We LOVE Vaggeis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά έχω 2 router και θέλω να χρησιμοποιήσω το 1 σαν acces point για το άλλο.....(για να ενισχύσω το σήμα μου).....πως γίνετε αυτό....?
ArisG88 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Θες με το 2ο modem να παίρνεις ασύρματα από το πρώτο και να ξαναστέλνεις ασύρματα; Εάν ναι δεν γίνεται. Χρειάζεσαι repeater
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Θες με το 2ο modem να παίρνεις ασύρματα από το πρώτο και να ξαναστέλνεις ασύρματα; Εάν ναι δεν γίνεται. Χρειάζεσαι repeater Γινεται αναλογα το router.Πχ με ενα linksys και custom firmware.
Errik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Γίνεται και με WDS, αλλά ειναι ζορικο, σπαστικό και σπάνια δουλεύει. Ποιο μοντέλο είναι το router σου?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αν είναι και τα δυο Τομσον γίνεται, αν είναι διαφορετικά τότε παίζει. Αν θέλεις να παίρνεις με καλώδιο από το ένα ρούτερ και να παίρνει ο Υπολογιστής σου ασύρματα θα είναι πιο εύκολο. Αν μας πεις τί μοντέλα έχεις.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 wds πρεπει να υποστηριζουν και τα 2 και ειναι δυσκολο να υποστηριζουν και τα 2.μερικα adsl router παιζουν και σαν repeater αλλα ειναι σπανιο.αμα ειναι με καλωδιο το ενα με το αλλο τοτε οκ παιζεις σε 2 λεπτα μεσα.για Linksys μερικα wrt Νομιζω μονο παιζουν σαν repeater.για wag δεν θυμαμαι να εχω δει κατι.
We LOVE Vaggeis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Άκυρο παιδιά το βρήκα ευχαριστώ παντός
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 καλο ειναι να γραφεις την λυση και τι εξοπλισμο το εκανες και πως για να ξερει και καποιος αλλος που ισως εχει το ιδιο προβλημα
We LOVE Vaggeis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δίκιο έχεις θα το έκανα αν όντως δούλευε δεν δούλεψε έκανα καινούργιο post αναλυτικοτατο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.