gogoszetakias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Καλημερα παιδια.χθες μου εδωσε ενας γνωστος μου ενα laptop το οποιο ηταν χαλασμενο και το ειχε για πεταμα.Περα απο τον σκληρο που τα ειχε φτυσει τον οποιο και αλλαξα εχει ενα προβλημα ακομα.Ανοιγω το laptop.κανει κανονικα εκκινηση αλλα δεν εχει φωτισμο η οθονη λειτουργει ομως απλως με το ζορι διακρινεις κατι στην οθονη. Παρατηρησα οτι αν πατησω το κουμπακι (που εχει κατω που ειναι για να κλεινει ο φωτισμος ή να μπαινει σε αναμονη μολις πεφτει και κλεινει η οθονη) ερχεται ο φωτισμος αλλα μετα απο 2 δευτερολεπτα μ κανει παλι τα ιδια. Ανοιξα το laptop και ελενξα το κουμπι και φαινεται μια χαρα... Λετε να εχει καπιο προβλημα η οθονη? Τι αλλο μπορει να φταiει?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Κατι στο κυκλωμα φωτισμου τα χει παιξει. Ειτε οι CCFL λαμπες, ειτε ο μετασχηματιστης τους, ειτε η καλωδιοταινια απο το ανοιξε-κλεισε. Αν δε το λυσεις δε θα μαθεις ποτε
gogoszetakias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Κατι στο κυκλωμα φωτισμου τα χει παιξει.Ειτε οι CCFL λαμπες, ειτε ο μετασχηματιστης τους, ειτε η καλωδιοταινια απο το ανοιξε-κλεισε. Αν δε το λυσεις δε θα μαθεις ποτε Να λυσω την οθονη εννοεις...?Α καποιος μου ειπε οτι μπορει να φταει και το inverter παιζει να ειναι κατι τετοιο? αν ναι βρισκω ?και που ?
ergidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Να λυσω την οθονη εννοεις...?Α καποιος μου ειπε οτι μπορει να φταει και το inverter παιζει να ειναι κατι τετοιο? αν ναι βρισκω ?και που ? Kaι μενα εκανε το ιδιο φαινομενο αλλα μια φορα οχι συνεχεια. Τωρα παει σχεδον καλα. Ισως να κανω λαθος αλλα αυτο εγινα μολισ ειχα κανει καποια αναβαθμιση (επισημη ). Επισης κανει και πολυ περισσοτερη ωρα να φορτωσει..Παντως η οθονη τωρα παει καλα αλλα περιμενω τα χειροτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.