Προς το περιεχόμενο

iPhone ή htc Desire

solarsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα.Θα'θελα αν μπορει καποιος να με ενημερωσει αν αυτα τα 2 κινητα η καποιο απ'αυτα μπορει να φορτωσει το full site απο betfair και bwin.

Δε γνωριζω αν ειναι σε java γραμμενα η se flash,απλα επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα απ'τα δυο ηθελα απλως να ξερω.

Αν μπορειτε λοιπον και ξερει καποιος ας με βοηθησει παρακαλω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά το iphone λόγω έλλειψης flash κάποια προβληματάκια θα έχει παραπάνω.

Πάντως στα πρόχειρα, με desire μπήκα στη bwin, έκανα login, και εμφάνιζε όλες τις εικόνες. Πάτησα και για live video, άρχισε να φορτώνει, αλλά το σταμάτησα στο 20% γιατί αργούσε. Θα έπαιζε όμως, παίζει κανονικά τέτοια βιντεάκια. Τώρα αν έχει άλλο θέμα όταν πηγαίνεις να ποντάρεις ή να κάνεις καταθέσεις/αναλήψεις είναι άλλο θέμα, εδώ ο opera πχ σε πολλές τράπεζες δεν κάνει συναλλαγές, ίσως παίζει κι εδώ κάτι τέτοιο. Βέβαια τότε κανένα κινητό δεν θα μπαίνει.

Μπήκα και στη betfair, και μόνο τη διαφήμιση δεν έπαιζε, πάνω απο τα τετράγωνα, ίσως επειδή στο κινητό μου έχω την εφαρμογή adfree, γιατί και με adblock στον chrome τη μπλοκάρει.

Γενικά το iphone λόγω έλλειψης flash κάποια προβληματάκια θα έχει παραπάνω.

Πάντως στα πρόχειρα, με desire μπήκα στη bwin, έκανα login, και εμφάνιζε όλες τις εικόνες. Πάτησα και για live video, άρχισε να φορτώνει, αλλά το σταμάτησα στο 20% γιατί αργούσε. Θα έπαιζε όμως, παίζει κανονικά τέτοια βιντεάκια. Τώρα αν έχει άλλο θέμα όταν πηγαίνεις να ποντάρεις ή να κάνεις καταθέσεις/αναλήψεις είναι άλλο θέμα, εδώ ο opera πχ σε πολλές τράπεζες δεν κάνει συναλλαγές, ίσως παίζει κι εδώ κάτι τέτοιο. Βέβαια τότε κανένα κινητό δεν θα μπαίνει.

Μπήκα και στη betfair, και μόνο τη διαφήμιση δεν έπαιζε, πάνω απο τα τετράγωνα, ίσως επειδή στο κινητό μου έχω την εφαρμογή adfree, γιατί και με adblock στον chrome τη μπλοκάρει.

Να'σαι καλα ρε αδερφε που μου ριχνεις φως με ενα τεστ γιατι δεν ειναι λιγα κ τα λεφτα.Δηλαδη με το desire που μπηκες bwin σου εβγαλε και τον live στοιχηματισμο κανονικα που φορτωνει;Στην betfair μπηκες ας πουμε στο ποδοσφαιρο και σου εβγαλε ολες τις καρτελες κτλ;

Για iphone δεν ξερεις τιποτα ε;

Καποιος με iphone να τσεκαρουμε κ εκει;

1000 ευχαριστω φιλε μου.

Παρακαλώ....

Στη bwin, πάτησα live στοίχημα στον αγώνα που βγάζει στη κεντρική σελίδα, τώρα είναι 2-1 νομίζω, και εμφάνισε όλα τα Live στοιχήματα απο κάτω. Γκολ απο τόσο-τόσο λεπτό, κόρνερ κτλ.

Αλλά εκεί επειδή ανανεώνεται συχνά, θέλει λιγάκι υπομονή. Αλλά τα εμφανίζει.

Στη betfair, πάτησα στο ποδόσφαιρο, μου έβγαλε τους αγώνες, πάτησα τυχαία μια απόδοση για κάποιον αγώνα, και άνοιξε παράθυρο δεξιά που μεταφέρθηκε εκεί ο στοιχηματισμός μου. Πχ 5.00 για το x στον τάδε αγώνα.

Το iphone, δεν παίζει να τα ανοίγει καλύτερα με τίποτα. Αλλά όποιος έχει ας μας πει. Γενικά, του desire δεν του λείπει κάτι για να ανοίξει χειρότερα αυτές τις σελίδες απο κάποιο άλλο κινητό.

Εγώ είχα πάει σε Γερμανό, και είχε και wifi internet στο μαγαζί, και δοκίμασα το desire στο σερφάρισμα. Μπορείς να κάνεις το ίδιο.

Μαλιστα.Ημουν 99% σιγουρος για desire οτι τα ανοιγει ολα.Οποτε αν μπορει ας μας πει καποιος για iphone αν μπορει να ανοιξει σελιδες full site(οχι app) για betfair και bwin να παρουμε ενα δειγμα.

Ευχαριστω και παλι flik.

• Super Moderators
Καλημερα.Θα'θελα αν μπορει καποιος να με ενημερωσει αν αυτα τα 2 κινητα η καποιο απ'αυτα μπορει να φορτωσει το full site απο betfair και bwin.

Δε γνωριζω αν ειναι σε java γραμμενα η se flash,απλα επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα απ'τα δυο ηθελα απλως να ξερω.

Αν μπορειτε λοιπον και ξερει καποιος ας με βοηθησει παρακαλω.

Στο betfair γίνεται redirect σε ειδικό site, optimized για το iPhone (έχει διεύθυνση https://iphone.betfair.com/) και φαίνεται καθαρότατα. Δεν έχω λογαριασμό και δεν μπορώ να κρίνω αλλά μπορείς να το δεις κι εσύ από το παραπάνω link.

Στο bwin με βγάζει στο http://wap.bwin.com/ - δεν ξέρω αν σου κάνει.

[...]

Το iphone, δεν παίζει να τα ανοίγει καλύτερα με τίποτα. [...]

Αν δεν γνωρίζουμε, καλό είναι να μην βγάζουμε τόσο εύκολα συμπεράσματα. Αφού δεν έχεις iPhone, πώς μπορείς να ξέρεις αν το ανοίγει καλύτερα ή όχι; :-)

Στο betfair γίνεται redirect σε ειδικό site, optimized για το iPhone (έχει διεύθυνση https://iphone.betfair.com/) και φαίνεται καθαρότατα. Δεν έχω λογαριασμό και δεν μπορώ να κρίνω αλλά μπορείς να το δεις κι εσύ από το παραπάνω link.

Στο bwin με βγάζει στο http://wap.bwin.com/ - δεν ξέρω αν σου κάνει.

ζητάει το full site. Στο ένα από τα 2 Link που έστειλες υπάρχει η επιλογή να το δεις σε desktop format. Επίσης νομίζω από τα settings μπορείς να απενεργοποιήσεις το redirection σε mobile view, ώστε να check και το άλλο site.

ζητάει το full site. Στο ένα από τα 2 Link που έστειλες υπάρχει η επιλογή να το δεις σε desktop format. Επίσης νομίζω από τα settings μπορείς να απενεργοποιήσεις το redirection σε mobile view, ώστε να check και το άλλο site.

Oποτε γινεται απο iphone να δουμε αν στo site της bwin μπουμε χωρις mobile view αν την φορτωνει;

Αν δεν γνωρίζουμε, καλό είναι να μην βγάζουμε τόσο εύκολα συμπεράσματα. Αφού δεν έχεις iPhone, πώς μπορείς να ξέρεις αν το ανοίγει καλύτερα ή όχι; :-)

Εχεις δίκιο. Αλλά δεν ήταν τόσο βιαστικο συμπέρασμα γιατι πριν 2 μήνες είχα το 3gs. Και θυμάμαι οτι καμιά σελιδα δεν άνοιγε με περισσότερα στοιχεία και λειτουργίες απο το desire. Απλά δεν είχε τύχει να μπω στα συγκεκριμένα... :-).

Αν κατάλαβα καλά, δεν έκανα λάθος,κρίνιντας απο τα λεγόμενα σου.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Αν θες να κάνεις τη δουλειά σου, δηλαδή να ρίξεις ένα στοίχημα, φυσικά και μπορείς και από τα 2 κινητά.

Εγώ από ιphone 4 μπαίνω και στα 2, βέβαια το bwin μπαίνει σε wap site, αλλά το ίδιο μου έκανε και με se με όπερα.

Απλά αν δεν το ξέρεις ήδη, το site της bwin είναι δύσχρηστο, σε σχεδόν απαγορευτικό βαθμό, στην wap εκδοχή του, [άσχετο από το κινητό σου] οπότε καλύτερα να τσεκάρεις ο ίδιος τη συμπεριφορά του και στα 2, ειδικά αν θέλεις περίεργους συνδυασμούς.

γιατί δεν πας σε κάποιο μαγαζί να τα συγκρίνεις ο ίδιος; ότι και να σου πούμε απο εδώ μεσα νομίζω δεν θα ειναι 100%.

Πήγανε σε κάποιο πλαίσιο και τσέκαρε τα :)

Σημερα παω στο Γερμανο να παρω ενα απ'τα δυο.Οι κατοχοι desire αν γινεται να μου που κατι σχετικα με το scroll στο web...Τα ειχα πιασει κ τα δυο,σαν λειτουργικο και σαν τηλεφωνο θελω το desire,αλλα το iphone scrollαρε απιστευτα καλα.Δεν ξερω αν ειχαν froyo στο Γερμανο,αλλα ηταν λιγο πιο νευρικο το desire.Μαλλον οχι νευρικο,ηταν πολυ γρηγορο και δυστυχως στο scrolling θελω κατι soft και smooth.Αν ξερετε κατι,αλλο browser(αν υπαρχει),γενικα μ'αυτο το θεμα θελω τα φωτα σας.Θενκς

και τα δύο smooth είναι, το iphone "γλιστράει" πιο ομαλά ενώ το desire φρενάρει λίγο απότομα. Ο browser του Desire όμως είναι πολύ πιο γρήγορος και υποστηρίζει flash.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...