Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Αγόρασα μέσω web απο Πλαίσιο τον εξωτερικό σκληρό μου ADATA CH 91 και ενώ το εντοπίζει το PC μου δεν γίνεται τίποτα.Δυσκολεύεται στο να βάλει drivers προφανώς για να λειτουργήσει.Το λειτουργικό μου είναι Win XP SP3.Τι να παίζει άραγε????Είμαι πόση ώρα στο PC και γράφει MTP Device οτι εντοπίστηκε και ακούω το HDD του PC μου εργάζεται (drivers) αλλά ακούω και ενα κλακ-κλακ όταν ακουμπάω το αυτί μου στο κάτω μέρος του εξωτερικού σκληρού και περιμένω πόση ώρα.Πόση ώρα κάνουν σε σας μέχρι να το χρησιμοποιήσετε????

Δημοσ.

Επέστρεψε τον αμέσως αλλά αν θες να βεβαιωθείς ότι έχει όντως πρόβλημα κατέβασε το hdd sentinel και δες τo status του δίσκου σου αλλιώς βάλε το στο pc του φίλου σου και αν δεν δουλεύει πήγαινε τον πίσω να ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα.

Δημοσ.

Δοκιμάσε και σε δεύτερο pc - αν και το κλακ κλακ είναι από μόνο του αρκετό για να σε κάνει να ψάχνεις την απόδειξη του :-)

Δημοσ.
Πόση ώρα κάνουν σε σας μέχρι να το χρησιμοποιήσετε????

Άμεσα.

Ο δίσκος πρέπει να είναι 2.5 ιντσών ("λεπτός"), ε; Να μην έχει ξεχωριστή συσκευή τροφοδοσίας, σωστά;

Παίζει να έχεις ψιλο-"μπλέξει". Αν έχεις άλλες συσκευές USB συνδεδεμένες, αποσύνδεσέ τες για δοκιμή. Αν τον συνδέεις σε μπροστινές θύρες υπολογιστή, ή σε USB hub, δοκίμασε αντιθέτως να τον συνδέσεις κατευθείαν σε μία πίσω θύρα. Ο ήχος μπορεί και να σημαίνει ότι δεν τροφοδοτείται επαρκώς.

Αν' τ' αποπάνω δεν αλλάξουν τίποτα, βρες να τον συνδέσεις σε άλλον υπολογιστή (και να δεις συμπεριφορά εκεί), πριν τραβηχτείς Σαλονίκη σε κάποιο Πλαίσιο για να τον δώσεις για έλεγχο, κι ίσως πιθανή αλλαγή.

(αν δουλεύει σ' άλλο υπολογιστή, θ' αναγκαστείς να βρεις καλώδιο "διχάλα", για αν το συνδέεις σε 2 θύρες, αν δεν έχει ήδη τέτοιο. Αν έχει, ξέχνα τα αποπάνω, βιάστικα να τα γράψω, και σύνδεσε και το 2ο USB βύσμα)

Δημοσ.
Άμεσα.

Ο δίσκος πρέπει να είναι 2.5 ιντσών ("λεπτός"), ε; Να μην έχει ξεχωριστή συσκευή τροφοδοσίας, σωστά;

Παίζει να έχεις ψιλο-"μπλέξει". Αν έχεις άλλες συσκευές USB συνδεδεμένες, αποσύνδεσέ τες για δοκιμή. Αν τον συνδέεις σε μπροστινές θύρες υπολογιστή, ή σε USB hub, δοκίμασε αντιθέτως να τον συνδέσεις κατευθείαν σε μία πίσω θύρα. Ο ήχος μπορεί και να σημαίνει ότι δεν τροφοδοτείται επαρκώς.

Αν' τ' αποπάνω δεν αλλάξουν τίποτα, βρες να τον συνδέσεις σε άλλον υπολογιστή (και να δεις συμπεριφορά εκεί), πριν τραβηχτείς Σαλονίκη σε κάποιο Πλαίσιο για να τον δώσεις για έλεγχο, κι ίσως πιθανή αλλαγή.

(αν δουλεύει σ' άλλο υπολογιστή, θ' αναγκαστείς να βρεις καλώδιο "διχάλα", για αν το συνδέεις σε 2 θύρες, αν δεν έχει ήδη τέτοιο. Αν έχει, ξέχνα τα αποπάνω, βιάστικα να τα γράψω, και σύνδεσε και το 2ο USB βύσμα)

Καλημέρα, έχουμε και λέμε

Το σύνδεσα στον υπολογιστή του γραφείου που έχει Win 7 και πάλι στην αρχή έγραψε το menu οτι τα αρχεία δεν εγκαταστάθηκαν σωστά.Το ανγνώρισε όμως:whistle:

Ωραία λέω:shifty: Μετά πάω στο πινακα ελέγχου εμφάνιση συσκευών και το είχε μέσα.

Καλά ε τα Win 7 είναι τέλεια.Πάω στην διαχείρηση συσκευών και κάνω κατάργηση.

Κάνω επαννεκίνηση με το USB συνδεδεμένο και για πότε μπήκαν τα drivers του(αναγνώρηση)μέσα σε 1 sec.Τω΄ρα τον βλέπω τον δίσκο και απο το menu ο Υπολογιστής μου μαζί με τον σκηρό του PC και το DVD του ενώ πριν την επαννεκίνηση τίποτα.

Για τα XP μου στο σπίτι???:devil:Θα σκάσω

Ρε παιδιά please για πείτε μου step by step διαδικασία πως θα ξαναξεκινήσω.

Ξεκινάω εγώ ως έχει

Με σβησμένο το PC συνδέω και ανοίγω.Και μου είπες εσύ να μην έχω τίποτα άλλο επάνω.

Ουτε και το Netgear USB που έχω για σερφάρισμα να μην έχω συνδέσει δηλαδή???Το ασύρματο internet???

Μετά για XP πάντα μιλάμε θέλω πως να πάω στα παράθυρα για εγκατάσταση συσκευής step by step μήπως κάτι δεν κάνω καλά.

Στα Windows 7 μπήκε και με ζόρι στην αρχή.

Ευχαριστώ πάντος βοηθεια λίγο guys

Δημοσ.

Δεν εχει διπλη τροφοδοσια USB ? Μονο μονη εχει ?

Αν εχει 2 USB στο τελος πρεπει να τα βαλεις και τα 2, αν οχι πρεπει να βρεις ενα τετοιο καλωδιο. Το Κλακ Κλακ συνηθως σημαινει πως παει να παρει μπροστα αλλα δεν εχει αρκετο ρευμα.

Δημοσ.
Δεν εχει διπλη τροφοδοσια USB ? Μονο μονη εχει ?

Αν εχει 2 USB στο τελος πρεπει να τα βαλεις και τα 2, αν οχι πρεπει να βρεις ενα τετοιο καλωδιο. Το Κλακ Κλακ συνηθως σημαινει πως παει να παρει μπροστα αλλα δεν εχει αρκετο ρευμα.

Το ένα το βύσμα USB-2 μπαίνει στο PC και το άλλο είναι Type Α mini 5Pin MM.Αυτη είναι η συνδεσιμότητα για τον σκληρό δίσκο

Δημοσ.

Επειδη οι πισω USB θυρες ειναι hardwired και δινουν περισσοτερο ρευμα μηπως δοκιμασες με αυτες να δεις αν δουλευει ?

Αν οχι ισως αν βρεις ενα διπλο USB καλωδιο να κανεις δουλεια. Βεβαια μην αποκλειουμε πως ισως να ειναι Ελλατωματικος ο δισκος.

Δημοσ.

Ουτε και το Netgear USB που έχω για σερφάρισμα να μην έχω συνδέσει δηλαδή???Το ασύρματο internet???

...to cut a long story short :

Nαι, δοκίμασε χωρίς καν το Netgear. Aν και δε νομίζω ούτε τότε ν' αναγνωριστεί ο δίσκος.

Όχι γιατί φταίνε τα XP σου, αλλά γιατί για κάποιο λόγο δεν παρέχουν "αρκετό ρεύμα" οι USB σου.

Και οι σκληροί χωρίς δική τους ξεχωριστή τροφοδοσία (όπως αυτός), συχνά "δημιουργούνε" τέτοια θέματα.

Για να μην τρέχεις λοιπόν "τζάμπα" να στον ελέξγουνε και να σου πούνε πιθανώς τελικά "κύριε είναι εντάξει ο δίσκος σας", ή τον αλλάζεις με κάποιον με εξωτερική τροφοδοσία, ή βρίσκεις/χρησιμοποιείς καλώδιο "διχάλα" που λέγαμε (oύτως ώστε μάλλον να καταφέρει να τροφοδοτηθεί επαρκώς απ' το pc σου), συνδέοντας και τα 2 του βύσματα.

Δημοσ.
το κλακ κλακ το άκουγες όταν έβαλες τον δίσκο στο pc της δουλειάς;

Ναι το ίδιο αλλά επιτελους το πρόβλημα λύθηκε.Το καλώδιο ήταν λεπτό και δεν είχα την απαραίτητη ταχύτητα ρεύμα όπως θέλετε πέστε το και μου δώσανε(Πλαισιο Computer) δωρεάν ένα μαύρο χοντρό και έχει 2 USB το ένα χοντρότερο απο το άλλο με την μινι 5 pin MM απόλυξη για το HDD και μια χαρά.Το αναγνώρισε και το XP και το WIN 7 κατευθείαν ούτε κολλήματα τίποτα.

YES YES YES ηρέμησα τώρα.Κανονικά μου είπαν οτι με την παραγγελία την καινούρια θα έπρεπε το καλώδιο να το είχαν μέσα αλλά δεν το είχαν δυστυχώς.Και γω νόμιζα με ένα καλώδιο θα λυνώταν αλλά να που δεν πρέπει να παίρνουμε οτι να ναι

To κλακ κλακ θα ήταν ένα ζόρι που δε μπορούσε να λειτουργήσει όπως θα πρεπε

Thanks anyway όλοι σας για τις απαντήσεις σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...