Προς το περιεχόμενο

TO pc επαν/νει μονο του

dialpistis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ιστορικο παιδια...

εχω ενα pc me

6 gb ram

64 βιτ vista ultimate (Γνησιοτατα!!!!)

κ.α. .....

μια ωραια πρωια εκει που δουλευα lighroom κλεινει....

παω photoshop να κανω τα ιδια και παλι.. μετα πο 4-5 λεπτα restart...

τοπ μυαλο μου πρωτα πηγε στην adobe αλλα το προβληαμ συνεχιστικα και με αλλες εφαρμογες videoο και φωτογραφιας που οταν τρεχανε και "δουλευανε" μου εσβηνε το μηχανημα.

Λεω .. θερομκρασια.... Κατεβαζω ενα προγραμματακι που δειχνει θερμοκρασιες να το παρακολουθησω και ολα τα εβρισκε οκ...

Βαζω καλου κακου ενα 4ρτο ανεμιστηρα...

Παλι τα ιδια...

Σημειώνω πως το pc δεν εκλεινε γενικα... αστο βδομαδες... να κανεις χαζοπραγματα...

δε θα κλεισει....

Πηγε το μυαλο μου μετα στη καρτα γραφικων....

Το πηγα στο πλαισιο

το τσεκαραν.. ολα οκ μου λενε αλλα μου αλλαζουν τη καρτα.. γιατι "κατι ειδαν"

μου προτειναν format... περνω και γω ενα δευτερο δισκο και παω για φορματ. Αυτη τη φορα βαζω τα 7ρια se 64bit και ..................ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!!

--εχω απενεργοποιησει το να κανουν τα windows restart απο μονα τους οταν βρουν προβλημα--και παλι τα ιδια..

δε ξερω τι να κανω ρε παιδια.. δε μπορω να δουλεψω,,,,,:shifty:

Δημοσ.

για την ωρα ειναι δυσκολο να δωσω περιγραφη θα το κανω ως το βραδυ ομως ....

μου εχουνε πει οτι πιθανοτατα να ειναι το τροφοδοτικο... αλλα ρε παιδια 2 φορες το πηγα στο πλαισιο και το ελενξανε 3 φορες στο συνολο.. αν ηταν θεμα τροφοδοτικου δε θα το βλεπανε?:whistle:

• Moderators
Δημοσ.
αν ηταν θεμα τροφοδοτικου δε θα το βλεπανε?:whistle:

Θα στο πω απλά: ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΟΧΙ :Ρ

Το αυτο.Μην ελπιζεις πως οτι εχει παρει το οκ απο το service του πλαισιου-και καθε πλαισιου-ειναι παντα πραγματικα οκ;)

Δημοσ.

Αποσύνδεσε έτσι για το γαμώτ τα βυσματάκια των power-on και reset buttons του κουτιού που "πάνε" πάνω στη μητρική (και να ξεκινάς για 1-2 μέρες το πισί γεφυρώνοντας μ' ένα κατσαβίδι τα δυο σχετικά πινάκια - δεν είναι πρόβλημα, το κλικ του κουμπιού αυτή τη δουλειά κάνει).

Κι αν τυχόν αυτό είναι το θέμα (...σα να έχει πέσει επιδημία τέτοιων κολλημένων κουμπιών τελευταία που είναι αιτία "ξαφνικών επανεκκινήσεων"/"σβυσιμάτων"), πάνε μετά μια βόλτα απ' το Πλαίσιο και δειρ' τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...