Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Ε-Shop!!!

Bloodrage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειμαι παραλογος οταν ζηταω μνημες με 9-9-9-29 στα 1866 @ 1.65 οποιασδηποτε εταιριας?

Και στην τελικη οι kingston ειναι κατωτερες απο τις ocz και ο μονος λογος που τις ζητησα ειναι διοτι

α. αφου απεριψα το πιστωτικο με ρωτησαν ποιες μνημες θελω

β. το e-shop εχει μονο kingston αντιστοιχες με τις ocz που ειχα

Δημοσ.
Δε βγάζεις άκρη, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Σωστος.Επεισης αυτο που λεει ο Benign μου ακουγεται πολυ λογικο.Αν σου δωσουν προιον που δουλευει ειναι καλυμενοι.Δεν τους υποχρεωνει κανενας να σου δωσουν καινουργιο.Ου μπλεξεις ειναι.

Δημοσ.
Σωστος.Επεισης αυτο που λεει ο Benign μου ακουγεται πολυ λογικο.Αν σου δωσουν προιον που δουλευει ειναι καλυμενοι.Δεν τους υποχρεωνει κανενας να σου δωσουν καινουργιο.Ου μπλεξεις ειναι.

Ετσι ακριβως ,τα παραθυρακια του νομου βολευουν τις εταιριες και οχι τον πελατη.Ειναι να μην σου τυχει,αλλα shit happens που λεει η λαικη παροιμια.

Δημοσ.

Παιδιά εδώ υπάρχει κάτι που θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν:

Οι μνήμες μετά από 2μηνες είχαν 160ευρος και πριν ακριβός ένα μήνα τις είχε το γυφτομάγαζο

189 euros , Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πολλοί τις τιμές των Μνημών και τον Τροφοδοτικών ότι έχουν ξεφύγει . ΑΡΑ κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να πάρει πιστωτικό στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τιμή που τις πούλαγε το γυφτομάγαζο? Γιατί να ταλαιπωρείτε ο αγοραστής όταν έκανε ΤΗΝ ποιο ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ αγορά την δεδομένη χρονική στιγμή?και φυσικά παραθέτω λινκ , προσέξτε τη λέει κάτω από την αξιολόγηση-βαθμολόγηση του προϊόντος

https://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.555395

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:5SdKcuCoDmYJ:https://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml%3Fid%3DPER.555395+per+555395&cd=3&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a

Δημοσ.

phanispal μπορείς να τα δεις τα λινκ κανονικά?

λέει τιμή του e-shop : 183.52 € + ΦΠΑ 15% = 211.05 €

Εγώ εκτός από τον Συνήγορο του καταναλωτή θα έστελνα και στο Υπουργείο την Καταγγελία Μαζί φυσικά με ένα καυστικό email στην OCZ για τους After γυφτοSeller της εδώ στο Ελλαδισταν

Δημοσ.

Και επειδή το θέμα το έχω πάρει προσωπικά και ψάχνω συνέχεια λες και συμβαίνει σε μένα τον ίδιο εδώ η μεγίστη ξεφτίλα του Γυφτομάγαζου , έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες μνήμες στο κατάστημα τους στην Κύπρο και αντί να της φέρουν εδώ του κόβουν πιστωτικό 56 euros Κάτω από την ΤΙΜΗ που πουλάνε Αυτήν Την Στιγμή .

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.555389

ΤΑ συμπεράσματα δικά σας , ΕΓΩ προσωπικά ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ σε Γύφτους Τυπου E-shop

Δημοσ.

Να σας πληροφορήσω ότι η τακτική του e-shop πλέον είναι να κόβει πιστωτικό στην τελευταία τιμή που λέει το site, αν και φαντάζομαι ότι αν αυτή η τιμή είναι μεγαλύτερη από την παλιά τότε θα κόβουν με μαγικό τρόπο πιστωτικό ίσο με το ποσό που αναγράφεται στην απόδειξη..Είχα πάει την Τρίτη έναν Seagate 7200.12 για αλλαγή και μου είπε "θες πιστωτικό?" και λέω ναι και μου λέει μετά ότι θα είναι ίσο με την τιμή που πωλείται ο δίσκος στο site αυτή τη στιγμή (70 τον είχα πάρει, 55 έχει τώρα) και φυσικά είπα να μου φέρουν τον ίδιο!! Σιγά μην τους πληρώσω κιόλας!! Χώρια ότι μου στείλανε μήνυμα πριν από λίγο να πάω να παραλάβω τον δίσκο και μόλις πάω εκεί μου λέει ο τύπος: "Από Δευτέρα θα είναι έτοιμος!" και μετά που πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά μου είπαν ότι "Το μήνυμα που έλαβες έλεγε παραγγελία, όχι service..περίμενε δεύτερο μήνυμα!" ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ!!

Δημοσ.
σου πίστωσαν το ποσό που πλήρωσες για τις μνήμες σου 100%. Νομιζω δεν μπορείς να ζητήσεις προιον που κοστίζει παραπάνω απο αυτό που αγόρασες.

με λίγα λόγια σου πουλάω ferrari με 30000€ δέχεσαι προφανώς να την αγοράσεις χωρίς να ξέρεις ότι σε έναν χρόνο θα σε αφήσει (μην σχολιάσετε το παράδειγμα επίτηδες είναι υπερβολικό)

και αφού σου χαλάσει σου λέω α μπορείς να πάρεις ότι θές από το μαγαζί μου με 30000€

μόνο που τώρα έχω μόνο yugo σε αυτήν την τιμή

και όταν εσύ μου ζητάς μια ίδια ferrari σου λέω άστο κάτω αυτό έχει 100000€

πως σου φαίνεται?

το πιστωτικό αν θέλει το δέχεται ο πελάτης, πάυει να παραπονείται μόνο αν του τα δώσουν cash ή αν του αντικαταστήσουν το προϊόν με ίδιων ή καλύτερων προδιαγραφών

το e-shop πρώτη φορά ακούω να κάνει τέτοιο πρόβλημα ας είναι και τελευταία για αυτό μην δεχθείς το πιστωτικό ζήτα κάτι καλύτερο

Δημοσ.

ποτε ξανα δεν αγοραζω απο e-shop.

δεν μου αλλαζουν καρτα γραφικων που κανει 400€ γιατι εβγαλα την ψυχτρα της που εκανε περιπου 10€ και εβαλα μια καλυτερη.

ουστ.

Δημοσ.

το ιδιο συμβαίνει και σε μένα με μνήμες απο Πλαίσιο .Μόλις καταλήξουμε θα ενήμερώσω για το τι έγινε

Δημοσ.
ποτε ξανα δεν αγοραζω απο e-shop.

δεν μου αλλαζουν καρτα γραφικων που κανει 400€ γιατι εβγαλα την ψυχτρα της που εκανε περιπου 10€ και εβαλα μια καλυτερη.

ουστ.

Kανένα κατάστημα δεν θα στην άλλαζε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...