Προς το περιεχόμενο

Καφεΐνη και εγρήγορση

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.wilstar.com/caffeine.htm

2 liquid oz = 60ml

επισης διαβαστε πως κανουν τον στιγμιαιο καφε http://en.wikipedia.org/wiki/Instant_coffee και μετα πειτε οτι θελετε, με το να μεταφερετε τι εχετε ακουσει δεν βγαζουμε καπου.

Που να επινα και καφε γαμωτο...

ακριβώς επειδή δεν πίνεις δεν πρέπει να επιμένεις ,μπορεί η επίδραση να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά κάποια πράγματα ισχύουν.

Υπάρχει κόσμος που έπαθε ζημιά στο στομάχι από τους στγμιαίους.

και από ότι βλέπεις μιλάμε στη δόση πάντα και όχι στον όγκο ο εσπρέσσο έχει λιγότερη καφείνη.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και ?

και οι 2 διαφορα στον μεσο ορο εχουν, και οι 2 λενε οτι ο στιγμιαιος δεν ειναι αυτο που λετε εδω και 3 σελιδες μερικοι.

Δημοσ.
και ?

και οι 2 διαφορα στον μεσο ορο εχουν, και οι 2 λενε οτι ο στιγμιαιος δεν ειναι αυτο που λετε εδω και 3 σελιδες μερικοι.

και αν σου πω ότι ήπια και από τα δύο και ισχύει αυτό που λέω εγώ τι θα πείς εσύ που δεν πίνεις.

γιατι τυχαίνει να με "πιάνει" η καφείνη.

Δημοσ.
ακριβώς επειδή δεν πίνεις δεν πρέπει να επιμένεις ,μπορεί η επίδραση να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά κάποια πράγματα ισχύουν.

Υπάρχει κόσμος που έπαθε ζημιά στο στομάχι από τους στγμιαίους.

και από ότι βλέπεις μιλάμε στη δόση πάντα και όχι στον όγκο ο εσπρέσσο έχει λιγότερη καφείνη.

Δηλαδη αμα δεν εχω aids, να μην παρω προφυλαξεις?

Το οτι λετε ανακριβιες εδω και 3 σελιδες δεν σε ενοχλησε...

Και ειμαι σιγουρος πως ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει παθει ζημια στο στομαχι απο τον espresso, και 100 ποτηρια νερο να πιεις, θα παθεις ζημια, δεν θα εχει διαφορα αν ειναι φιλτραρισμενο, εμφιαλωμένο ή απο την βρυση.

Δημοσ.
Δηλαδη αμα δεν εχω aids, να μην παρω προφυλαξεις?

Το οτι λετε ανακριβιες εδω και 3 σελιδες δεν σε ενοχλησε...

Και ειμαι σιγουρος πως ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει παθει ζημια στο στομαχι απο τον espresso, και 100 ποτηρια νερο να πιεις, θα παθεις ζημια, δεν θα εχει διαφορα αν ειναι φιλτραρισμενο, εμφιαλωμένο ή απο την βρυση.

συνεχίζεις να έχεις άποψη για κάτι που δεν πίνεις δηλαδή ο φίλος του αδερφού του μπατζανάκη μου άκουσε έναν άλλο που έλεγε.........

Δημοσ.
και αν σου πω ότι ήπια και από τα δύο και ισχύει αυτό που λέω εγώ τι θα πείς εσύ που δεν πίνεις.

Αραξε μπζιλ, δεν ειπα οτι δεν εχω πιει ποτε μου καφε, μην πας να βαφτισεις οπως θες αυτα που εχω πει, οτι δεν πινω καφε ειπα, οπως μερικοι που δεν μπορουν να λειτουργησουν επειδη εχουν συνδεσει τον καφε με το ξυπνημα και η επιδραση ειναι μιση placebo μιση καφες πλεον. Οταν θελω θα πιω καφε, αλλα δεν θα κανω σαν γερος αν δεν πιω

---------- Post added at 11:23 ---------- Previous post was at 11:22 ----------

συνεχίζεις να έχεις άποψη για κάτι που δεν πίνεις δηλαδή ο φίλος του αδερφού του μπατζανάκη μου άκουσε έναν άλλο που έλεγε.........

Α σαν την αποψη σου με την ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΦΕ λες?

Δημοσ.
Αραξε μπζιλ, δεν ειπα οτι δεν εχω πιει ποτε μου καφε, μην πας να βαφτισεις οπως θες αυτα που εχω πει, οτι δεν πινω καφε ειπα, οπως μερικοι που δεν μπορουν να λειτουργησουν επειδη εχουν συνδεσει τον καφε με το ξυπνημα και η επιδραση ειναι μιση placebo μιση καφες πλεον. Οταν θελω θα πιω καφε, αλλα δεν θα κανω σαν γερος αν δεν πιω

---------- Post added at 11:23 ---------- Previous post was at 11:22 ----------

Α σαν την αποψη σου με την ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΦΕ λες?

αφού ήπιες κάποτε πες μας τη δική σου εμπειρία και άσε υπόλοιπα.

δεν είναι αποψή μου πωλήτρια σε κατάστημα μπραζίτα στο Περιστέρι μου το είπε λες να μη ξέρει τι πουλάει.

Δημοσ.

Ρε οπερα με δουλευεις? Απο ποτε καναμε το thread το ημερολογιο του καφε και δεν το ξερω? Μπηκα, ειδα μια λαθος αποψη και πηγα να την διορθώσω, και εκει συνεχιζεις...

Δημοσ.
Ρε οπερα με δουλευεις? Απο ποτε καναμε το thread το ημερολογιο του καφε και δεν το ξερω? Μπηκα, ειδα μια λαθος αποψη και πηγα να την διορθώσω, και εκει συνεχιζεις...

εντάξει δίκιο έχεις σταματάω

Δημοσ.

Αναφερω, προσωπικες εκτιμησεις, οχι ο,τι εχω ακουσει να λενε (ολα με φυσιολογικη χρηση, οχι πανω απο 2 την ημερα):

Nescafe στιγμιαιος: Μικρη ενοχληση στο στομαχι, που περναει, τιποτα σπουδαιο. Οχι παντα, αναλογα τις καταστασεις, δε κραταει πολυ.

Jacobs στιγμαιος: Μεγαλυτερη ενοχληση, αν και οχι τεραστιο προβλημα, κραταει ωρες. Σχεδον παντα.

Εσπρεσο: Καμια ενοχληση στο στομαχι με κανενα τυπο.

Δημοσ.
Εγω γιατι πιστευω οτι σε blind experiment δεν θα δεις καμια διαφορα?

Σε τετοιο πειραμα θα καταλαβαινα ετσι κι αλλιως τι επινα απο τη γευση αρα δε θα ταν blind. Θα πετυχαινε μονο αν επινα για πρωτη φορα στιγμιαιο και εσπρεσο.

Επισης, αλλο το να πιεις μια φορα και να τεσταρεις κι αλλο το να κανεις καθημερινη χρηση. Οταν ξεκινησα να πινω καφε και για καποιο καιρο αργοτερα δε με πειραζε ποτε κανενας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...