Προς το περιεχόμενο

Μπήκε φυλακή επειδή αρνήθηκε να δώσει το password

filip123go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεί ο κωδικός να μην ήταν στα win.

μπορεί να είχε ένα rar πχ με κωδικο.

οι ειδήσεις που έχουν να κάνουν με πληροφορική είναι συνήθως ότι να ναι. δεν ξέρεις τι ακριβώς έγινε.

ας έχουμε εμείς στο μυαλό μας ότι απλά ψάχνουν ένα κωδικό στο pc του

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μιλά για το Windows password. Μπορεί να ναι και κάτι του στυλ truecrypt, που δε μπορείς να το παρακάμψεις εύκολα.

edit: Αργώ...

Δημοσ.

Μου εξηγεί κάποιος πώς στο διάολο μπορείς να εκμεταλευτείς στο ίντερνετ παιδιά; Δηλαδή τι χάλι μαύρο είναι αυτό;

Δημοσ.

Προφανώς δε μπορείς να βγάλεις άκρη από ελληνική είδηση πληροφορικής που αναπαράγεται στο τρομαχτικό από είδηση του κόσμο.gr .

Δημοσ.

Μα καλά τόσο βλαμμένα είναι πια στο εξωτερικό; Από τόσο μικρά ξεκινάνε να γουσταρίζουν;

Εδώ παρακαλάς την αλλη στο facebook να βγείτε για καφέ και σου λέει δε βγαίνω με αγόρια από το ίντερνετ. Τι να πεις ρε φίλε.

Δημοσ.

"Oliver Drage, 19, was sentenced to four months under powers originally brought in to tackle terrorists.

His 50-character encryption key has still not been cracked by police, 17 months after his computer was seized."

http://www.metro.co.uk/news/843142-teenager-jailed-for-not-revealing-password

(προφανώς και είναι θέμα κρυπτογραφημένων αρχείων)

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή όταν θέλεις να κρύψεις υλικό, δεν είναι αρκετό να το κρυπτογραφήσεις για να αποφύγεις την τσιμπίδα του νόμου. Πρέπει να κρύψεις/καμουφλάρεις και τα κρυπτογραφημένα αρχεία ώστε να μην φαίνεται πως υπάρχει κάτι κρυπτογραφημένο. Συνεπώς καλό είναι να χρησιμοποιείς custom λογισμικό και μεθόδους μη αναγνωρίσιμες σε αναζητήσεις data forensics.

Εναλλακτικά κάνεις αυτό στο 1:50' :lol:

Δημοσ.
"Oliver Drage, 19, was sentenced to four months under powers originally brought in to tackle terrorists.

His 50-character encryption key has still not been cracked by police, 17 months after his computer was seized."

http://www.metro.co.uk/news/843142-teenager-jailed-for-not-revealing-password

(προφανώς και είναι θέμα κρυπτογραφημένων αρχείων)

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή όταν θέλεις να κρύψεις υλικό, δεν είναι αρκετό να το κρυπτογραφήσεις για να αποφύγεις την τσιμπίδα του νόμου. Πρέπει να κρύψεις/καμουφλάρεις και τα κρυπτογραφημένα αρχεία ώστε να μην φαίνεται πως υπάρχει κάτι κρυπτογραφημένο. Συνεπώς καλό είναι να χρησιμοποιείς custom λογισμικό και μεθόδους μη αναγνωρίσιμες σε αναζητήσεις data forensics.

Εναλλακτικά κάνεις αυτό στο 1:50' :lol:

thnx, θα το 'χω υποψινB):P

Δημοσ.

Εναλλακτικά κάνεις αυτό στο 1:50'

Spoiler

http://www.youtube.com/watch?v=EzzbGF43wm0

Εγώ έχω "συνδέσει" τους σκληρούς μου με EMP για παρόμοιες καταστάσεις :devil: :devil: :devil: :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...