Προς το περιεχόμενο

Τοπικο δικτυο και πρόσβαση σε ιστοσελίδες

xnomik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια και χαρα σε ολους!

στην εργασια μου εχουμε τοπικο δικτυο πως μπορω να μπαινω σε σελιδες που δεν με αφηνει?ευχαριστω!

• Moderators
Δημοσ.

Πιασε φιλιες με τον network administrator στη δουλεια σου.

Ευχομαι να μην εισαι κ συ ενας ακομα δημοσιος υπαλληλος σαν αυτους που κανουν την ιδια ερωτηση κατα καιρους εδω μεσα.

Δημοσ.
γεια και χαρα σε ολους!

στην εργασια μου εχουμε τοπικο δικτυο πως μπορω να μπαινω σε σελιδες που δεν με αφηνει?ευχαριστω!

Βρες ένα proxy server ή πολύ απλά βρες site που σε περνάνε μέσα από δικά τους frame και τσιμπάνε τα pages απο εκεί.......

Δε λέω πιο πολλά......γιατί είσαι παράνομος και οι admins θα με κυνηγάνε!

Δημοσ.
ΝΑ δουλεψεις περασε αραγε απο το μυαλο σου?? ρωταω τωρα εγω...

Bad command or file name

C:\>_

Δημοσ.
ΝΑ δουλεψεις περασε αραγε απο το μυαλο σου?? ρωταω τωρα εγω...
καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο! Αν δεν ξερεις να απαντησεις μην ειρωνευεσε!
Δημοσ.
καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο! Αν δεν ξερεις να απαντησεις μην ειρωνευεσε!

Για να μην σε αφηνει ο IT manager σημαινει οτι δεν ΠΡΕΠΕΙ να μπεις, δεν νομιζω να υπαρχει κατι πιο απλο απο αυτο.

• Moderators
Δημοσ.
Δεν χρειάζεται πρόγραμμα για να παρακάμψεις τους περιορισμούς.

Αρκεί να γνωρίζεις κάποια "καλή" ιστοσελίδα... ;)

Και να εχεις παντα υποψην σου ποιος διαχειριζεται την "καλη" σελιδα και ποια δεδομενα σου περνανε απ αυτη.

Δημοσ.
Για να μην σε αφηνει ο IT manager σημαινει οτι δεν ΠΡΕΠΕΙ να μπεις, δεν νομιζω να υπαρχει κατι πιο απλο απο αυτο.
Τωρα εισαι σωστος!ευχαριστω!!!
  • Moderators
Δημοσ.
Τωρα εισαι σωστος!ευχαριστω!!!

Να υποθεσω πως δεν ρωτησες ποτε κανενα στη δουλεια σου για ποιο λογο συμβαινει αυτο ή οτι ολοι εχετε την ιδια απορια?:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...