xnomik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 γεια και χαρα σε ολους! στην εργασια μου εχουμε τοπικο δικτυο πως μπορω να μπαινω σε σελιδες που δεν με αφηνει?ευχαριστω!
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πιασε φιλιες με τον network administrator στη δουλεια σου. Ευχομαι να μην εισαι κ συ ενας ακομα δημοσιος υπαλληλος σαν αυτους που κανουν την ιδια ερωτηση κατα καιρους εδω μεσα.
31337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 γεια και χαρα σε ολους!στην εργασια μου εχουμε τοπικο δικτυο πως μπορω να μπαινω σε σελιδες που δεν με αφηνει?ευχαριστω! Βρες ένα proxy server ή πολύ απλά βρες site που σε περνάνε μέσα από δικά τους frame και τσιμπάνε τα pages απο εκεί....... Δε λέω πιο πολλά......γιατί είσαι παράνομος και οι admins θα με κυνηγάνε!
alquiii Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ΝΑ δουλεψεις περασε αραγε απο το μυαλο σου?? ρωταω τωρα εγω...
de173 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ΝΑ δουλεψεις περασε αραγε απο το μυαλο σου?? ρωταω τωρα εγω... Bad command or file name C:\>_
xnomik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ΝΑ δουλεψεις περασε αραγε απο το μυαλο σου?? ρωταω τωρα εγω...καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο! Αν δεν ξερεις να απαντησεις μην ειρωνευεσε!
isay Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Πως λέγεται το πρόγραμμα που δεν περιορίζει την πρόσβαση;
tarantules Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δεν χρειάζεται πρόγραμμα για να παρακάμψεις τους περιορισμούς. Αρκεί να γνωρίζεις κάποια "καλή" ιστοσελίδα...
alquiii Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο! Αν δεν ξερεις να απαντησεις μην ειρωνευεσε! Για να μην σε αφηνει ο IT manager σημαινει οτι δεν ΠΡΕΠΕΙ να μπεις, δεν νομιζω να υπαρχει κατι πιο απλο απο αυτο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν χρειάζεται πρόγραμμα για να παρακάμψεις τους περιορισμούς.Αρκεί να γνωρίζεις κάποια "καλή" ιστοσελίδα... Και να εχεις παντα υποψην σου ποιος διαχειριζεται την "καλη" σελιδα και ποια δεδομενα σου περνανε απ αυτη.
xnomik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Για να μην σε αφηνει ο IT manager σημαινει οτι δεν ΠΡΕΠΕΙ να μπεις, δεν νομιζω να υπαρχει κατι πιο απλο απο αυτο.Τωρα εισαι σωστος!ευχαριστω!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Τωρα εισαι σωστος!ευχαριστω!!! Να υποθεσω πως δεν ρωτησες ποτε κανενα στη δουλεια σου για ποιο λογο συμβαινει αυτο ή οτι ολοι εχετε την ιδια απορια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.