Προς το περιεχόμενο

Ebay - Δεν ελαβα το προιον

impel123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα,

Παραγγειλα 2 βιβλια απο τον ιδιο πωλητη στις 26 αυγουστου και δεν εχουν ερθει ακομα. Απο New York. Αυτος μου λεει οτι λυπαται(!) και να περιμενω 60 εργασιμες(!) μερες, δλδ 84 μερες, και αν δεν ερθει θα μου δωσει τα λεφτα. Οτι και να του στειλω το ιδιο μου απανταει. Εχουν περασει 42 μερες. Εχω κανει claim και στο ebay k sto paypal, και το paypal χθες μου απαντησε

"Because you have filed a claim with eBay for this transaction, this case

has been closed."

Τωρα εγω τι να κανω? Tracking number μου λεει δεν υπαρχει..του ζηταω τα λεφτα μου και μου λεει περιμενε 60 εργασιμες μερες και μετα θα στα δωσω..

Ο πωλητης εχει 98.9% rating και το 1% ειτε δεν ελαβε το προιον ειτε το ελαβε μετα απο παρα πολυ καιρο και ηταν τσαλακωμενο ή του ελειπαν σελιδες κτλπ ενω

ειχε υποσχεθει πως ειναι καινουργια..

Να κανω Escalate this case στο ebay? Τι πιθανοτητες εχω να παρω τα λεφτα μου πισω? Ειναι η πρωτη μου αγορα.

Δημοσ.

Όχι φίλε μου περίμενε λίγο ακόμα μήπως και σου έρθει κάτι (αν και βέβαια έχει αργήσει αρκετά) με προβλημάτισε το Tracking number που λες ότι δεν υπάρχει. να του στείλεις μήνυμα και να του πεις ότι θα κάνεις Escalate this case ( αν δεν έχεις κάνει) και να επιμείνεις στο tracking number.

εγώ όσες φόρες έχω πάθει κάτι τέτοιο τους λέω να μου ξανά στείλουν το προϊόν και έτσι γίνεται..

τώρα φιλέ μου δεν ξέρω...

καλό ξεμπέρδεμα...

Δημοσ.

κανε ρε λιγο υπομονη και εγω περιμενω εναν μηνα για ενα τροφοδοτικο,φταιει η απεργια των φορτηγατζηδων στο λιμανι ειναι ,ευτυχως δεν μουχλιαζουν!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...