Garnele Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εν τέλει όμως αυτές που βουτούσαν το δάχτυλο στο κατακάθι του καφέ μιλούσαν και καλιαρντά; Να, η ΠΑΟΛΑ πχ τι έκανε;
naftis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Να αναφέρω και εγώ κάποια πράματα τα οποία προέρχονται από προσωπική εμπειρία η οποία όμως συνάδει με αυτά που λένε οι ειδικοί. 1. Με την πάροδο των ετών, η απαιτούμενη ποσότητα από τον οργανισμό αυξάνει. Πίνω όλο και μεγαλύτερη ποσότητα. 2. Προσπαθώ να μειώσω την κατανάλωση με το να μην πιω καφέ τα Σαββατοκύριακα ή στις διακοπές. Η έλλειψη καφεΐνης όμως δημιουργεί ελαφρύ πονοκέφαλο... Έτσι λοιπόν πολλές φορές την Κυριακή το απόγευμα έχω έναν ελαφρύ πονοκέφαλο ο οποίος φεύγει με μια ασπιρίνη.
Garnele Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 1. Με την πάροδο των ετών, η απαιτούμενη ποσότητα από τον οργανισμό αυξάνει. Πίνω όλο και μεγαλύτερη ποσότητα. Να προσθέσω κι εγώ σ' αυτό ότι η όλο και μεγαλύτερη ποσότητα καφέ που καταναλώνει κανείς εξαιτίας της αυξανόμενης απαιτούμενης ποσότητας προκαλεί αναλόγως μεγαλύτερη διούρηση, ενώ σε συνδυασμό με το τσιγάρο ολοένα και αυξανόμενη αφόδευση.
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Να προσθέσω κι εγώ σ' αυτό ότι η όλο και μεγαλύτερη ποσότητα καφέ που καταναλώνει κανείς εξαιτίας της αυξανόμενης απαιτούμενης ποσότητας προκαλεί αναλόγως μεγαλύτερη διούρηση, ενώ σε συνδυασμό με το τσιγάρο ολοένα και αυξανόμενη αφόδευση. Με αυτην ακριβως την σειρα... Best way to start your day!!!
naftis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Με αυτην ακριβως την σειρα... Best way to start your day!!! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.