοντας με θεωρήσει γύφτο-η μισή γυφτιά δική μου η άλλη μισή δική του στην τελική...Και όχι, ούτε η Αμερική είναι κακιά ούτε η Ευρώπη, ούτε οι εβραίοι, ούτε τα επιχειρηματικά λόμπι...

Αλλά πήγαινε πες γύφτο τον κινέζο που περιγράφω με το γάλα, λίγο παραπάνω... και πήγαινε την ώρα που δεν έχει γάλα να πιει, να του πεις πως αυτός φταίει και το ξερό του το κεφάλι και η γυφτιά του να μην σκέφτεται πως το συμφέρον του σούπερ μάρκετ που του πούλησε το χαλασμένο γάλα είναι και δικό του συμφέρον...

No bad feelings, έχεις τη γνώμη σου, έχω τη δική μου...

Δημοσ.

Έχω ζήσει και στην Αυστρία για ένα μεγάλο διάστημα, αλλά μάλλον και αυτοί είναι κουτόφραγκοι. Δεν αξίζει να σου πω, πως ζούν και τι συνήθειες έχουν.

Ο πλυθησμός στις ΗΠΑ είναι 4.5% επί του παγκόσμιου πλυθησμού. Είναι η τρίτη χώρα μετά την Κίνα και την Ινδία. Μιλάμε για πολύ κόσμο. Το γάλα το έφερα σαν παράδειγμα, λόγω του κόστους που έχει. Η ίδια συμπεριφορά είναι παντού, ρούχα, βιβλία ηλεκτρονικά κτλ.

Η κλασσική πιπίλα ότι φταίνε πάντα οι άλλοι. Όλοι θέλουν το κακό μας.

Ευτυχώς για τους κινέζους, δεν σκέφτονται όπως εμείς, για αυτό θα τα καταφέρουν. Άλλωστε από ότι φαίνεται, θα αγοράσουν και τα ομόλογα μας. Ποιός είναι γύφτος τώρα?

Καθένας με τη γνώμη του βέβαια, αλλά η γνώμη σου και η αντίληψή σου έφεραν την Ελλάδα εδώ που είναι.

Κανένα πρόβλημα, απόψεις αναταλλάσουμε.

Δημοσ.

Τώρα αν μου ζητάς να σου αναγνωρίσω σαν επίτευγμα το ότι πήγες Αυστραλία και έχεις όιπως λες άποψη οκ... Έχω κι εγώ τις απόψεις μου από τις αρκετές χώρες που έχω επισκεφτεί (πολλές κ διιάφορες) και τις μερικές που έχω ζήσει και εργαστεί κατά διαστήματα (Η.Β, Γαλλία, Ελβετία, Ελλάδα).

Δε θα αναγννωρίσω τους αμερικάνους σαν έξυπνους (σε αντίθεση με εμάς τους κουτόφραγκους) όταν με επίσημα στοιχεία το +30% του πληθυσμού των ΗΠΑ ζει κάτω από το όριο της φτώχιας ούτε τους ευρωπαίους που επίσης το 1/6 του πλυθυσμού είναι κάτω από το όριο της φτώχιας... Κι ας μην είναι τόσο γύφτοι ώστε να γυρίσουν πίσω το γάλα... Λόγο πείνας σκοτώνουν για ένα ποτήρι γάλα, αλλά τουλάχιστον δεν είναι γύφτοι ρε αδερφέ!

Όπως δε θα σου αναγνωρίσω σαν επίτευγμα το να λες εμένα και τους υπόλοιπους γύφτους επιρρίπτωντας ευθύνες για την όποια κατάσταση και τα όποια "πάθη" μας.

Θα αναγνωρίσω τις ευθύνες όμως που μου αναλογούν. Και όπως σε κάθε πυραμιδικό ιεραρχικό σύστημα, ο καταλογισμός ξεκινά από πάνω. Και επειδή πάνω ούτε εγώ ούτε εσύ βρισκόμαστε, μάντεψε ποιος κοιτά προς λάθος κατεύθυνση και σε ποιον "φταίει ο άλλος".

Γενικά άσε και σε κάποιον άλλο να έχει άποψη και για τα καλά και για τα κακά των "ξένων" όπως και τα "δικά μας"...

Φαντάζομαι επίσης πως με το που θα αγοράσουνε οι Κινέζοι τα ομόλογά μας, θα έχουν φρέσκο γάλα κάθε πρωί όλοι στο σπίτι τους... που και να ξυνίσει βρε αδερφέ, δεν πειράζει! Είδες; Αν θες να πάψεις να είσαι γύφτος, πάρε ελληνικά ομόλογα... καλό κι αυτό....

Δημοσ.

Εγώ πάντως βρήκα ένα χαλασμένο corsair 32GB στο δρόμο, το έστειλα στην Ολλανδία με ταχυδρομείο και μου έστειλαν άλλο. Την εγγύηση στην παρέχει η εταιρία και όχι το κατάστημα. Αν κάτι χαλάσει, ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΟ SERVICE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ και ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ (εκτός και αν πρόκειται για DOA). Τι δουλειά έχει το κατάστημα με το service, τι να σου πει ο πωλητής, ηλεκτρονικός με εξειδίκευση σε ότι περνάει ρεύμα είναι; Στείλε τις μνήμες της ocz στην εταιρία, έχουν λογικά lifetime εγγύηση, αφού πρώτα μιλήσεις με την εταιρία και σίγουρα θα σου στείλουν άλλες.

Δημοσ.

Βάση της Ελληνικής νομοθεσίας ο πωλητής φέρει την ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή.. Τώρα αν είναι δίκαιο ή άδικο αυτό...αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

Δημοσ.
Εγώ πάντως βρήκα ένα χαλασμένο corsair 32GB στο δρόμο, το έστειλα στην Ολλανδία με ταχυδρομείο και μου έστειλαν άλλο.

Να είσαι καλά... Δεν έχω να συμπληρώσω τίποτα άλλο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Βάση της Ελληνικής νομοθεσίας ο πωλητής φέρει την ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή.. Τώρα αν είναι δίκαιο ή άδικο αυτό...αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

πολύ σωστά...

Δημοσ.
Τώρα αν μου ζητάς να σου αναγνωρίσω σαν επίτευγμα το ότι πήγες Αυστραλία και έχεις όιπως λες άποψη

Δε θα αναγννωρίσω τους αμερικάνους σαν έξυπνους (σε αντίθεση με εμάς τους κουτόφραγκους) όταν με επίσημα στοιχεία το +30% του πληθυσμού των ΗΠΑ

Αυστρία, όχι Αυστραλία.

Τα στατιστικά αυτά που τα βρήκες? Στον Βελόπουλο, Λιακόπουλο κτλ?

Η wikipedia λέει άλλα

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_percentage_of_population_living_in_poverty

Ελλάδα 20% (πριν κρίση εποχή)

ΗΠΑ 12%.

Ακόμα το παράδειγμα της πυραμίδας, δείχνει αυτό ακριβώς που λέω. Εσύ πιστεύεις ότι φταίει η κορυφή (οι άλλοι), και εγώ ότι φταίει η βάση (εμείς).

Δημοσ.
Αυστρία, όχι Αυστραλία.

Τα στατιστικά αυτά που τα βρήκες? Στον Βελόπουλο, Λιακόπουλο κτλ?

Η wikipedia λέει άλλα

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_percentage_of_population_living_in_poverty

Ελλάδα 20% (πριν κρίση εποχή)

ΗΠΑ 12%.

Ακόμα το παράδειγμα της πυραμίδας, δείχνει αυτό καριβώς που λέω. Εσύ πιστεύεις ότι φταίει η κορυφή, και εγώ ότι φταέι η βάση.

Φυσικά αν δεις καλά τους πίνακες που παραθέτεις, η πραγματική σου πηγή είναι η γνώστή για τις αντικειμενικές τοποθετήσεις της στην διεθνή πολιτικοοικονομικοκοινωνική σκηνή CIA... Αλλά μάλλον αυτά είναι ψιλά γραμματα για σένα...

Από την άλλη ο οργανισμός ενωμένων εθνών λέει πως πάνω από 1 δις υποσιτίζονται... Η παγκόσμια τράπεζα πως 17 εκατομμύρια Ευρωπαίοι ζουν με λιγότερα από 1$ την ημέρα.... και η διεθνής αμνηστεία πως οι ΗΠΑ έχουν ένα συγκλονιστικά υψηλό ποσοστό των πολιτών τους μέσα στα κάγκελα (μάλλον τους γύφτους τους βάζουνε μέσα εκεί...)

Κάτσε λοιπόν και διάβασε εσύ Λιακόπουλο και Βελόπουλο - που από ότι βλέπω από το μακρυνό Denver τους παρακολουθείς καλά- και άσε τις αστειότητες...

Αρκετά off topic βγήκαμε, δεν είμαι διατεθιμένος να κάθομαι να απαντάω σε τέτοιου ύφους τοποθετήσεις που χάνουν την ουσία και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις μονάχα... Καλό σου βράδυ και αν δεν μπορείς να κοιμηθείς διάβασε τα "διαστημόπλοια των αρχαίων ελλήνων που οι νεοέλληνες γύφτοι ξεπούλησαν για 2 dim ραμ" by Λιακό...

Για το παράδειγμα της πυραμίδας - που δεν είναι παράδειγμα αλλά ορισμός μα whatever... εσύ πιστεύεις πως φταίει το κακομαθημένο πεντάχρονο κωλόπαιδο... αλλά εγώ νομίζω πως φταίει ο μπαμπάς και η μαμά τους..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...