phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ωραία, άσε το memtest μερικές ώρες όταν έχεις χρόνο αν σιγουρευτείς και για τις μνήμες και είσαι κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 τα memtest θα τα βάλω μετά, τώρα για την κάρτα τη μπορούμε να κάνουμε έχω την Connect3D HD4890 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ γι' αρχή: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=222779 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 όπως μου ανέφερε ο lionheart (που έχει την ίδια κάρτα) απο 850/975 το έχει ανεβάσει στα 930/1050 χωρίς κανένα πρόβλημα. το θέμα είναι ότι η κάρτα δέχεται μόνο ένα 6πινο δεν ξέρω αν μπορεί παραπάνω. να το βάλω τόσο και να δοκιμάσω firmark ? ---------- Προσθήκη στις 18:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:07 ---------- :-(:-( αυτό το τοπικ το έχω ελέγξει τόσες φορές και ακόμα με μπερδεύει με τόσα που έχει :cry::cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κατέβασε και πέρνα το RivaTuner και ξεκίνα σιγά-σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 το έβαλα στα 930/1050και μόλις πάτησα τεστ στο furmak έκλεισε ο υπολογιστής. μήπως φταίει σε τίποτα το τροφοδοτικό που έχω ακόμα το noname? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Είπαμε, σιγά-σιγά, όχι κατευθείαν κάρφωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 το έβαλα το rivatuner αλλά δεν ξέρω τίποτα απο αυτό το πρόγραμμα. καλύτερα να κάνουμε την κάρτα ΄ταν βάλω και το enermax να είμαστε και σίγουροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 άκυρο ............... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 άκυρο ............... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ακυρο............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ακυρο............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.