Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ειχα ενα τετοιο 5πορτο και παρεδωσε πνευμα και πηρα ενα παρομοιο 8πορτο γιατι δεν βρηκα 5πορτο. Στο site γραφει εγγυηση 2 ετη αλλα στο κουτι του γραφει 3 ετη . Το χαλασμενο το εχω 2 και κατι χρονια .Μπορω να ζητησω να ειναι εντος εγγυησης η βλαβη του ??? Ευχαριστω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 από την στιγμή που γράφει 3 το κουτί δοκίμασε, δεν έχεις να χάσεις κάτι...
popeye68 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Tι εννοείς "στο κουτί του γράφει 3 έτη"; Προφανώς το ΠΛΑΙΣΙΟ δίνει 2 έτη και η αντιπροσωπεία 3 έτη. Εφ' όσον έχουν περάσει 2 έτη, το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν έχει καμμία δουλειά πλέον. Με την απόδειξη αγοράς και στην αντιπροσωπεία του προιόντος πρέπει να απευθυνθείς.
v-tidus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Εφ'οσον εχει 3 χρονια σιγουρα καλυπτεσαι. Το θεμα ειναι πως το Πλαισιο δεν ειναι υποχρεωμενο να σε καλυψει, καθως υποχρεουται να καλυψει τουλαχιστον 2 χρονια απο την εγγυηση που δινει ο κατασκευαστης αλλα οχι παραπανω, οποτε ισως μεσα απο καποια πιεση το καταφερεις. Αλλιως, δινεις 5-10 ευρω και το στελνεις στο εξωτερικο για την καλυψη της εγγυησης και εισαι κυριλε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω παιδια.Καποια στιγμη θα παω απο εκει.Κοντα μου ειναι.Το θεμα ειναι οτι το νεο κουτι γραφει για 3 χρονια.Το παλιο δεν το εχω κρατησει. Να το στειλω εξω δεν αξιζει επειδη η τιμη ειναι πολυ χαμηλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.