Licario Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πριν λίγες μέρες αγόρασα για πρώτη φορά nova, κεραία και έναν ολοκαίνουριο ψηφιακό αποκωδικοποιητή. Παίρνω τηλέφωνο για να κάνω ενεργοποίηση και μου λένε πρώτα να κάνω αναβάθμιση, η οποία παίρνει περίπου 20 λεπτά. Στη δική μου περίπτωση όμως ξεκινούσε και μέσα σε 2 λεπτά σταματούσε. Αυτή στη Nova δεν είχε ιδέα και μου έλεγε να βάλω τον αποκωδικοποιητή σε άλλη συσκευή που έχει nova για να γίνει η αναβάθμιση και μετά θα γίνει η ενεργοποίηση. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό;
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Την "κεραία" την έχει ρυθμίσει κανείς;;; Μόνο από το δορυφόρο θα αναβαθμιστεί και μόνο εάν υπάρχει αρκετό σήμα.
Licario Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πιάνει σημά κανονικά, η εγκατάσταση δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα. Στην αναβάθμιση κολλάει και στη nova δεν ήξεραν τι συμβαίνει. Μου είπαν ή να δοκιμάσω την αναβάθμιση σε άλλο δέκτη ή να αντικαταστήσω τον αποκωδικοποιητή. Μήπως όμως υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να τσεκάρω πριν το κάνω αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.