Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Ε-Shop!!!

Bloodrage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tελικα με τα πιστωτικα τι γινεται? Τι λεει ο νομος ακριβως ? Μιλαει για την τιμη που αναγραφεται στην αποδειξη η την σημερινη ?

Δημοσ.

Καλά βρε παιδία, είστε παράλογοι. Δίνετι το μαγαζί όλο το ποσό πίσω, και θέλεις άλλο μοντέλο?

Τί θα πει προδιαγραφές? Όταν τις αγόρασες υπήρχαν και άλλα μοντέλα με τις ίδιες προδιαγραφές, αλλά διαφορετική τιμή. Και όμως αγόρασες αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο και όχι κάποιο άλλο που πιθανά να ήταν ακριβότερο.

Με λίγα λόγια, 129 ευρώ έδωσες, 129 παίρνεις πίσω. Τέλος

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=403289

Στο άρθορ 5 του Ν.2251/1994 αναφέρει σχετικά με τα ελαττωματικά προϊόντα και τις επιστροφές ότι ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

---------- Προσθήκη στις 23:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:49 ----------

Αυτο το μεγαλυτερης αξιας αλλα ιδιων προδιαγραφων πως προκυπτει ? :rolleyes:

Δημοσ.
ποτε ξανα δεν αγοραζω απο e-shop.

δεν μου αλλαζουν καρτα γραφικων που κανει 400€ γιατι εβγαλα την ψυχτρα της που εκανε περιπου 10€ και εβαλα μια καλυτερη.

ουστ.

Καλα σοβαρα το λες τωρα αυτο?Κανενας σε αυτον τον πλανητη δεν θα σου την αλλαζε απο την στιγμη που την πηγες με αλλη ψυκτρα πλην της εργοστασιακης. ;)

Δημοσ.
Καλα σοβαρα το λες τωρα αυτο?Κανενας σε αυτον τον πλανητη δεν θα σου την αλλαζε απο την στιγμη που την πηγες με αλλη ψυκτρα πλην της εργοστασιακης. ;)

ναι ρε παιδιά μην μπερδεύουμε τα θέματα γιατί στο κάτω κάτω ο Bloodrage από ότι λέει ήταν τυπικός με το προϊόν και δεν είχε υπαιτιότητα στο ελάττωμα των μνημών ενώ αυτός με την κάρτα γραφικών μπορεί και να φταίει (είπα μπορεί και να φταίει όχι σίγουρα φταίει) ο ίδιος για το πρόβλημα της κάρτας

Δημοσ.
Το πιστωτικό εσύ το μεταφράζεις ως: παίρνω τα λ7 μου πίσω;

Ένα μαγαζί δεν μπορεί να δώσει λεφτά πίσω. Νομίζω είναι θέμα νομοθεσίας. Έχουν πληρώσει ΦΠΑ, το δήλωσαν σε ισολογισμούς κτλ. Αλλιώς θα γίνει χαμός. Δεν αξίζει τα 130 ευρώ.

Πρακτικά, το πιστωτικό είναι ότι πιο κοντά στο να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Δημοσ.
Ένα μαγαζί δεν μπορεί να δώσει λεφτά πίσω. Νομίζω είναι θέμα νομοθεσίας. Έχουν πληρώσει ΦΠΑ, το δήλωσαν σε ισολογισμούς κτλ. Αλλιώς θα γίνει χαμός. Δεν αξίζει τα 130 ευρώ.

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο , και λογικο ειναι να μην ισχυει.Δηλαδη αν εχεις αγορασει μια τηλεοραση η εναν προβολεα και εχεις δωσει 2-3000 Ε , τι θα κανουν ? θα σου κοψουν πιστωτικο 2000 Ε και θα σου πουν παρε κατι αλλο ? :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάνεις λάθος, το αντίθετο ισχύει, δλδ είτε πρέπει να στο αλλάξουν με ακριβώς το ίδιο προϊόν ή να γίνει υπαναχώρηση σύμβασης και να πάρεις τα λεφτά πίσω. Το να σου δώσουν παρόμοιο έστω και καλύτερο ή πιστωτικό είναι συμβιβαστική λύση που άμα θες την δέχεσαι...

Δημοσ.

Καλα ρε marios_geo εισαι αλλου , τι δεν καταλαβαινεις οταν λεμε ' προδιαγραφες ' ? Ο ανθρωπος αυτος αγορασε τις συγκεκριμενες για να κανει την δουλεια του , τωρα ομως δεν μπορει γιατι ειναι ελλατωματικες , απλα και ομορφα πρεπει να του δωσουν τις ιδιες (που τις εχουν στην Κυπρο και δεν ειπαν τιποτα) ή να παρει αλλες με τα ιδια χαρακτηριστικα = προδιαγραφες ,για να μπορεσει και παλι να κανει την δουλεια του οπως πριν . Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να παει σε μνημες υποδιεστερες απο αυτες που ειχε.

Δημοσ.
Καλα ρε marios_geo εισαι αλλου , τι δεν καταλαβαινεις οταν λεμε ' προδιαγραφες ' ? Ο ανθρωπος αυτος αγορασε τις συγκεκριμενες για να κανει την δουλεια του , τωρα ομως δεν μπορει γιατι ειναι ελλατωματικες , απλα και ομορφα πρεπει να του δωσουν τις ιδιες (που τις εχουν στην Κυπρο και δεν ειπαν τιποτα) ή να παρει αλλες με τα ιδια χαρακτηριστικα = προδιαγραφες ,για να μπορεσει και παλι να κανει την δουλεια του οπως πριν . Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να παει σε μνημες υποδιεστερες απο αυτες που ειχε.

Εγώ ξέρω που είμαι. Υπάρχουν οι ίδιες σε ένα μαγαζάκι στο Πεκίνο, να τις φέρουν απο εκεί? Σοβαρέψου λίγο. Άλλη εταιρία είναι εκεί στη Κύπρο.

Οι προδιαγραφές είναι γενικές. 3GB DDR κάτι είχες, τέτοια θα πάρεις. Τώρα εσύ αν πιστεύεις ότι θα μπορεί να πείσει κάποιον (προστασία καταναλωτή?) για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες πες μου και εμένα.

Και στο κάτω κάτω δεν υπάρχουν λέμε οι ίδιες. Τί να κάνουμε τώρα.

Δημοσ.

Κάνε υπαναχώρηση πάρε πίσω τα λεφτά σου και ψάξε σε άλλο μαγαζί για τις μνήμες που θες. Γιατί χαλιέσαι;

Θα ευχαριστηθείς και τις ξινισμένες τις μούρες τους μόλις θα σου δίνουν τα λεφτά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...