kinezos69 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πώς γίνεται να μην είναι εμφανή το ιστορικό που εμφανίζεται στα πρόσφατα έγγραφα, δλδ να μην μπορεί να δει κάποιος ποια έγγραφα άνοιξα στον υπολογιστή μου. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: XP
WoodSell3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 αυτό δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται αλλά εγώ πάντα τα διέγραφα έναρξη->προσφατα έγγραφα->αρχειο->αριστερο κλικ->διαγραφή
slvsnt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 κοίτα εδώ βασικά έχω το αντίστροφο πρόβλημα. δε μου εμφανίζονται τα πρόσφατα. έκανα τις ριθμίσεις που λέει το κείμενο αλλά δυστυχώς τίποτα. αν μπορεί κανείς να βοηθήσει
kinezos69 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 κοίτα εδώ βασικά έχω το αντίστροφο πρόβλημα. δε μου εμφανίζονται τα πρόσφατα. έκανα τις ριθμίσεις που λέει το κείμενο αλλά δυστυχώς τίποτα. αν μπορεί κανείς να βοηθήσει Ευχαριστώ!!!!!
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 κοίτα εδώ βασικά έχω το αντίστροφο πρόβλημα. δε μου εμφανίζονται τα πρόσφατα. έκανα τις ριθμίσεις που λέει το κείμενο αλλά δυστυχώς τίποτα. αν μπορεί κανείς να βοηθήσει Απ' ότι βλέπω, εσύ πρέπει να διαγράψεις το norecentdocshistory κλειδί από την registry και ίσως να κάνεις και επανεκκίνηση. XP έχεις κι εσύ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.