LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Θα δεις περισσότερη σταθερότητα η οποία μπορεί να μεταφραστεί με ποικίλους τρόπους: 1. Να μείνεις στη συχνότητα που είσαι τώρα αλλά με λιγότερο Vcore ή 2. Να ανέβεις εκεί που δεν είσαι σταθερός τώρα. όταν λες δεν είμαι σταθερός τωρα:shock::shock:??????? να το δοκιμάσω με όλες της τιμές ή με της μικρότερες? αυτό θα πάρει βδομάδα για να ελέγξω όλα :-(:-( ---------- Προσθήκη στις 14:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:38 ---------- εγω λέω να δοκιμάσω να ανεβάσω και α΄λλο τώρα μετά να δούμε αυτά εδώ γιατί μου έχει κάτσει τώρα και θέλω και άλλο να ανεβάσω:devil::devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δε λέω ότι δεν είσαι σταθερός τώρα εκεί που είσαι, αν ανέβεις κι άλλο εννοώ, τόσο ώστε να μην είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ας ανεβούμε να δούμε πόσο πάει μετά βλέπουμε την σταθερότητα ---------- Προσθήκη στις 14:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:44 ---------- το θέμα είναι ότι άμα μου βγάλουν πρόβλημα οι μνήμες να ανεβάσω βολτρ σε αυτές? και κατα πόσο, τα timings να τα αφήσω όπως είναι? ---------- Προσθήκη στις 15:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ---------- σε 475 FSB οι μνήμες πήγαν μια χαρά, τώρα θα βάλω δοκιμές για CPU. στον επεξεργαστή μέχρι πόσα βολτ είναι ασφαλές να βάλω? ---------- Προσθήκη στις 15:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:31 ---------- ο επεξεργαστής στα 1,615 βολτ πάλη δεν είναι σταθερός στα 475FSB, να τον ανεβάσω και αλλο τα βολτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Είσαι ήδη αρκετά ψηλά και αν οι μνήμες είναι όντως σταθερές είσαι και τυχερός. Αν είσαι εντάξει από θερμοκρασίες, ανέβασε κι άλλο Vcore. Επίσης να αναφέρεις το real και όχι αυτό που δίνες στο BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 οι μνήμες στα 950 αντέχουν μια χαρά, ο επεξεργαστής παπαλα. τώρα το έχω βάλει στα 465FSB και 1,6ν (bios) που δίνει 1,47~ κανονικά και που είναι 20άλεπτο τεστ δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα, επίσης έχει 69 βαθμούς MAX στα 475 FSB πόση τάση να δώσω? μέχρι 1,7 ΜΑΧ παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Χοχο, από τεμπς καλά είσαι ακόμα, το θέμα είναι τι θα βρει τοίχο πρώτο, οι μνήμες, η μητρική ή ο Ε6750. Πολύ vdroop όμως :/ http://img57.imageshack.us/img57/2584/vdroopmodmq5.jpg http://img57.imageshack.us/img57/6171/myvdroopmoddj2.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 να το βάλω μια 475 με 1,65ν να δούμε αν θα αντέξει ο επεξεργαστής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Χώσε, εξάλλου έχεις πολύ vdroop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Χοχο, από τεμπς καλά είσαι ακόμα, το θέμα είναι τι θα βρει τοίχο πρώτο, οι μνήμες, η μητρική ή ο Ε6750. Πολύ vdroop όμως :/ ] η μητρική τη πρόβλημα μπορεί να βγάλει? οι εικόνες τη εννοούν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πότε; Με το vdroop mod; Αν γίνει σωστά, δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πότε; Με το vdroop mod;Αν γίνει σωστά, δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. τη ειναι αυτό το vdoop mode? :fear::fear: ---------- Προσθήκη στις 16:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:28 ---------- στα 475 και 1,65 πάλη παπαλα. κανονικά δίνει 1,5ν. να το πάω στα 1,7 στο bois? ---------- Προσθήκη στις 16:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:35 ---------- ρε ΓΜΤ όταν είναι στα IDLE δίνει 1,54 όταν ξεκινάει το τεστ κατεβαίνει στα 1,47 γιατί? στο bios το έχω βάλει στα 1,7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Vdroop είναι το φαινόμενο που έχεις ήδη παρατηρήσει όπου δίνεις μια συγκεκριμένη τιμή για το Vcore στο BIOS και στην πράξη εφαρμόζεται μικρότερη, λόγω ζοριού που τραβάει η μητρική, ή και σχεδιασμού. Γι' αυτό λέμε ότι δίνουμε βάση στο cpu-z και όχι στο BIOS. Mόνος σου το λες εξάλλου, ότι όταν είναι σε κατάσταση ηρεμίας το σύστημα στο cpu-z βλέπεις περισσότερο Vcore ενώ όταν τρέχεις OCCT ή τέλος πάντων το ζορίζεις έστω και λίγο, βλέπεις να πέφτει. Συνήθως δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά, στην περίπτωσή σου όμως, είναι. Vdroop mod (και όχι mode) είναι μια μόντα που κάνεις σε συγκεκριμένα κυκλώματα με σκοπό τη μείωσή του. Συνήθως γίνεται με μολύβωμα (pencil mod). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 δηλαδή αυτό μπορώ να το διορθώσω? τώρα που είναι στα 465FSB και 1,46ν που ζορίζετε δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα, έμειναν 15 λεπτά για να τελειώσει το τεστ. (μάλλον εδω θα παραμείνω) ο επεξεργαστής είναι στα 3,72 και οι μνήμες στα 930ΜΗΖ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=302088 Πολύ καλά είσαι εδώ, έχεις ανέβει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 απο τα άλλα να πειράξω τίποτα που ανέφερες? πάντως σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες τόσο πολύ ---------- Προσθήκη στις 17:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:55 ---------- το τεστ πέρασε με επιτυχία στα 465FSB και ΜΑΧ 72 βαθμούς, θα κάνω και ακόμα ένα memtest για σιγουριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.