KRIKON Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εχω το εξης προβλημα.Οταν βλεπω Hd ταινιες στον KMP player σε πολλες σκηνες σαν να κολλαει και να μου κανει νερα.Αυτο γινετε οταν το εχω σε σε stretch mode.Δοκιμασα τον Vlc και ολα ok(αν και δεν καλυπτει ολη την ο8ονη και βλεπω με μπαρες κατω και πανω) ,το 8εμα ειναι οτι μου αρεσει ο kmp εχει παρατηρησει καποιος καποια ασυμβατοτητα kmp και hd υλικου?Λετε να φταιει το strech mode και συγχρονισμος με την ο8ονη(22αρα ,1680*1050) μου να χανονται καποια frmes?Tο PC μου ειναι ενας Ε6400 με καρτα γραφικων μια 5770..Αρκετα δεν ειναι για HD υλικο? EDit:εβαλα και αλλες ταινιες οχι Hd και απο οτι βλεπω παλι υπαρχουν σπασιματα και νερα οχι τοσο εντονα βεβαια οσο σε hd.Τι να φταιει?
KRIKON Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εχω δοκιμασει ολες σχεδον τις ταινιες μου αρκετες απο αυτες κανουν νερα και σπασιματα σε μερικες σκηνες και στον VLC μονο στον MPC πανε σχεδον νορμαλ.Χρηση GPU και Cpu ειναι πανω κατω 20%.
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Η τελευταία έκδοση του km υποστηρίζει dxva (επιτάχυνση από την κάρτα γραφικών). Πήγαινε στα preferences και μετά Video Processing και στην καρτέλα Renderer βάλε Enchanced Video Renderer C/A για vista και 7 ή VMR7/VMR9 Renderless για XP. Μετά στην καρτέλα General βάλε στο Condition->Disable with the following conditions και τσεκάρισε FourCC. Τσεκάρισε το DXVA2 Mode. Μια καλή εναλλακτική λύση είναι το MPC-HomeCinema. Στο link λέει και πως να ενεργοποιήσεις το DXVA mode.
KRIKON Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Η τελευταία έκδοση του km υποστηρίζει dxva (επιτάχυνση από την κάρτα γραφικών).Πήγαινε στα preferences και μετά Video Processing και στην καρτέλα Renderer βάλε Enchanced Video Renderer C/A για vista και 7 ή VMR7/VMR9 Renderless για XP. Μετά στην καρτέλα General βάλε στο Condition->Disable with the following conditions και τσεκάρισε FourCC. Τσεκάρισε το DXVA2 Mode. Μια καλή εναλλακτική λύση είναι το MPC-HomeCinema. Στο link λέει και πως να ενεργοποιήσεις το DXVA mode. Eκανα την αλλαγη στι μενου video processing kai ναι μεν η ταινια παει πιο ομολα χωρις πολλα νερα αλλα χανει τις αλλαγες σε χρωματα που εχω κανει μεσω ατι catalist για το avivo video.To δευτερο μενου με το condition δεν το βρισκω...
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Το Condition είναι στην καρτέλα General του Video Processing. Για να δουλέψει το dxva πρέπει το πρόγραμμα αναπαραγωγής να είναι συνδεδεμένο απευθείας με τον renderer και δεν επιτρέπεται η παρεμβολή άλλων φίλτρων. Οπότε ξέχνα οτιδήποτε διορθώσεις μέσω του pc. Θα πρέπει να κάνεις τις ρυθμίσεις σου από την tv.
KRIKON Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Οκ το βρηκα αλλα ηταν ηδη ετσι τσεκαρισμενα..Στον Μpc-Hc μου βγαζει κατω αριστερα το DXVA αλλα τις αλλαγες που εχω κανει στα χρωματα μεσω PC τις κραταει.. Edit: Aν εχω καταλαβει καλα στον MPC-HC πρεπει κατω αριστερα να βγαζει το DVXA ετσι?Ενω πριν μου το εβγζε τωρα δεν μου το βγαζει σε καμια ταινια..Μπας και μπερδευτικε τιποτα με τα Codecs που κατεβασα ? Edit 2: Εκανα τα παντα unistall και μονο instal to MPc και τωρα το βγαζει το DvXa κατω αριστερα.Πρεπει να κατεβασω αλλους Codecs?
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Edit 2: Εκανα τα παντα unistall και μονο instal to MPc και τωρα το βγαζει το DvXa κατω αριστερα.Πρεπει να κατεβασω αλλους Codecs? Όχι, μια χαρά είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.