Προς το περιεχόμενο

OC σε Ε6750(over) NOW HD4890

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και στα 1,5 πάπαλα.

τώρα δοκιμάζω στα 1,55. άμα δεν γίνει και εκεί στα 1,6 θα το βάλω και άς καεί. η μητρική επιτρέπει έως 1,7 ΜΑΧ

---------- Προσθήκη στις 01:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:37 ----------

Φάνη να ρωτήσω, να αγχόνμε για τα βολτ?

το θέμα είναι ότι το έχω βάλει στα 1,55 και στο OCCT πάλη 1,42 δείχνει ΓΜΤ

---------- Προσθήκη στις 01:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:39 ----------

παίζει ρόλο το τροφοδοτικό γιατί ακόμα δεν μου ήρθε το enermax και είμαι ακόμα με νοναμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Λόγω vdroop, εσύ δίνεις μια συγκεκριμένη τιμή στο BIOS, αλλά η πραγματική είναι μικρότερη επειδή ζορίζεται η μητρική.

Είναι σύνηθες φαινόμενο, οι περισσότερες έτσι λειτουργούν.

Όσο είσαι ΟΚ από τεμπς, μην το φοβάσαι.

Εξάλλου το real Vcore μας απασχολεί, όχι αυτό που δίνεις στο BIOS.

Aν είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό θα έβλεπες αστάθεια, επανεκκινήσεις και τα συναφή.

μέχρι τώρα ο κάνει 15 λεπτα τεστ καλά πάει και με ΜΑΧ 68 βαθμού. άμα τα πάει καλά για ακόμα 40 λετπα τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα δοκιμάσω να δω άμα καταφέρω να φτάσω τα 3.8 ή 4 GHz :lol::lol::lol::lol: (άμα δεν καεί τίποτα φυσικά)

arctic cooling pro 7 rev.2

---------- Προσθήκη στις 02:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:03 ----------

χθες την έβαλα.

ακόμα μίση .ωρα έμεινε να τελειώσει το τεστ και δεν ξεπέρασε τους 68 βαθμούς

image0011nh.jpg

image0009sp.jpg

image0010y.jpg

---------- Προσθήκη στις 02:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:10 ----------

είναι όλα πεντακάθαρα χωρίς σκόνες. δεν έχει κουτί. τον έχω στο ντουλάπι βιδωμένο και όλα τακτοποιημένα

Αν αρχίσεις το fine tuning (τσίμπημα της τάσης του NB π.χ.) ίσως να καταφέρεις να ρίξεις το Vcore έστω και λίγο και να είσαι σταθερός ή ν΄ανέβεις ακόμα περισσότερο.

τωρα απο αυτά που έγραψες δεν κατάλαβα τίποτα:-(:-(:-(, μπορείς να περιγράψεις λίγο:-):-):-)?

---------- Προσθήκη στις 02:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:19 ----------

το Vcore είναι στα 1,42 σταθερά τώρα

---------- Προσθήκη στις 02:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:21 ----------

επίσης το priority στο OCCT το έχω στα HIGH, καλα δεν είναι(γιατί δεν ξέρω και τη δουλειά κάνει)?

Η μητρική σου (ή μάλλον το BIOS της μητρικής σου) έχει κι άλλες επιλογές πέρα απ' την αλλαγή του Vcore.

Με λίγο ραφινάρισμα (καλύτερο σετάρισμα) μπορεί να είσαι σε θέση να ρίξεις το Vcore, αλλάζοντας κάποιες άλλες ρυθμίσες.

Κατ' αρχάς πρέπει να έχεις τα εξής, έτσι:

PCIE Frequency: 100/101

CPU Spread Spectrum: Disabled

PCIE Spread Spectrum: Disabled

Για τα CPU GTL Voltage Reference και Clock Over-Charging Voltage τι τιμές σου δίνει;

Επίσης έχεις άλλες επιλογές πέραν των προαναφερθέντων, του Vcore και του DRAM Voltage;

Η μητρική σου (ή μάλλον το BIOS της μητρικής σου) έχει κι άλλες επιλογές πέρα απ' την αλλαγή του Vcore.

Με λίγο ραφινάρισμα (καλύτερο σετάρισμα) μπορεί να είσαι σε θέση να ρίξεις το Vcore, αλλάζοντας κάποιες άλλες ρυθμίσες.

Κατ' αρχάς πρέπει να έχεις τα εξής, έτσι:

PCIE Frequency: 100/101

CPU Spread Spectrum: Disabled

PCIE Spread Spectrum: Disabled

Για τα CPU GTL Voltage Reference και Clock Over-Charging Voltage τι τιμές σου δίνει;

Επίσης έχεις άλλες επιλογές πέραν των προαναφερθέντων, του Vcore και του DRAM Voltage;

κάτσε να τσεκάρω και θα σου πω.

θα τραβήξω και φώτο να δείς καλύτερα εσύ γιατί εγώ δύσκολα τα καταλαβαίνω:P:p:p

---------- Προσθήκη στις 02:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:33 ----------

Πού είσαι τώρα; (μη μου πεις σπίτι :Ρ)

σπίτι είμαι που νάμαι? σε αυτό το κρύο δεν πάω πουθενά:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 02:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:33 ----------

μισό να ελεγξω και να τραβήξω φώτο και ερχομέ

---------- Προσθήκη στις 02:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:35 ----------

έκανα αυτά που είπες

έβαλα PCIE freq... στα 100 και τα άλλα disabled, δες και 2 εικόνες απο το bios να με πείς

image0013rg.jpg

image0014yy.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...