Προς το περιεχόμενο

Με Mozilla συνδέομαι με ie, google crome, και opera όχι!

mitsos130

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το ρουτεράκι thomson tg585v7 που είναι για γραμμή pstn. Αφού το συνέδεσα με Ethernet καλώδιο το εγκατέστησα και έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις και update firmware στο 8.2.2.5 International, συνδέθηκα στο διαδίκτυο με browser τον Mozilla. Στην προσπάθειά μου να μπω με Internet explorer , google crome και opera, μου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα:

Proibido acesso (Απαγορεύεται η πρόσβαση)

O controle de acessos impediu esta requisição. (Έλεγχος πρόσβασης εμπόδισε αυτό το αίτημα.)

Με wi fi από laptop και κινητό συνδέομαι κανονικά με IE.

Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη.

Δημοσ.

firmware Υπαρχει το 8.2.6.5.αν και ειναι ασχετο με το προβλημα.το μηνυμα θα ηταν καλυτερα να το ειχαμε στα αγγλικα.απο εκει και περα το ρουτερ δεν φταιει.δοκιμασε να φορτωσεις απο το control panel και Internet options τα default για τον explorer και σιγουρεψου οτι δνε εχεις βαλει Proxy server και οτι δεν σε κοβει καποιο firewall

Δημοσ.

Το pc συνδεόταν με modem το sagem της οτενετ. Το Thomson το εγκατέστησα πρώτη φορά προχθές. Έχω ήδη κάνει όλες τις προαναφερόμενες ενέργειες αλλά τίποτα ακόμη.

Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανότητα κάποια εφαρμογή blockarei τους browsers σου είτε την 8080 πόρτα. Άρα επι της ευκαιρίας πες πιο antivirus/firewall έχεις.

Μπορεί να μη στο κάνει σε όλους τους browsers γιατί βλαμένες εφαρμογές τι περιμένεις.

Και επίσης δε σου blockarei το ασύρματο γιατί το βλέπει σαν άλλο δίκτυο και blockarei ίσως local. Το έχω ξαναδεί με panda και της norton κάποια εφαρμογή (Ειδικά norton τη μία δε δούλευε ενώ την άλλη μέρα δούλευε χωρίς πρόβλημα)

Δημοσ.

Έτσι ξαφνικά το μηχάνημα του διαβόλου συνεργάζεται και μπαίνω με όλους τους Browser.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές όλων σας!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...