Προς το περιεχόμενο

LG W2361V Αποτυχια

gesamgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια 2 μηνων οθονη σημερα το πρωϊ πεταει στο κατω μερος στη μεση ενα καμενο (κοκκινο) pixel ...φευγω στη δουλεια , επιστρεφω την αναβω κατα τις 22.00

και πριν απο 5 λεπτα εχει εμφανιστει μια οριζοντια γραμμη απο ακρη σε ακρη

και περναει πανω απο το καμενο pixel! τυχαιο? δε νομιζω

τι κανω τωρα?

:fear: :confused:

(κριμα και την επελεξα λογω LG ξανα τιποτα)

Δημοσ.

αυτο ηθελα να ρωτησω βασικα ξερεις σε ποσες μερες γινεται αυτο?

θα παρω αυριο πρωϊ τηλεφωνο γιατι δεν ειναι και ο,τι καλο για να δουλευω ετσι

Δημοσ.

ελα μου ντε...ολα τα πραγματα μπορουν να χαλασουν.

και μενα ολοκαινουρια LG την βγαζω απτο κουτι και ειχε 1 καμενο κοκκινο (κολλημενα πιξελ ειναι αυτα βασικα,καμενα ειναι οταν ειναι μαυρα) πιξελ στη μεση και μου φερανε αλλη στο σπιτι μου χωρις κανενα εξοδο μεσα σε 1 εβδομαδα.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις, εκτός αν προτιμάς να αγοράσεις καινούρια για να έχεις άλλη οθόνη άμεσα

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο μιλησα μαζι τους ζητησαν στοιχεια και serial number και την Τεταρτη θα εχω καινουρια.

σωστοι και αψογοι δεν μπορω να πω

με την ευκαιρια για νεα στις 23" παλι και μεχρι 170

ποια κοιτω?

Δημοσ.

ολα ενταξει παιδια Τεταρτη ειπανε , Τεταρτη ειχα την νεα μου οθονη στο σπιτι

μπραβο στην LG.

Δημοσ.

Ε, η LG είναι εγγύηση!!!!

Εγώ πρόσφατα πήρα την Μ2262D που είναι και τηλεόραση παράλληλα για το Wii, PS2 και Dreamcast, προχτές πέταξε μαύρο pixel. Κατά τα άλλα άψογη, αλλά την έχω κι εγώ δυο μήνες, δεν τηλεφωνώ ακόμα θα περιμένω για να μου την αλλάξουν με νέο led μοντέλο και όχι με ίδια. Άλλωστε το pixel σαν μαύρο δεν ενοχλεί, αν δεν ξέρεις που είναι δεν το προσέχεις και άντε να ξεσυνδέσω 5 κονσόλες από πάνω (360, PS3, PS2, Wii, Dreamcast) αλλά και παράλληλα το κατεβαστήρι!!!!!!!!

Δημοσ.
Ε, η LG είναι εγγύηση!!!!

ακόμα θα περιμένω για να μου την αλλάξουν με νέο led μοντέλο και όχι με ίδια. Άλλωστε το pixel σαν μαύρο δεν ενοχλεί

σόρρυ που επεμβαίνω έπεσα τυχαία στο θέμα, αλλά δεν σου αλλάζουν την οθόνη με όποιο μοντέλο θέλεις εσύ! Μόνο με το ίδιο. Δηλαδή το ΧΨ σου πέρνουν το ΧΨ σου φέρνουν. Εκτός αν σταματήσει να κυκλοφορεί στη ελληνική αγορά το δικό σου, κάτι το οποίο για την περίπτωσή σου σίγουρα δεν θα συμβεί για τα επόμενα 3 χρόνια που έχεις εγγύηση. Αποθέματα πάντα έχει η αντιπροσωπεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...