Προς το περιεχόμενο

text απο mp3 κομματια

niknak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα σε όλους !!!

εδώ και καιρό φτιάχνω μια δίκη μου συλλογή από κομμάτια mp3 .

Έχω φτάσει στα 30 giga και το πρόβλημα μου είναι πως δεν ξερω πως περνώ σαν αρχείο text πολλά μουσικά κομμάτια ώστε να φτιάξω αργότερα ένα CD με την λιστα τραγουδιών.

τα φώτα σας παρακαλώ γιατί δεν έχω βρει τίποτα μέχρι τώρα στο Google

Δημοσ.

Είπα να το κάνω σε bat αρχείο αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα Ελληνικά ονόματα

>@echo off
dir /b /s *.mp3 >%homepath\desktop\MP3list.txt

.

Το παραπάνω δουλεύει για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις μια γρήγορη λίστα και αποθηκεύει στην επιφάνεια εργασίας με το όνομα MP3list.txt, το οποίο μπορείς να το αλλάξεις όπως θέλεις.

Απλά αλλάζεις το *.mp3 σε ότι θέλεις, π.χ. *.avi για λίστα από avi αρχεία.

EDIT:

Βρήκα το DirLister.

Βάζεις στο File mask ότι θέλεις να κάνεις λίστα (*.mp3), επιλέγεις txt και αποθηκεύεις.

EDIT 2:

Μια άλλη λύση είναι να φορτώσεις όλα τα τραγούδια στον Media player ή στο foobar2000 ή σε όποιο πρόγραμμα έχεις για αναπαραγωγή και σώζεις την Playlist σαν m3u αρχείο.

Αυτό είναι στην ουσία ένα αρχείο κειμένου και μπορείς να το μετονομάσεις σε .txt και να το ανοίξεις με το σημειωματάριο.

Δημοσ.
Είπα να το κάνω σε bat αρχείο αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα Ελληνικά ονόματα

>@echo off
dir /b /s *.mp3 >%homepath\desktop\MP3list.txt

.

Το παραπάνω δουλεύει για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις μια γρήγορη λίστα και αποθηκεύει στην επιφάνεια εργασίας με το όνομα MP3list.txt, το οποίο μπορείς να το αλλάξεις όπως θέλεις.

Απλά αλλάζεις το *.mp3 σε ότι θέλεις, π.χ. *.avi για λίστα από avi αρχεία.

EDIT:

Βρήκα το DirLister.

Βάζεις στο File mask ότι θέλεις να κάνεις λίστα (*.mp3), επιλέγεις txt και αποθηκεύεις.

EDIT 2:

Μια άλλη λύση είναι να φορτώσεις όλα τα τραγούδια στον Media player ή στο foobar2000 ή σε όποιο πρόγραμμα έχεις για αναπαραγωγή και σώζεις την Playlist σαν m3u αρχείο.

Αυτό είναι στην ουσία ένα αρχείο κειμένου και μπορείς να το μετονομάσεις σε .txt και να το ανοίξεις με το σημειωματάριο.

ηταν τοσο απλο!! σε ευχαριστω πολλη

Δημοσ.
ηταν τοσο απλο!! σε ευχαριστω πολλη

Ήταν πολύ πιο απλό από αυτό.

Μια αναζήτηση στο google για Directory list και μου έφερε αποτελέσματα.

Αλλά μου αρέσει να παιδεύομαι και ξεκίνησα με το bat.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...